Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη δεν εχεις τα λεφτα να τα παρεις βριζεις τους αλλους??ποσο ζηλιαρεις μπορει να γινει καποιος και καθετε και βριζεις οσους ξωδεψαν αρκετα λεφτα για το αγαπημενος τους χομπι Ο ikaruga24 και πολλοί άλλοι ας πούμε ότι δεν έχουν τα λεφτά για κάτι τέτοιο. Εγώ τα έχω και είχα αγοράσει με το που βγήκαν δύο 4870χ2. Γιατί λες δεν αγοράζω άλλη μία κάρτα και μία μητρική για SLI και να είμαι κομπλέ!? Απλά κάθομαι και σκέφτομαι και μπορώ να κρίνω αν ένα παιχνίδι χρειάζεται τόσο μεγάλη επεξεργαστική ισχύ ή αν κάνει πως τη χρειάζεται λόγω Marketing. Φαίνεται καθαρά ότι το παιχνίδι έχει βγει για να κερδίζουν οι εταιρίες του Hardware μιας και κάνει τεράστια σπατάλη πόρων των συστημάτων και πάντα χρειάζεσαι την επόμενη γενιά. Και παλαιότερα λέγαμε ότι δεν αξίζει να αλλάξεις μία High End κάρτα γραφικών για την επόμενη, αφού αυτή που έχεις τα παίζει όλα τέλεια, φυσικά πλην του Crysis. Μερικοί αγοράζοντας τελικά την επόμενη High End VGA πηγαίνουν προς αυτή τη κατεύθυνση που σημαίνει ότι τσίμπησαν στο Marketing. Κάποιοι άλλοι όπως και εγώ απλά παίζουν με τις κάρτες και τις δοκιμάζουν με βάση το Crysis αφού είναι ότι πιο βαρύ υπάρχει και τις γονατίζει. Πέραν τούτου σαν Bench σου δίνει μία καλή εικόνα για τη κάρτα γραφικών σου, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε Stability, ωστόσο όμως αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του benching και όχι του Gaming... Είναι αν θέλετε μία πιο εξελιγμένη και έξυπνη μορφή marketing από τα 3D Mark αφού ο χρήστης μπορεί να παίξει το "bench" και τελικά να θεωρηθεί απλά ένα παιχνίδι πολύ βαρύ που είναι τόσο εξελιγμένο για να παίξει πολύ καλά ακόμα και σε ένα σημερινό High End σύστημα. Το Crysis έχει πολύ κακές επιδόσεις για ένα σύστημα σαν το δικό μου σε Max Settings, σε σχέση με το οπτικό αποτέλεσμα. Τέλος και 10 φορές καλύτερα γραφικά να είχε, πως μπορείς να βγάζεις ένα παιχνίδι το οποίο αδυνατεί να τρέξει μετά από δύο ολόκληρα χρόνια στο τότε High End Hardware? Επιστρέφω στη λογική του Marketing που ανέπτυξα προηγουμένος. Γνώμη μου είναι, δεν θέλω να την επιβάλλω, έτσι το βλέπω. Αν κάποιο εθελοτυφλούν και κοφέβουν είναι δικό τους πρόβλημα από εκεί και πέρα.
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πιστεύω πως κανένας από εμάς δεν το παίζει τρελός. Εγώ εκτιμώ ότι έχει την τεχνική υποδομή για να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις του σαν game στα max settings. Aν, για κάποιο λόγο, κάποιοι δεν πιστεύουν ότι η ποιότητα των γραφικών του εν λόγω game στα max settings δικαιολογεί την απαιτούμενη ισχύ από το σύστημα ή έχουν συνηθίσει το high end hardware να γονατίζει κάθε game άμα τη κυκλοφορία του (και το Crysis το ανατρέπει αυτό) τότε αυτό είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα του καθενός. Ετσι μπορεί και να μην ασχοληθεί με το game. Εγώ απορώ για την εμμονή στο κράξιμο και του game αλλά και στην υποτίμηση της νοημοσύνης όσων το απολαμβάνουν. Ούτε τυριά υπάρχουν, ούτε ποντίκια.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Πιστεύω πως κανένας από εμάς δεν το παίζει τρελός. Εγώ εκτιμώ ότι έχει την τεχνική υποδομή για να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις του σαν game στα max settings. Aν, για κάποιο λόγο, κάποιοι δεν πιστεύουν ότι η ποιότητα των γραφικών του εν λόγω game στα max settings δικαιολογεί την απαιτούμενη ισχύ από το σύστημα ή έχουν συνηθίσει το high end hardware να γονατίζει κάθε game άμα τη κυκλοφορία του (και το Crysis το ανατρέπει αυτό) τότε αυτό είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα του καθενός. Ετσι μπορεί και να μην ασχοληθεί με το game. Εγώ απορώ για την εμμονή στο κράξιμο και του game αλλά και στην υποτίμηση της νοημοσύνης όσων το απολαμβάνουν. Ούτε τυριά υπάρχουν, ούτε ποντίκια. Κοιταξε να δεις, δεν υποτιμαει κανεις κανεναν, ολη αυτη η γελοια διαμαχη ξεκινησε γιατι "τολμησα" και ειπα εγω κακια κουβεντα για το Crysis. Ολοι λοιπον μετα εσεις ορμησατε να με φατε σαν τα κορακια θαρεις και εγω ειπα κανενα απο εσας τιποτα που σας αρεσε και κανατε την δικη σας αποτιμηση. Γουστο σας και αποψη σας να πιστευετε αυτο που θελετε, μην προσπαθειτε να το επιβαλετε σε αλλους. Εγω πιστευω ετσι, εσυ πιστευεις αλλιως ο αλλος πιστευει γιουβετσι. Crysis = βαρυ σιγουρα Warhead = επισης βαρυ ΑΛΛΑ η ιδια μηχανη και μαλιστα τρεχει καλυτερα ενω συμβενουν περισσοτερα πραγματα στην οθονη. Απο αυτη τη μικρη συγκριση λοιπον εγω γυριζω και λεω οτι η μηχανη του Crysis ειναι αδικαιολογητα βαρια γι αυτα που προσφερει. Ακομα μεγαλυτερο παραδειγμα η νεα C.E 3 η οποια σιγουρα βασιζεται στην 2 με εμφανως πολυ καλυτερα αποτελεσματα και κυριος δε στο framerate. Πολυ καλυτερη αξιοποιηση πορων που η C.E 2 με βαση το παραπανω παραδειγμα κανει κατασπαταληση πορων. Δηλαδη ειναι βαρια ειτε -επιτηδες- ειτε επειδη απλα δεν εχει και τοσο καλο optimisation και ηταν το πρωτο πειραματικο σταδιο για την πραγματικη μηχανη που ειναι η C.E 3. Τωρα απο εκει και μετα ο καθενας μπορει να λεει "εγω το γουσταρω ετσι", μαγκια του και γουστο του και καπελο του. Δεν ειπα τιποτα, αλλα μην προσπαθειτε να μου πειτε εμενα οτι εχω αδικο και οτι θελω γιατρο η οτιδηποτε η να σταματησω να σας "τη σπαω". Δεν ηταν ο σκοπος μου να σας τη "σπασω", με τα ρουχα σας φαγωθεικατε ορισμενοι.
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Κοιταξε να δεις, δεν υποτιμαει κανεις κανεναν, ολη αυτη η γελοια διαμαχη ξεκινησε γιατι "τολμησα" και ειπα εγω κακια κουβεντα για το Crysis. Ολοι λοιπον μετα εσεις ορμησατε να με φατε σαν τα κορακια θαρεις και εγω ειπα κανενα απο εσας τιποτα που σας αρεσε και κανατε την δικη σας αποτιμηση. Γουστο σας και αποψη σας να πιστευετε αυτο που θελετε, μην προσπαθειτε να το επιβαλετε σε αλλους. Εγω πιστευω ετσι, εσυ πιστευεις αλλιως ο αλλος πιστευει γιουβετσι. Crysis = βαρυ σιγουρα Warhead = επισης βαρυ ΑΛΛΑ η ιδια μηχανη και μαλιστα τρεχει καλυτερα ενω συμβενουν περισσοτερα πραγματα στην οθονη. Απο αυτη τη μικρη συγκριση λοιπον εγω γυριζω και λεω οτι η μηχανη του Crysis ειναι αδικαιολογητα βαρια γι αυτα που προσφερει. Ακομα μεγαλυτερο παραδειγμα η νεα C.E 3 η οποια σιγουρα βασιζεται στην 2 με εμφανως πολυ καλυτερα αποτελεσματα και κυριος δε στο framerate. Πολυ καλυτερη αξιοποιηση πορων που η C.E 2 με βαση το παραπανω παραδειγμα κανει κατασπαταληση πορων. Δηλαδη ειναι βαρια ειτε -επιτηδες- ειτε επειδη απλα δεν εχει και τοσο καλο optimisation και ηταν το πρωτο πειραματικο σταδιο για την πραγματικη μηχανη που ειναι η C.E 3. Τωρα απο εκει και μετα ο καθενας μπορει να λεει "εγω το γουσταρω ετσι", μαγκια του και γουστο του και καπελο του. Δεν ειπα τιποτα, αλλα μην προσπαθειτε να μου πειτε εμενα οτι εχω αδικο και οτι θελω γιατρο η οτιδηποτε η να σταματησω να σας "τη σπαω". Δεν ηταν ο σκοπος μου να σας τη "σπασω", με τα ρουχα σας φαγωθεικατε ορισμενοι. Λογια του αερα...ολα θα κριθουν στη πραξη. Η cry engine 4 μπορει να τρεχει full και σε gameboy που το ξερεις μεγαλε προγραμματιστα ikaruga!!1
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Λογια του αερα...ολα θα κριθουν στη πραξη. Η cry engine 4 μπορει να τρεχει full και σε gameboy που το ξερεις μεγαλε προγραμματιστα ikaruga!!1 Και λογια της φωτιας και της λαυρας να ηταν, ειναι δικη μου υποθεση. Για πες μας εσυ μεγαλε developer που ξερεις -ακριβως- να μας εξηγησεις το -σωστο-. Δειξε μας τον αληθινο δρομο αρχηγε και πατερα μας PScrazy.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Καλη φαση....Τα γραφικα ειναι απο PC ετσι?
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Τέλειο, μόλις πριν από λίγο το διάβαζα στο forum του ScummVM. Σκοπεύει να το δώσει και σαν mod για το Crysis, σύντομα. Επίσημο site. Ο τύπος είχε πριν λίγο καιρό ανεβάσει βιντεάκια με τίτλο "Monkey Island 2 Special-Uber Edition", εφαρμόζοντας μια τεχνική σχεδιασμού 3-d σκηνικών με προβολή των παλιών 2-δ εικόνων πάνω στο τρισδιάστατο χώρο (κάτι στο οποίο από ότι φαίνεται είναι πολύ καλός). Ανυπομονώ λοιπόν να ξανα-εγκαταστήσω το Crysis για αυτό και μόνο το mod!
john2gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Crysis Cyberpunk Map Download => http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=4006&lim=0
outlaw star Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλά τρελό γέλιο εκεί που έπαιζα το warhead αντί να ρίχνουν κανονικές σφαίρες τα όπλα ρίχναν..κοτόπουλα...αν ψάξετε στο google και στο youtube έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα..άλλοι λένε ότι είναι glitch και άλλοι ότι επίτηδες το έκανε η crytek για αυτούς που έχουν την έκδοση του θείου...άντε να δω πως θα παίξω τώρα
outlaw star Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 το αγοραζεις και σταματας να εισαι τσιπης nope έχω ήδη αρκετά γνήσια και μου φτάνουν..απλά το ξανακάνεις install και τελειώνει η υπόθεση...τώρα αν εσύ όλα τα games τα έχεις original τότε μπράβο σου έκανες αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος
john2gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τα πολλά ευρώ που κοστίζει πλέον το Crysis. Καλά έκανε από μια μεριά η Crytek και την έκανε για multiplatform development, ας κοιτάξει λίγο την πάρτη της (και τα φράγκα) αφού κι εσείς αυτό κάνετε
outlaw star Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τα πολλά ευρώ που κοστίζει πλέον το Crysis. Καλά έκανε από μια μεριά η Crytek και την έκανε για multiplatform development, ας κοιτάξει λίγο την πάρτη της (και τα φράγκα) αφού κι εσείς αυτό κάνετε δηλαδή εσύ john όλα τα παιχνίδια που παίζεις τα έχεις original? και όπως εσύ είπες είπες πλέον κοστίζει τόσο...δε βλέπω το λόγο να αγοράσω ένα παιχνίδι που έχω ήδη τερματίσει και δε μου πολυάρεσε και το multi...δεν είμαστε όλοι το ίδιο εθισμένοι με το παιχνίδι...εξάλλου ααν ήμουνα θα το είχα αγοράσει όπως έχω κάνει με αρκετούς τίτλους...και βεβαίως όλοι τα φράγκα κοιτάμε(εκτός και αν εσύ ως καλός σαμαρείτης βγάζεις τον ευατό σου απέξω....)και φυσικά πολύ καλά θα κάνει να βγάλει multiplatform τους τίτλους, εταιρία που θέλει να πουλήσει είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις