Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Συγγνώμη που δεν πάω με τη μάζα και συγγνώμη που έχω απαιτήσεις... ηττα σας. Ναι με kill-αρεσ... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα... lol... Σήμερα θα το εγκαταστήσω πάλι να δω ρε παιδιά... Τι να πω... Αν βάλω το Warhead πειράζει? Έχει χειρότερα γραφικά ή είναι πιο βαρύ?
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Συγγνώμη που δεν πάω με τη μάζα και συγγνώμη που έχω απαιτήσεις... Ναι με kill-αρεσ... Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοια άτομα... lol... Σήμερα θα το εγκαταστήσω πάλι να δω ρε παιδιά... Τι να πω... Αν βάλω το Warhead πειράζει? Έχει χειρότερα γραφικά ή είναι πιο βαρύ? Το Warhead έχει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις ώστε να υπάρχει πιο constant frame rate. Προσωπικά ξεχωρίζω ως λίγο ανώτερο οπτικά το αρχικό Crysis, αλλά το Warhead είναι λίγο πιο ελαφρύ.
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) οποιος εχει μια η 2 gtx 295 παρακαλω ας ποσταρει οικονες να δω ποσα fps εχει στην συγκεκριμενη φωτο.μου φενετε παραλογο να μην γινετε με τετιες καρτες να το παιζεις φουλ και να το εχουνε βγαλει πριν 2 χρονια που ητανε η σειρα 8-9κ Eχω παιξει με QUAD SLI 295, full παιζει φιλε μου....δεν κολλαει πουθενα σε 1920χ1200 με μπολικο ΑΑ 1920χ1080+χ16ΑΑ+DΧ10 ΟΛΑ FULL Οσο για το min 30 που λεει δεν υπαρχει ειναι στην αρχη που φορτωνει την πιστα, μετα σκαρφαλωνει πανω απο τα 50 fps για πλακα! Hρεμισες IKARUGA???? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2009 από pscrazy
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 @DrFreeman Θα εγκαταστήσω το πρώτο τότε... Αν και το Warhead μου άρεσε περισσότερο ως ιστορία. Είχε και περισσότερα Cun Scenes... Σε κάποια φάση μου θύμισε Metal Gear.
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 @DrFreemanΘα εγκαταστήσω το πρώτο τότε... Αν και το Warhead μου άρεσε περισσότερο ως ιστορία. Είχε και περισσότερα Cun Scenes... Σε κάποια φάση μου θύμισε Metal Gear. Nαι το Warhead βασίζεται αρκετά στις cutscenes για την προώθηση της ιστορίας. Εγώ το πρώτο ξαναπαίζω τώρα.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Eχω παιξει με QUAD SLI 295, full παιζει φιλε μου....δεν κολλαει πουθενα σε 1920χ1200 με μπολικο ΑΑ 1920χ1080+χ16ΑΑ+DΧ10 ΟΛΑ FULL Οσο για το min 30 που λεει δεν υπαρχει ειναι στην αρχη που φορτωνει την πιστα, μετα σκαρφαλωνει πανω απο τα 50 fps για πλακα! Hρεμισες IKARUGA???? Να ηρεμησω για ποιο πραγμα ακριβως?
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Που θες μόνο 1000+Ευρώ για να παίξεις το μοναδικό παιχνίδι τεράστιας σπατάλησης πόρων, επειδή έτσι το έχει επιβάλει και μαγκιά του!!!!
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Να ηρεμησω για ποιο πραγμα ακριβως? Το οτι εαν θελεις μπορεις να παιξεις το crysis full! Σταματα τα κλαματα και αγορασε συστημα σαν του φιλου μου... Μαγκια του γιατι 2 χρονια φιλε μου ειναι στην κορυφη ενω οι αλλοι μας πλασαρουν engine απαρχαιομενες, για νεες! Γι αυτο ΜΑΓΚΙΑ του και ΧΑΛΑΛΙ του σου προσφερει τετοια πραγματα στην εικονα που οι αλλοι τα ονειρευονται!
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι εαν θελεις μπορεις να παιξεις το crysis full! Σταματα τα κλαματα και αγορασε συστημα σαν του φιλου μου... Μαγκια του γιατι 2 χρονια φιλε μου ειναι στην κορυφη ενω οι αλλοι μας πλασαρουν engine απαρχαιομενες, για νεες! Γι αυτο ΜΑΓΚΙΑ του και ΧΑΛΑΛΙ του σου προσφερει τετοια πραγματα στην εικονα που οι αλλοι τα ονειρευονται! Μαγκια τους σιγουρα. Εγω ομως δεν χρειαζεται να φαω τυρακι. Γιατι διαθετω περισσοτερο μυαλο παρα χρηματα και μπορω να κρινω τι αξιζει τα λεφτα του και τι οχι. Απο εκει και μετα μπορω να μιλαω και να λεω την αποψη μου οπως χρειαζεται. Γιατι ειπαμε και πριν, υπαρχει και ενα μετρο....μετα μιλαμε για το ποση μεγαλη βλακεια κουβαλαει καποιος στον εγγεφαλο.
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μαγκια τους σιγουρα. Εγω ομως δεν χρειαζεται να φαω τυρακι. Γιατι διαθετω περισσοτερο μυαλο παρα χρηματα και μπορω να κρινω τι αξιζει τα λεφτα του και τι οχι. Απο εκει και μετα μπορω να μιλαω και να λεω την αποψη μου οπως χρειαζεται. Γιατι ειπαμε και πριν, υπαρχει και ενα μετρο....μετα μιλαμε για το ποση μεγαλη βλακεια κουβαλαει καποιος στον εγγεφαλο. το βιολι σου εσυ! μιλας για τυρακια και μπουρδες....φαε το τυρακι και σταματα να καταστρεφεις το τοπικ
sozz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη δεν εχεις τα λεφτα να τα παρεις βριζεις τους αλλους?? ποσο ζηλιαρεις μπορει να γινει καποιος και καθετε και βριζεις οσους ξωδεψαν αρκετα λεφτα για το αγαπημενος τους χομπι
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το βιολι σου εσυ! μιλας για τυρακια και μπουρδες....φαε το τυρακι και σταματα να καταστρεφεις το τοπικ Οπως ειπα να ανοιξεις δικο σου και να απαιτησεις να μην ποσταρουν -κακα- ποστσ για το παιχνιδι. Δεν θα με δεις εκει μεσα, αυτο ειναι σιγουρο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ---------- επειδη δεν εχεις τα λεφτα να τα παρεις βριζεις τους αλλους??ποσο ζηλιαρεις μπορει να γινει καποιος και καθετε και βριζεις οσους ξωδεψαν αρκετα λεφτα για το αγαπημενος τους χομπι Δεν εβρισα κανεναν. Ειπα οτι καποιος μπορει να εχει περισσοτερα λεφτα παρα μυαλο για κατι τετοιο. Εσυ γιατι παρεξηγηθηκες?
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οπως ειπα να ανοιξεις δικο σου και να απαιτησεις να μην ποσταρουν -κακα- ποστσ για το παιχνιδι. Δεν θα με δεις εκει μεσα, αυτο ειναι σιγουρο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:05 ---------- Δεν εβρισα κανεναν. Ειπα οτι καποιος μπορει να εχει περισσοτερα λεφτα παρα μυαλο για κατι τετοιο. Εσυ γιατι παρεξηγηθηκες? Εισαι για λυπηση....σταματα εδω! ΤΕΛΟΣ !
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι για λυπηση....σταματα εδω! ΤΕΛΟΣ ! Το ιδιο ειπες 10 ποστς πριν. Αντε μπας και συζητησουμε για το παιχνιδι (με τα καλα του και τα κακα του) και να απαλαχτουμε απο fanbois.
Προτεινόμενες αναρτήσεις