john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Το γεγονός ότι παίζεις ακόμα λέει πολλά για το κατά πόσο αξίζει να αγοράσεις έναν τίτλο του 2007 ή του 2008, την στιγμή πάντα που η τιμή του είναι στα 15-20 ευρώ. Ο ίδιος άλλωστε είπες "άντε να δω πως θα παίξω τώρα" Bottom line, αν δεν σου αρέσει (κι αφού το δοκίμασες ρε παιδί μου), μην ασχολείσαι. Αλλιώς, είτε είσαι μαζόχας και παίζεις παιχνίδια που δεν σου αρέσουν, είτε είσαι τσαμπατζής και προσπαθείς ανεπιτυχώς να μας πείσεις ότι τάχα μου δεν σου άρεσε. Και προσωπικά δεν έχω λόγο να αγοράζω ο ίδιος παιχνίδια αλλά τα έχω γνήσια. Προτού όμως γίνει αυτό ναι, αγόραζα τα παιχνίδια τα οποία έπαιζα συχνά
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το γεγονός ότι παίζεις ακόμα λέει πολλά για το κατά πόσο αξίζει να αγοράσεις έναν τίτλο του 2007 ή του 2008, την στιγμή πάντα που η τιμή του είναι στα 15-20 ευρώ. Ο ίδιος άλλωστε είπες "άντε να δω πως θα παίξω τώρα" Bottom line, αν δεν σου αρέσει (κι αφού το δοκίμασες ρε παιδί μου), μην ασχολείσαι. Αλλιώς, είτε είσαι μαζόχας και παίζεις παιχνίδια που δεν σου αρέσουν, είτε είσαι τσαμπατζής και προσπαθείς ανεπιτυχώς να μας πείσεις ότι τάχα μου δεν σου άρεσε. Και προσωπικά δεν έχω λόγο να αγοράζω ο ίδιος παιχνίδια αλλά τα έχω γνήσια. Προτού όμως γίνει αυτό ναι, αγόραζα τα παιχνίδια τα οποία έπαιζα συχνά το όλο story το είπα για το αστείο του πράματος και εκεί κολλούσε και το πως θα παίξω τώρα μιας και δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το να βάλω άλλο αρχειάκι για να παίξει...το παιχνίδι το έβαλα όχι γιατί ήθελα να το ξαναπαίξω αλλά για να δω πως πάει η καινούργια vga μιας και στην ανάλυση που έχει η τωρινή μου οθόνη(μέχρι να πάρω τη νέα μου dell:p) ήταν το μόνο παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσα να δω διαφορά(μαζί με το far cry 2)...όπως είπα παιχνίδια που μου αρέσουν τα έχω γνήσια πχ gears of war,fear 1 ,battlefield2142 κτλ...τι κόλλημα έχεις φάει εσύ ειδικά με αυτό το παιχνίδι και βρίζεις τους άλλους μέσα σε ένα παραλήρημα, ειδικά δε το καταλαβαίνω...χαλάρωσε λίγο it's only a game δε σου θίξαμε τη γκόμενα...πάντως ακόμη και σε 1280χ1024 με τη 4890 όλα στο full φέρνει την κάρτα στα όριά της...βέβαια η διαφορά σε σχέση με την 8800gt χαώδης και στην ταχύτητα και στα γραφικά...
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 τι κόλλημα έχεις φάει εσύ ειδικά με αυτό το παιχνίδι και βρίζεις τους άλλους μέσα σε ένα παραλήρημα, ειδικά δε το καταλαβαίνω...χαλάρωσε λίγο it's only a game δε σου θίξαμε τη γκόμενα Duuuuuuude, που είδες το βρίσιμο . Κόψε τα ληγμένα, κάνουν κακό
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Duuuuuuude, που είδες το βρίσιμο . Κόψε τα ληγμένα, κάνουν κακό μαζόχας,τσαμπατζής..τι ακριβώς σημαίνουν νομίζω σχολείο πήγες και για αμόρφωτος δε φαίνεσαι..κόψε το πολύ crysis κάνει κακό τέλος το off topic απο εμένα μη το ξεσκίσουμε πάλι το thread...αν θες κάτι άλλο να πεις πολύ ευχαρίστως σε pm
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 μαζόχας,τσαμπατζής..τι ακριβώς σημαίνουν νομίζω σχολείο πήγες και για αμόρφωτος δε φαίνεσαι..κόψε το πολύ crysis κάνει κακό Αλλιώς, είτε είσαι μαζόχας και παίζεις παιχνίδια που δεν σου αρέσουν, είτε είσαι τσαμπατζής και προσπαθείς ανεπιτυχώς να μας πείσεις ότι τάχα μου δεν σου άρεσε. Ειλικρινά, πρέπει να πέφτει ντάντεμα σε κάθε πρόταση και επεξήγηση; Αν παίζεις ξανά και ξανά παιχνίδια που δεν σου αρέσουν είσαι μαζόχας. Βλέπεις το υποθετικό ΑΝ; Αλλιώς είσαι τσαμπατζής (ε αυτό δεν το γλυτώνεις, αφού είσαι να πούμε. Και το παραδέχτηκες ότι το έχεις κι από τον θείο (sorry αλλά η εξωτερική πολιτική των forums με έχει κακομάθει και δεν μπορώ να έχω σωστό διάλογο με το άνδρο πειρατών που καταντάει το insomnia ). Τα <<Μα το έβαλα ξανά για να δω αν τραβάει η κάρτα μου>> τα ακούω βερεσέ. Με την ίδια λογική αγόρασε το μιας και το use-άρεις (και καλά, μπορούσες να χώσεις κάνα benchmark απλά για να δεις τι ψάρια πιάνει η κάρτα σου. Αλλά ήθελες πουλάκι μου να παίξεις ). Διάβαζε καλύτερα λοιπόν και βγάζε σωστά συμπεράσματα; Sounds right PS: Και μιας και το τελειώσες το Crysis και δεν σου αρέσει, τι κουλό είναι να το έχεις σαν μέτρο σύγκρισης για την νέα κάρτα σου; Δοκίμαζε τα αγαπημένα σου παιχνίδια. Αυτά θα πρέπει να σε νοιάζουν αν τρέχουν κομπλέ, όχι ένα game το οποίο το έχεις τελειώσει και προφανώς δεν θα ξανασχοληθείς (μην ακούσω δικαιολογίες τύπου <<Θέλω να δω πόσο future proof είναι η αγορά μου>> ή <<Μα αυτό είναι το πιο βαρύ>>. Φτηνότατες δικαιολογίες είναι τούτες (με την ίδια λογική να αρπάξουν όλοι από μια κόπια του ArmA2 για να "benchmark-άρουν" τα παιδάκια ))
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 sorry φίλτατε αλλά δεν bencharo και δε γνωρίζω απο αυτά οπότε καλό είναι να μην υποθέτεις πράγματα...ήθελα να παίξω..μάλιστα συνεχίζεις να βγάζεις συμπεράσματα μόνος σου...αλήθεια έχεις κάνει και τη χαρτορίχτρα στο παρελθόν?για αυτό καλό είναι να βουτάμε τη γλώσσα λίγο στον εγκέφαλο πριν μιλήσουμε...και να μην ανησυχείς μια χαρά διαβάζω και καταλαβαίνω δε χρειάζονται υποδείξεις και ειρωνικές φατσούλες εκτός και αν έτσι αισθάνεσαι ότι κάτι έχεις καταφέρει..(να δούμε τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα!)..και κάτι τελευταίο εσύ όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή σου τα έχεις αυθεντικά??αν ναι εντάξει το βουλώνω και δε ξαναλέω τπτ..διότι αλλιώς όσο τσαμπατζήδες λες τους άλλους άλλο τόσο είσαι και εσύ
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 το παιχνίδι το έβαλα όχι γιατί ήθελα να το ξαναπαίξω αλλά για να δω πως πάει η καινούργια vga μιας και στην ανάλυση που έχει η τωρινή μου οθόνη sorry φίλτατε αλλά δεν bencharo και δε γνωρίζω απο αυτά οπότε καλό είναι να μην υποθέτεις πράγματα...ήθελα να παίξω.. Φαντάζομαι ότι στην PC land είναι γνωστά αυτά, αλλά θα είχες δει μέσα στον φάκελο του Crysis κάτι που λέει bin32 οπού εκεί βρίσκονται τα GPU/CPU benchmarks... right; Όσο για τα άλλα... "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα"
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Φαντάζομαι ότι στην PC land είναι γνωστά αυτά, αλλά θα είχες δει μέσα στον φάκελο του Crysis κάτι που λέει bin32 οπού εκεί βρίσκονται τα GPU/CPU benchmarks... right; Όσο για τα άλλα... "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" όχι δεν το ήξερα ότι υπήρχε bench μέσα στο φάκελο του crysis(αναφέρεσαι μάλλον στο αρχικό διότι στο warhead δε βλέπω κάτι εκτός απο τα dll αρχεία το exe ένα notepad kai ένα jpeg)...τώρα το τι φαντάζεσαι εσύ αυτό μόνο εσύ το γνωρίζεις...όσο για τα άλλα ..όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..seriously dude πραγματικά χαλάρωσε λίγο...
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) My bad, είχα ξεχάσει ότι στο Warhead χρειάζεσαι το Benchmark Tool (topic του Crysis είμαστε βέβαια αλλά what the hell). Παρακάτω υπάρχει τρόπος για να φτιάξεις δικό σου, εκτός κι αν κάποιος θέλει να κατεβάσει τα Benchmark Tools που υπάρχουν τόσο καιρό: http://www.overclock.net/pc-games/387836-how-benchmark-crysis-warhead.html PS: Και φαντάζομαι ότι το ξέρεις ότι είναι άκυρο να μιλάς για αλεπούδες καθώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί (άσε ότι κάνεις εικασίες για τις αλεπούδες εσύ, αν καίγεσαι τόσο όμως... πάρε εισιτήρια (για να σε τσούξει λιγουλάκι που θα τα σκάσεις τα φράγκα) και έλα από εδώ να δεις τι και τι έχω γνήσιο ). Anyway μιας και κάνεις συνέχεια γαργάρα όσα λες (πρώτα λες δεν ήθελες να ξαναπαίξεις και μετά ήθελες να παίξεις, πρώτα λες θα σταματήσεις και μετά τελειωμό δεν έχεις, πρώτα λες ότι σε βρίζω και μετά λες ότι ξέρεις να διαβάζεις)... σταματάω εδώ εγώ και κλείσε εσύ την παράσταση, βγάλε τον καημό σου. Να, ακούμπα και στον ώμο μου Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2009 από john2gr
alexis333 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Tι γραφικο ειναι αυτο ?? Τωρα τα παιξα. Γινεται να το κανω ετσι κι εγω? Δλδ να αφαιρεσω τα πολλα χρωματα και να ειναι πιο σοβαρο οπως ειναι και στο βιντεο. Υ.Γ Δεν αντεξα.Το εγκατεστησα παλι Edit Το εγκατεστησα και δε παιζει Exω τα win 7 RTM x64 και οταν παω να παιξω το παιχνιδι δεν ανοιγει καν και δε βγαζει ουτε καποιο μνμ σφαλματος Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2009 από alexis333
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 My bad, είχα ξεχάσει ότι στο Warhead χρειάζεσαι το Benchmark Tool (topic του Crysis είμαστε βέβαια αλλά what the hell). Παρακάτω υπάρχει τρόπος για να φτιάξεις δικό σου, εκτός κι αν κάποιος θέλει να κατεβάσει τα Benchmark Tools που υπάρχουν τόσο καιρό: http://www.overclock.net/pc-games/387836-how-benchmark-crysis-warhead.html PS: Και φαντάζομαι ότι το ξέρεις ότι είναι άκυρο να μιλάς για αλεπούδες καθώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί (άσε ότι κάνεις εικασίες για τις αλεπούδες εσύ, αν καίγεσαι τόσο όμως... πάρε εισιτήρια (για να σε τσούξει λιγουλάκι που θα τα σκάσεις τα φράγκα) και έλα από εδώ να δεις τι και τι έχω γνήσιο ). Anyway μιας και κάνεις συνέχεια γαργάρα όσα λες (πρώτα λες δεν ήθελες να ξαναπαίξεις και μετά ήθελες να παίξεις, πρώτα λες θα σταματήσεις και μετά τελειωμό δεν έχεις, πρώτα λες ότι σε βρίζω και μετά λες ότι ξέρεις να διαβάζεις)... σταματάω εδώ εγώ και κλείσε εσύ την παράσταση, βγάλε τον καημό σου. Να, ακούμπα και στον ώμο μου μάλιστα συνεχίζεις να λες ότι θέλω να παίzω...στο τελευταίο post μου είπα ότι εσύ τo υποθέτεις αυτό..αλλά anyway...πάντως ωραία τα λες...κανεις για δημοσιογράφος...τέλος και απο μένα...και thanx για το benchmark θα το χρησιμοποιήσω
john2gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Tι γραφικο ειναι αυτο ??Τωρα τα παιξα. Γινεται να το κανω ετσι κι εγω? Δλδ να αφαιρεσω τα πολλα χρωματα και να ειναι πιο σοβαρο οπως ειναι και στο βιντεο. Υ.Γ Δεν αντεξα.Το εγκατεστησα παλι Edit Το εγκατεστησα και δε παιζει Exω τα win 7 RTM x64 και οταν παω να παιξω το παιχνιδι δεν ανοιγει καν και δε βγαζει ουτε καποιο μνμ σφαλματος Άνοιξε το παράθυρο του YouTube. Στο "More Info" λέει πιο mod είναι (αν και το ToD [Time Of Day] ακόμα δεν κυκλοφορεί, είναι σε WID). Επίσης δοκίμασε να το τρέξεις σε Compatibility mode (Windows Vista)
Heatspreader Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Φρου φρου και αρώματα... Το ένα δεν έχει κυκλοφορήσει, το άλλο πρέπει να πειράξεις κάτι παραπάνω... ^&*( μέντολες με λίγα λόγια...
john2gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το GDC06 Map για το οποίο γίνεται ο λόγος θα το βρείτε εδώ => http://crymod.com/filebase.php?fileid=2977&lim=0&letter=G HINT: Όλα τα custom maps έτσι γίνονται install στο Crysis. Τώρα αν μερικοί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές απλές εντολές (δεν χρειάζεται και Doctora το παρακάτω) παρατήστε το PC gaming, δεν είναι για εσάς Installation: 1.Go to your Crysis level folder: -> Electronic Arts/Crytek/Crysis/Game/Levels/. 2.Eventually backup a existing Level folder with the same name. 3.Extract the levelfolder from the downloaded archive if necessary by using an extracter such as 7-zip. 4.Copy the downloaded levelfolder into the Levels folder. 5.Start Crysis 6.Open console (with the ~ key) and type in "con_restricted 0" (without "") to allow access to console commands 7.Load your custom map by typing in the console "map mapname" (Without "") and press Enter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις