liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι εδω μεσα. Θα κανω καποιες ερωτησεις οπου θα φανει η αληθεια (σε κοκκινο οι δικιες μου απαντησεις) : 1. Το Crysis ακομα και σε high ρυθμισεις εχει τα μακραν και σε τεραστια αποσταση απο το 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα απο οποιοδηποτε παιχνιδι εχει βγει μεχρι και σημερα? NAI 2. Το παραπανω γεγονος λογικα δεν υποδηλωνει οτι θα ειναι και πιο βαρυ αρα απαιτει και ποιο δυνατο hardware? ΝΑΙ 3. Με μολις 170Ε http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=79874 μπορειτε να παιξετε smooth το Crysis στην ανωτερα ποιοτητα? http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4890,2262-7.html ΝΑΙ Εαν εχετε πει ΝΑΙ τοτε περας συζητησης. Εαν εχετε πει ΟΧΙ τοτε κοιταχτητε σε κανα γιατρο.
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το Crysis είναι απαίσιο σε Medium Settings, χειρότερο από τα περισσότερα καλά παιχνίδια στο PC.Κανένας συμβιβασμός με τις κονσόλες. Παίξε Metal Gear (όταν το έπαιξα, είχα γράψει σε Post, τύφλα να έχει το Crysis, αν ψάξεις Post μου θα το δεις), Batman, Uncharted και πολλά άλλα... Κανένα συμβιβασμός... Και δεν έχω τίποτα με το PC Gaming και αυτό φαίνεται. Τις απόψεις μου λέω για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Βρε, πάλι τα ίδια? Έγραψα πιο πριν γιατί θέλω να παίζω το Crysis με Max ρυθμίσεις. Θα το ποστάρω πάλι... Επιμένεις. Το Crysis είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμη και σε medium settings και οπωσδήποτε καλύτερο από οποιοδήποτε αντίστοιχο game στην αντίστοιχη ρύθμιση γραφικών. Ως εκ τούτου δε θα πρέπει να είναι και βαρύτερο; Of course... Το οτι θέλεις εσύ ντε και καλά να βλέπεις max settings στα options δε σημαίνει πως η κάθε εταιρία πρέπει να ακολουθήσει αυτή την οδηγία σου και να βγάλει ένα game που να γίνεται maxed out με το σημερινό hardware (δηλαδή το Crysis με του 2007). Πολύ καλά έκαναν και έφτιαξαν την CE 2.0 future proof. H επιτυχία τους ήταν απόλυτη σε αυτό τον τομέα. Αν θεωρείς συμβιβασμό το Crysis σε οτιδήποτε λιγότερο από max settings, δε θα έπρεπε να αναφέρεις καθόλου τα console games που ανέφερες. Ακόμη και τα καλύτερα είναι συμβιβασμός. Χαμηλής ανάλυσης textures, ούτε καν 720p ανάλυση σε πολλές περιπτώσεις, frame rate αστα να πάνε και για AA - ας μην το συζητήσουμε... Οταν κάνουμε επιλεκτικά τα στραβά μάτια, ο συλλογισμός μας δεν μπορεί παρά να είναι λανθασμένος. Οποιος δεν θέλει συμβιβασμούς ποτέ και πουθενά πληρώνει ΑΔΡΑ. Οποιος θέλει να συμβιβάζεται παντού και πάντα, είτε δεν αναβαθμίζει ποτέ του και έχει σύστημα 5-10 χρόνων, είτε χρησιμοποιεί μόνο κονσόλες για gaming.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Omg και 3 lol Τι OMG στην εκανε κοματια ναι η οχι?Ετσι γιατι το game ειναι χρονια μπροστα.....
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 @liakjim 1) Έχει διαφορά, αλλά όχι μεγάλη. 2) Όχι γιατί δεν έχει τόσο περισσότερο καλά γραφικά ώστε να δικαιολογεί τη χαμηλή του απόδοση. 3) Όχι στην ανώτερη, μία σκάλα πριν την ανώτερη. @DrFreeman Επιμένεις. Το Crysis είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμη και σε medium settings και οπωσδήποτε καλύτερο από οποιοδήποτε αντίστοιχο game στην αντίστοιχη ρύθμιση γραφικών. Ως εκ τούτου δε θα πρέπει να είναι και βαρύτερο; Of course... Έγινε παρεξήγηση. Σε Medium Settings, αν βάλεις το Crysis και ένα άλλο παιχνίδι που θεωρείται καλό με το τελευταίο να είναι και αυτό σε Medium Settings, είναι η μέρα με τη νύχτα! Σαφώς καλύτερο το Crysis και με διαφορά. Όταν λέω ότι το Crysis δεν βλέπεται στα Medium Settings όπου είναι και απόλυτα Playable, εννοώ σε σχέση με ένα καλό παιχνίδι της αγοράς στα Max Settings! Δεν έβαλα εγώ στη κουβέντα τις κονσόλες, μιας και άλλο πράγμα εντελώς. Το να συγκρίνουμε PC με κονσόλες είναι σαν να συγκρίνουμε τασάκι με τι καιρό έχει. Αν θεωρείς συμβιβασμό το Crysis σε οτιδήποτε λιγότερο από max settings, δε... Δεν έχεις καταλάβει μια σημαντική διαφορά. Τα βάζω με το Crysis επειδή είναι ένα παλιό παιχνίδι που αδυνατεί να τρέξει σε σημερινά High End συστήματα στα Max Settings. Δεν με χαλάει τίποτα στο παιχνίδι. Και τα γραφικά του μου αρέσουν και όλα! @Psycho_Warhead Επειδή υπάρχουν άτομα (κοροϊδάκια) ευτυχώς ή δυστυχώς σαν και εσένα έχουν δουλειά οι εταιρίες... Κοροϊδάκι...
liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 @liakjim1) Έχει διαφορά, αλλά όχι μεγάλη. 2) Όχι γιατί δεν έχει τόσο περισσότερο καλά γραφικά ώστε να δικαιολογεί τη χαμηλή του απόδοση. 3) Όχι στην ανώτερη, μία σκάλα πριν την ανώτερη. 1. Κοιταξου σε γιατρο. 2. Κοιταξου σε γιατρο. 3. Βαλε γιαλια. Για high μιλαω.Κοινως : κοιταξου στον παραπανω γιατρο...
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Tι μπερδέματα είναι αυτά ρε παιδιά...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Heat εγω ειμαι ακομα με την 8800gt δεν εδωσα 400+ σαν και εσενα για την χαζοgtx295....Ποιος ειναι το κοροιδο? ΟΕΟ!!!
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Επιμένεις. Το Crysis είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμη και σε medium settings και οπωσδήποτε καλύτερο από οποιοδήποτε αντίστοιχο game στην αντίστοιχη ρύθμιση γραφικών. Δεν τα λες καλα εδω. Παραδειγμα το UT3 το ανεβαζεις ανετα στα very high του και διχνει και καλυτερο απο το Crysis στα medium και τρεχει και με ανεση με 100+ frames και με ενεργοποιημενα 100000 φιλτρα. Συνεπως η συγκριση με παρομοιες ρυθμισεις μεταξυ παιχνιδιων ειναι ασκοπες οταν μπορεις να εχεις τετοιες επιδοσεις. Ως εκ τούτου δε θα πρέπει να είναι και βαρύτερο; Of course... Αν δεν υπαρχει καμια αμφιβολια στην διαφορα ποιοτητας βεβαια. Τα medium του Crysis ομως απεχουν πολυ απο αυτο. Μπορει στα δικα σου ματια να ειναι υπεροχα αλλα για τα δικα μου ματια, και σιγουρα και αλλων, οπως ειπε και ενα φιλαρακι μου "ρε μαλακα σαν απο παστελ να ειναι τα textures" (σχολιο για τα medium) και γενικα ειναι ψιλοχοντροκομμενα. Φενεται οτι προερχονται απο "ανωτερη" παστα και συνεπως το πεσιμο σε χαμηλοτερα στρωματα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Το οτι θέλεις εσύ ντε και καλά να βλέπεις max settings στα options δε σημαίνει πως η κάθε εταιρία πρέπει να ακολουθήσει αυτή την οδηγία σου και να βγάλει ένα game που να γίνεται maxed out με το σημερινό hardware (δηλαδή το Crysis με του 2007). Μα οι σημερινες καρτες δεν ειναι σημερινο (στα ορια του Crysis) hardware. Πολύ καλά έκαναν και έφτιαξαν την CE 2.0 future proof. H επιτυχία τους ήταν απόλυτη σε αυτό τον τομέα. Σαφως γι αυτο και η C.E 3 θα βγει τοσο γρηγορα.... Αν θεωρείς συμβιβασμό το Crysis σε οτιδήποτε λιγότερο από max settings, δε θα έπρεπε να αναφέρεις καθόλου τα console games που ανέφερες. Ακόμη και τα καλύτερα είναι συμβιβασμός. Χαμηλής ανάλυσης textures, ούτε καν 720p ανάλυση σε πολλές περιπτώσεις, frame rate αστα να πάνε και για AA - ας μην το συζητήσουμε... Αναλογα σε τι πλαισια κατασκευαζεται το καθε παιχνιδι. Το Crysis εχει φτιαχτει ωστε να ειναι system hog και -μονο- ετσι το παιζεις και σωστα. Ενα παιχνιδι (θα επιλεξω ενα που ειναι console only) οπως το Halo 3 εχει φτιαχτει να τρεχει ετσι οπως τρεχει και το βλεπεις και δεν εχει κανενα προβλημα. Οπως ειπα και παραπανω, δινετε υπερβολικη σημασια στους "αριθμους" τους ιδιους και οχι στο ιδιο το παιχνιδι. Οταν κάνουμε επιλεκτικά τα στραβά μάτια, ο συλλογισμός μας δεν μπορεί παρά να είναι λανθασμένος. Οποιος δεν θέλει συμβιβασμούς ποτέ και πουθενά πληρώνει ΑΔΡΑ. Οποιος θέλει να συμβιβάζεται παντού και πάντα, είτε δεν αναβαθμίζει ποτέ του και έχει σύστημα 5-10 χρόνων, είτε χρησιμοποιεί μόνο κονσόλες για gaming. Κοιταξε να δεις πρεπει να δεις το πραγμα ποιο σφαιρικα και οχι ποιο παιχνιδι παρουσιαζει τα -θεωρητικα- ποιο αρτια οπτικα αποτελεσματα για να το παιξεις. Το οτι μπορεις ανετα να παιξεις ακομα και σημερα ενα παιχνιδι οπως το Super Metroid μιλαει απο μονο του. Γιατι? Γιατι -ετσι- ειναι σχεδιασμενο, -ετσι- "was meant to be played" (και οχι δεν κανω διαφημιση). Το Crysis ΔΕΝ φτιαχτηκε να παιζει ετσι και φενεται. Φενεται απο εσας που προσπαθειτε να μας πεισετε για τα απιστευτα και φενεται και απο εμας που το παιχνιδι "υπολειπεται" τεχνικα (λογο επιδοσεων) και στην πραγματικοτητα κανεις μας δεν ειναι -απολυτα- ικανοποιημενος. Εκτος απο τα fanbois φυσικα.
liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν μπορω να καταλαβω πως σκεφτονται μερικοι εδω μεσα. Θα κανω καποιες ερωτησεις οπου θα φανει η αληθεια (σε κοκκινο οι δικιες μου απαντησεις) : 1. Το Crysis ακομα και σε high ρυθμισεις εχει τα μακραν και σε τεραστια αποσταση απο το 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα απο οποιοδηποτε παιχνιδι εχει βγει μεχρι και σημερα? NAI 2. Το παραπανω γεγονος λογικα δεν υποδηλωνει οτι θα ειναι και πιο βαρυ αρα απαιτει και ποιο δυνατο hardware? ΝΑΙ 3. Με μολις 170Ε http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=79874 μπορειτε να παιξετε smooth το Crysis στην ανωτερα ποιοτητα? http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4890,2262-7.html ΝΑΙ Εαν εχετε πει ΝΑΙ τοτε περας συζητησης. Εαν εχετε πει ΟΧΙ τοτε κοιταχτητε σε κανα γιατρο. Ikaruga24, πριν μας στειλεις στον ψυχιατρο θα απαντησεις εδω? Με ΝΑΙ/ΟΧΙ παρακαλω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι το Crysis δεν θα το παιζω μετα απο τοσο καιρο και θα λεω <<κοιτα ρε τι game φτιαξαν οι ανθρωποι και θα λεω καλα παιζαμε με τοσο τρομερα γραφικα τοτε?Οπως λεω και τωρα για το Doom 3 Και για κατσε ρε το Doom 3 θα ετρεχε μετα απο 2 χρονια αν δεν ειχε γινει εκεινο το τρελο αλμα στην 6800 ultra που ηταν 3χfaster απο μια 5950 ultra...Τωρα σκατα αλμα εχει γινει...Μονο με την 5800 σειρα και το GT300 θα γινει η διαφορα...
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Ikaruga24, πριν μας στειλεις στον ψυχιατρο θα απαντησεις εδω? Με ΝΑΙ/ΟΧΙ παρακαλω. Οχι γιατι στην ουσια ειπες "οποιος δεν συμφωνει με αυτα που λεω ειναι λαθος και συνεπως θελει να τον κοιταξει γιατρος" Αν ειχε νοημα να απαντησω θα το ειχα ηδη κανει.
sozz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οντως το crysis στα medium πρεπει να ειναι λιγο χειροτερο απο τα νεα παιχνιδια αλλα εγω οταν ειχα xp με την 8800gts 512 που ειχα τοτε το επεζα στα high και μου ετρεχε καλα πως εσας δεν σας τρεχει τοσο καλα το game και εχετε 2-3 φορες καλυτερο pc απο εμενα απο την αλλη αμα εχετε vista και dx 10 τοτε το παιχνιδι βαρενει παραπολυ και για αυτο πριν μπειτε στο game πατηστε δεξ κλικ και βαλτε να τρεχει σε dx9 το crysis σε high γραφικα ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα για very high(δεν το συζηταμε αφου δεν μπορεις να το παιξεις με μια gtx 295 τοτε εγω παω πασο)
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 οντως το crysis στα medium πρεπει να ειναι λιγο χειροτερο απο τα νεα παιχνιδιααλλα εγω οταν ειχα xp με την 8800gts 512 που ειχα τοτε το επεζα στα high και μου ετρεχε καλα πως εσας δεν σας τρεχει τοσο καλα το game και εχετε 2-3 φορες καλυτερο pc απο εμενα απο την αλλη αμα εχετε vista και dx 10 τοτε το παιχνιδι βαρενει παραπολυ και για αυτο πριν μπειτε στο game πατηστε δεξ κλικ και βαλτε να τρεχει σε dx9 το crysis σε high γραφικα ειναι οτι καλυτερο μεχρι τωρα για very high(δεν το συζηταμε αφου δεν μπορεις να το παιξεις με μια gtx 295 τοτε εγω παω πασο) Αλλος απο δω ρε δεν καταλαβαινεις οτι δεν φταιει το Dx10 αλλα θελουν να το παιζουν Very High με ΑΑ.....και με 60fps....
liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι γιατι στην ουσια ειπες "οποιος δεν συμφωνει με αυτα που λεω ειναι λαθος και συνεπως θελει να τον κοιταξει γιατρος" Αν ειχε νοημα να απαντησω θα το ειχα ηδη κανει. To ηξερα πως θα απεφευγες να απαντησεις απο καθαρη ελλειψη επιχειρηματων / φοβια οτι ολοι θα πουν οτι τοσες μερες μας εχεις πηξει στην π@π@ρια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- Τοτε απαντα εδω: 1. Το Crysis ακομα και σε high ρυθμισεις εχει τα μακραν και σε τεραστια αποσταση απο το 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα απο οποιοδηποτε παιχνιδι εχει βγει μεχρι και σημερα? 2. Το παραπανω γεγονος λογικα δεν υποδηλωνει οτι θα ειναι και πιο βαρυ αρα απαιτει και ποιο δυνατο hardware? 3. Με μολις 170Ε http://www.123market.gr/product_info...ducts_id=79874 μπορειτε να παιξετε smooth το Crysis στην ανωτερα ποιοτητα? http://www.tomshardware.com/reviews/...90,2262-7.html
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 To ηξερα πως θα απεφευγες να απαντησεις απο καθαρη ελλειψη επιχειρηματων / φοβια οτι ολοι θα πουν οτι τοσες μερες μας εχεις πηξει στην π@π@ρια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:00 ---------- Τοτε απαντα εδω: 1. Το Crysis ακομα και σε high ρυθμισεις εχει τα μακραν και σε τεραστια αποσταση απο το 2ο ΚΑΛΥΤΕΡΑ γραφικα απο οποιοδηποτε παιχνιδι εχει βγει μεχρι και σημερα? 2. Το παραπανω γεγονος λογικα δεν υποδηλωνει οτι θα ειναι και πιο βαρυ αρα απαιτει και ποιο δυνατο hardware? 3. Με μολις 170Ε http://www.123market.gr/product_info...ducts_id=79874 μπορειτε να παιξετε smooth το Crysis στην ανωτερα ποιοτητα? http://www.tomshardware.com/reviews/...90,2262-7.html Πρεπει να εχεις φαει τα λυσακα σου. Αντε αγορι μου ανοιξε κανενα δικο σου τοπικ για το crysis και να -απαιτησεις- να μην ποσταρει κανεις που δεν εχει να λεει -μονο- καλα λογια γι αυτο. Στο υποσχομαι δεν προκειται να με δεις εκει μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις