Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρεπει να εχεις φαει τα λυσακα σου. Αντε αγορι μου ανοιξε κανενα δικο σου τοπικ για το crysis και να -απαιτησεις- να μην ποσταρει κανεις που δεν εχει να λεει -μονο- καλα λογια γι αυτο. Στο υποσχομαι δεν προκειται να με δεις εκει μεσα.

Η αρνηση σου να απαντησεις σημαινει την ξεκαθαρη ηττα σου. Λυπαμαι για σενα. Καλη συνεχεια...:lol::lol::lol:

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η αρνηση σου να απαντησεις σημαινει την ξεκαθαρη ηττα σου. Λυπαμαι για σενα. Καλη συνεχεια...:lol::lol::lol:

"H αρνηση σου στο να συμφωνησεις 100% σε αυτα που λεω και να παραδεχτεις οτι η αποψη σου ειναι λαθος διχνει ξεκαθαρα την ηττα σου και συνεπως χρειαζεσαι να σε δει γιατρος"

Αντε γεια.....

Δημοσ.
"H αρνηση σου στο να συμφωνησεις 100% σε αυτα που λεω και να παραδεχτεις οτι η αποψη σου ειναι λαθος διχνει ξεκαθαρα την ηττα σου και συνεπως χρειαζεσαι να σε δει γιατρος"

Αντε γεια.....

Εχω θεσει 3 ερωτηματα. Αν συμφωνεις τοτε δεν χρειαζεται να μιλαμε αλλο. Αν διαφωνεις προσπαθησε (αν μπορεις) με παραδειγματα (αν βρεις) να με πεισεις οτι τελικα εχω εγω αδικο. Περιμενω....ουφ...

Δημοσ.

1920x1200+x8AA MEDIUM GRAPHICS σε ολα!!!!!!!!!!!!

Ρε ikaruga πιστευεις οτι υπαρχει παιχνιδι και στα medium settings το crysis να μπορει να το χτυπισει!!!

Σαν το crysis κανενα, ΤΕΛΟΣ! Ακουγεται fanboystiko αλλα ετσι ειναι....Ηeatspreader πιστευεις οτι οι κονσολες θα καταφερουν να το τρεξουν στο medium!

93435159.jpg

82975618.jpg

16102436.jpg

70149089.jpg

23081319.jpg

Δημοσ.

Μην προσπαθεις να με πεισεις, οπως δεν προσπαθω να σε πεισω και εγω. Εγω στα medium τα βλεπω χοντροκομμενα, ακομα και στις εικονες χοντροκομμενα τα βλεπω. Ειδικα στην κινηση φενεται ακομα περισσοτερο.

Δημοσ.
Μην προσπαθεις να με πεισεις, οπως δεν προσπαθω να σε πεισω και εγω. Εγω στα medium τα βλεπω χοντροκομμενα, ακομα και στις εικονες χοντροκομμενα τα βλεπω. Ειδικα στην κινηση φενεται ακομα περισσοτερο.

Ikaruga κανεις σαν τους τσαμπατζιδες θες να ειναι super φοβερο αλλα πολυ οικονομικο!!!!

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι εδω μεσα. Θα κανω καποιες ερωτησεις οπου θα φανει η αληθεια (σε κοκκινο οι δικιες μου απαντησεις) :

1. Το Crysis ακομα και σε high ρυθμισεις εχει τα μακραν και σε τεραστια αποσταση απο το 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα απο οποιοδηποτε παιχνιδι εχει βγει μεχρι και σημερα? NAI

2. Το παραπανω γεγονος λογικα δεν υποδηλωνει οτι θα ειναι και πιο βαρυ αρα απαιτει και ποιο δυνατο hardware? ΝΑΙ

3. Με μολις 170Ε http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=79874 μπορειτε να παιξετε smooth το Crysis στην ανωτερα ποιοτητα? http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4890,2262-7.html ΝΑΙ

Εαν εχετε πει ΝΑΙ τοτε περας συζητησης.

Εαν εχετε πει ΟΧΙ τοτε κοιταχτητε σε κανα γιατρο.

1. Κοιταξου σε γιατρο.

2. Κοιταξου σε γιατρο.

3. Βαλε γιαλια. Για high μιλαω.Κοινως : κοιταξου στον παραπανω γιατρο...

To ηξερα πως θα απεφευγες να απαντησεις απο καθαρη ελλειψη επιχειρηματων / φοβια οτι ολοι θα πουν οτι τοσες μερες μας εχεις πηξει στην π@π@ρια.
Εχω θεσει 3 ερωτηματα. Αν συμφωνεις τοτε δεν χρειαζεται να μιλαμε αλλο. Αν διαφωνεις προσπαθησε (αν μπορεις) με παραδειγματα (αν βρεις) να με πεισεις οτι τελικα εχω εγω αδικο. Περιμενω....ουφ...

Μας έχεις πνίξει στα επιχειρήματα!

Επιχείρημα: Να κοιταχτούμε σε γιατρό αν δεν συμφωνούμε μαζί σου... ok...

Ξέρεις θα μπορούσα να κάνω και εγώ ένα "ωραίο" ερωτηματολόγιο σαν το δικό σου, να απαντήσω και στο τέλος να γράψω, "Όποιος δεν συμφωνεί θέλει γιατρό". Αν είχε την ελάχιστη δόση σεβασμού προς τον εαυτό σου και μετά για το Forum, δεν θα ρώταγες και περισσότερο, δεν θα απαντούσες κατά αυτόν το τρόπο.

Είμαστε εδώ για να κουβεντιάζουμε και να διαφωνούμε ίσως και με λίγη δόση χαβαλέ κάποιες φορές, για να σπάει ο πάγος, αλλά κάτι τέτοιο και εσύ και οι περισσότεροι εδώ μέσα πιστεύω ότι καταλαβαίνουν, δεν γίνεται για χαβαλέ...

Maximum Game

/nuff said.....

Να τος... Ο γάτος... :lol:

Heat εγω ειμαι ακομα με την 8800gt δεν εδωσα 400+ σαν και εσενα για την χαζοgtx295....Ποιος ειναι το κοροιδο? ΟΕΟ!!!

Αν είχα πάρει τη GTX295 για να παίξω το Crysis, θα ντρεπόμουν να γράψω στο Topic, πίστεψέ με...

Παρόλα αυτά, ναι, το έχω μετανιώσει. Με μία GTX285 θα έβλεπα ίδια αποτελέσματα με λιγότερα χρήματα.

Αλλος απο δω ρε δεν καταλαβαινεις οτι δεν φταιει το Dx10 αλλα θελουν να το παιζουν Very High με ΑΑ.....και με 60fps....

Ναι, με μία GTX295, την έχουμε αυτή την απαίτηση...

Ikaruga κανεις σαν τους τσαμπατζιδες θες να ειναι super φοβερο αλλα πολυ οικονομικο!!!!

Συγγνώμη προς τον Ikagura που μιλάω εκ μέρους του, αλλά φαντάζομαι ότι κάποιος που είναι τζαμπατζής δεν θα είχε μία GTX295 και απαίτηση να παίζει το Crysis σε Max Settings.

Θα είχε μία GTX260 το πολύ με την απαίτηση αυτή.

Δημοσ.

με ενα μουφο pc που εχω και εβγαλα αυτα

και εσεις με τετοια pc δεν μπορειτε να απολαυσετε αυτη την παιχνιδαρα??:-(

δειτε ποσα εβγαλα με μια μονη gtx 260 ολα very high + fsaa 8χ σε 1680χ1050

μαλλον με 2 gtx 295 την πιανει ανετα την min 50

ΥΓ επευτα σε μερικα σημια και στα 15 αλλα οπως εγραψα και απο πανω τρεχει μια οχι 4 :P

post-139823-129063023998_thumb.jpg

post-139823-129063024007_thumb.jpg

post-139823-129063024014_thumb.jpg

Δημοσ.

Και εσυ κανεις σαν τους αλλους "εγω αν δεν το πληρωσω και αν δεν με παιδεψει δεν θεωρω οτι εχει αξια".

Ειπαμε, μην προσπαθεις να με πεισεις, τα ματια του καθενα σε σχεση με τα στανταρ του δεν ειναι ιδια σε ολα. Εγω το βλεπω σαν -παιχνιδι- πρωτα απο ολα ενω εσυ το βλεπεις σαν -tech demo-. Και σαν παιχνιδι η αποδοση του δεν ειναι και η καλυτερη.

Δημοσ.

οποιος εχει μια η 2 gtx 295 παρακαλω ας ποσταρει οικονες να δω ποσα fps εχει στην συγκεκριμενη φωτο.

μου φενετε παραλογο να μην γινετε με τετιες καρτες να το παιζεις φουλ

και να το εχουνε βγαλει πριν 2 χρονια που ητανε η σειρα 8-9κ :shock:

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται, εχει πολλα στο youtube και gaming sites

http://www.gametrailers.com/user-movie/crysis-benchmark-gtx-295-very/310132

Βεβαια με του drivers και τα λοιπα σιγουρα θα αλλαζουν τα αποτελεσματα αλλα οι γενικες επιδοσεις αυτες ειναι στο περιπου.

Δημοσ.

Μαλιστα. Καθε προσπαθεια επεσε στο κενο. Κανενα σημειο επαφης. Οταν εισαι η μειονοτητα Heatspreader εσυ κανεις την προσπαθεια να μεταπισεις την πλεοψηφεια. Το οτι ο ουρανος ειναι μπλε ειναι καθολικα αποδεκτο. Οταν καποιος λεει "οχι ειναι κοκκινος" , ΑΥΤΟΣ πρεπει να θεσει τα επιχειρηματα για να αλλαξει αυτο. Μεχρι τωρα και εσυ και ο (κουραστικος) Ikaruga εχετε αποτυχει οικτρα να πεισετε τον οποιοδηποτε , και δεν ακουτε κιολας σε αυτα που λεμε τοσα ατομα , συμπεριφορα που καταδικνυει οτι ΠΟΤΕ δεν θα παραδεχτειτε το λαθος σας / ηττα σας.

Επειδη εχω και ζωη αλλα και κουραστικα ,αυτο ειναι το τελευταιο μηνυμα επι του θεματος. Πηγαιντε να παιξετε τα αθλια portοειδη παιχνιδια που κατι ατομα σαν εσας μας αναγκαζουν και τρωμε στα μουτρα τα τελευταια χρονια...

Δημοσ.

Και σαν παιχνίδι είναι καλό και σαν tech demo είναι καλό. Εχει διπλό ρόλο. Οπως προανέφερε και ο sozz, αν δεν μπορείς να απολαύσεις το game σε μια πανέμορφη έκδοση με μια GTX295 κάρτα και κάθεσαι και κλαίγεσαι για τυχόν ατέλιες ή frame rate 40 αντί για 50 δεν έχω τι άλλο να πω. Τα κριτήρια μας διαφέρουν ριζικά.

Φυσικά, αντίστοιχα, με αυτά τα κριτήρια θα έχετε πρόβλημα με το 99% των games που κυκλοφορούν στην αγορά και δεν πλησιάζουν σε τεχνικό/οπτικό επίπεδο το Crysis (ούτε έχουν τη scalability του) - εκτός κι αν το πρόβλημα σας ήταν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ με το εν λόγω game, οπότε και η όποια συζήτηση γίνεται απλά για να κραχτεί το game και ουδεμία ουσία έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...