Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 και απόλυτα playable με οτιδήποτε γύρω στα 30fps - το motion blur βοηθάει πολύ στο μάτι. Και εσύ το ξέρεις ότι σε εκρήξεις, με πανικό ειδικά στο τελευταίο boss, γίνεται πανικός. Τα 30 γίνονται 15... Βοηθάει το Motion Blur, αλλά εμένα δεν μου κάνει. Το λάθος σου είναι ότι πιστεύεις πως επειδή έχεις την Χ κάρτα στο Υ μηχάνημα (τα οποία μπορεί να χρυσοπλήρωσες), το game πρέπει δικαιωματικά να γονατίσει και να προσκυνήσει ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Είναι τόσο παράλογο που έχω τη τελευταία κάρτα γραφικών της nVidia μαζί με ένα παραπάνω από αξιοπρεπές υπόλοιπο σύστημα και να θέλω να παίζω ένα παιχνίδι τουλάχιστον 2ετίας σε Max Settings? Οχι, δεν είναι έτσι. Και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα προσπάθειες σαν το Crysis που πάνε λίγο παραπέρα από το σημερινό hardware και δίνουν περιθώρια βελτίωσης με μια αναβάθμιση. Σε χαροποιεί εσένα να σκάς χρήμα για να κερδίσεις λίγο παραπάνω επιδόσεις τη φορά? Σου αρέσει να τρως λίγο λίγο το τυράκι? Και σε τελική ανάλυση ευτυχώς που δεν έχει επικρατήσει παντού η plug'n'play casual φιλοσοφία των κονσόλων. Για σένα, γιατί εγώ έτσι θέλω να παίζω και έτσι θεωρώ το σωστό. Το αν το PC μου δίνει παραπάνω δυνατότητες ρυθμίσεων από τρίτα προγράμματα είναι καλό, αλλά όχι δεδομένο ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσω για να παίξω. Έχω αγοράσει αυθεντικό το δισκάκι, το εγκαθιστώ χωρίς Mods και Texture Packs, πάρα μόνο με τα Official Patches και έχω την απαίτηση να παίζει σε Full Settings... Όταν λέω Full Settings, δεν τολμάω να πω 16xAA. 0χΑΑ! Αν είναι να το κάνουμε επιστήμη τότε, είναι ένα Tech Demo, γιατί τα παιχνίδια κρίνονται από το Gameplay, τα γραφικά, τον ήχο, την αντοχή στο χρόνο, online, κλο, όχι τι πρέπει να κάνω για να παίξει τελικά...
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Και εσύ το ξέρεις ότι σε εκρήξεις, με πανικό ειδικά στο τελευταίο boss, γίνεται πανικός. Τα 30 γίνονται 15...Βοηθάει το Motion Blur, αλλά εμένα δεν μου κάνει. Είναι τόσο παράλογο που έχω τη τελευταία κάρτα γραφικών της nVidia μαζί με ένα παραπάνω από αξιοπρεπές υπόλοιπο σύστημα και να θέλω να παίζω ένα παιχνίδι τουλάχιστον 2ετίας σε Max Settings? Σε χαροποιεί εσένα να σκάς χρήμα για να κερδίσεις λίγο παραπάνω επιδόσεις τη φορά? Σου αρέσει να τρως λίγο λίγο το τυράκι? Για σένα, γιατί εγώ έτσι θέλω να παίζω και έτσι θεωρώ το σωστό. Το αν το PC μου δίνει παραπάνω δυνατότητες ρυθμίσεων από τρίτα προγράμματα είναι καλό, αλλά όχι δεδομένο ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσω για να παίξω. Έχω αγοράσει αυθεντικό το δισκάκι, το εγκαθιστώ χωρίς Mods και Texture Packs, πάρα μόνο με τα Official Patches και έχω την απαίτηση να παίζει σε Full Settings... Όταν λέω Full Settings, δεν τολμάω να πω 16xAA. 0χΑΑ! Αν είναι να το κάνουμε επιστήμη τότε, είναι ένα Tech Demo, γιατί τα παιχνίδια κρίνονται από το Gameplay, τα γραφικά, τον ήχο, την αντοχή στο χρόνο, online, κλο, όχι τι πρέπει να κάνω για να παίξει τελικά... 1) Δεν σκάω χρήματα - εσύ τα σκας και μετά διαμαρτύρεσαι. Εγώ ούτε τα σκάω, ούτε κλαίγομαι. 2) Αν το παιχνίδι φτιάχτηκε να παίζεται στην εποχή του στα medium-high settings με το top hardware και 2 χρόνια μετά στις very high με το αντίστοιχο hardware - πάντα σε υψηλές αναλύσεις (1680χ1050+) τότε ναι είναι λογικό. Κι ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια games. 3) Εγώ δεν έχω καμία ψύχωση με τις ρυθμίσεις. Βλέπω πως το game δείχνει υπέροχο ακόμη και σε medium settings. Ελέγχοντας βλέπω ότι το τρέχω ικανοποιητικότατα σε high settings οπότε κι έτσι το παίζω. Δεν θα τρελαθώ επειδή δεν γονάτισε να με προσκυνήσει η CE 2.0. Προτείνω να χαλαρώσετε λιγάκι...Α και μια που το θυμήθηκα...το αναμάσημα με το τυράκι (που έχει γίνει αηδία) αφήστε το ρε παιδιά. Βρείτε τίποτα καινούριο. Ειδικά αφού δεν ταιριάζει στην προκείμενη.
sozz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη μας τα εχετε ζαλισει παρτε το cod 6 με το καλο οταν βγει και πιανετε την 60 με τα χαλια γραφικα οπως την υπολοιπη σειρα που εχει εγω θα κατσω με το crysis και ας ειναι και στα 30-35 fps στα high που θα ειναι 2 φορες καλυτερα και επειδη εχεις την τελευταια καρτα μονη της και δεν το παιζεις εκει που θες παρε αλλη μια και κανε την quad-sli
pappous_soulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι τόσο παράλογο που έχω τη τελευταία κάρτα γραφικών της nVidia μαζί με ένα παραπάνω από αξιοπρεπές υπόλοιπο σύστημα και να θέλω να παίζω ένα παιχνίδι τουλάχιστον 2ετίας σε Max Settings? Παράλογο όχι. Αλλά αν αναλογιστείς πως παιχνίδια που βγαίνουν τώρα υστερούν σε γραφικά σε σχέση με αυτό το "παιχνίδι 2ετίας"... Σε χαροποιεί εσένα να σκάς χρήμα για να κερδίσεις λίγο παραπάνω επιδόσεις τη φορά? Σου αρέσει να τρως λίγο λίγο το τυράκι? Δε σε ανάγκασε κανένας να τα σκας κάθε 6μηνο για κάρτα γραφικών. Δική σου η επιλογή, δικό σου και το πρόβλημα. Αν είναι να το κάνουμε επιστήμη τότε, είναι ένα Tech Demo, γιατί τα παιχνίδια κρίνονται από το Gameplay, τα γραφικά, τον ήχο, την αντοχή στο χρόνο, online, κλο, όχι τι πρέπει να κάνω για να παίξει τελικά... Και ωραίο gameplay έχει, και προσεγμένο ήχο, και γαμάτο multiplayer, παρ'όλο που λίγοι παίζουν πλέον. Και εν τέλη, αν δεν θες να μπλέκεις με ρυθμίσεις και συμβιβασμούς, παράτα το pc gaming και παίζε στο ps3 σου.
outlaw star Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 επειδη μας τα εχετε ζαλισει παρτε το cod 6 με το καλο οταν βγει και πιανετε την 60 με τα χαλια γραφικα οπως την υπολοιπη σειρα που εχει εγω θα κατσω με το crysis και ας ειναι και στα 30-35 fps στα high που θα ειναι 2 φορες καλυτερα και επειδη εχεις την τελευταια καρτα μονη της και δεν το παιζεις εκει που θες παρε αλλη μια και κανε την quad-sli λίγο άσχετο αλλά εσύ γιατί κάθε λίγο και λιγάκι βρίζεις το cod και το συγκρίνεις με το crysis??:lol:
pscrazy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Και εσύ το ξέρεις ότι σε εκρήξεις, με πανικό ειδικά στο τελευταίο boss, γίνεται πανικός. Τα 30 γίνονται 15...Βοηθάει το Motion Blur, αλλά εμένα δεν μου κάνει. Είναι τόσο παράλογο που έχω τη τελευταία κάρτα γραφικών της nVidia μαζί με ένα παραπάνω από αξιοπρεπές υπόλοιπο σύστημα και να θέλω να παίζω ένα παιχνίδι τουλάχιστον 2ετίας σε Max Settings? Σε χαροποιεί εσένα να σκάς χρήμα για να κερδίσεις λίγο παραπάνω επιδόσεις τη φορά? Σου αρέσει να τρως λίγο λίγο το τυράκι? Για σένα, γιατί εγώ έτσι θέλω να παίζω και έτσι θεωρώ το σωστό. Το αν το PC μου δίνει παραπάνω δυνατότητες ρυθμίσεων από τρίτα προγράμματα είναι καλό, αλλά όχι δεδομένο ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσω για να παίξω. Έχω αγοράσει αυθεντικό το δισκάκι, το εγκαθιστώ χωρίς Mods και Texture Packs, πάρα μόνο με τα Official Patches και έχω την απαίτηση να παίζει σε Full Settings... Όταν λέω Full Settings, δεν τολμάω να πω 16xAA. 0χΑΑ! Αν είναι να το κάνουμε επιστήμη τότε, είναι ένα Tech Demo, γιατί τα παιχνίδια κρίνονται από το Gameplay, τα γραφικά, τον ήχο, την αντοχή στο χρόνο, online, κλο, όχι τι πρέπει να κάνω για να παίξει τελικά... Περιμενε το crysis στο ps3 να το παιξεις! Με τα 2 τεραflop του PS3 :lol: Δεξου οτι αυτη ειναι η καρτα σου , αυτα μπορει να βγαλει στο CRYSIS και δε σε παραπλανησε κανεις! Ηξερες τι εβγαζε στο CRYSIS , τοτε το λαθος ειναι δικο σου για τα λεφτα που εσκασες για την καρτα. Αφου δεν σε ικανοποιει! Πουλα εσυ και ο ikaruga να βρουμε την υγεια μας ρε αδερφε....εχουμε εδω τον john2gr και του μαμησατε ολο το topic με τα κλαματα σας!!!!!!!!!!! Ελεος.... Το οτι παιζει το ενδεχομενο να ηξερε η εταιρια τι εβγαζε οτι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του και ηξερε τι hardware υπαρχει στην αγορα....τι να εκανε να περιμενε ποτε θα παιζει σε 1920x1200+x16AA+X16AF με 60 fps να το βγαλει στην αγορα για να χαρει ο IKARUGAS και o HEATSPREADER ή να εκανε βελτιστοποιηση οπου θα ηθελε ισως αλλα 2-3 χρονια για καρτες που θα ηταν ξεπερασμενες τοτε!.... Καντε μια ομαδικη συναθροιση ολοι οι κλαιοντες για να ηρεμισουμε!!!!!! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2009 από pscrazy
outlaw star Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει αρκετά άτομα να λένε ότι στα medium settings το παιχνίδι οπτικά δε τους φάνηκε κάτι το τόσο ριζοσπαστικό..για παράδειγμα ένας φίλος μου που το έπαιζε σε medium settings σε 1024χ768 μου είπε ότι το bioshock(άσχετο άλλα άλλη παιχνιδάρα αυτή με μακράν για μένα το καλύτερο single player απο τότε που κυκλοφόρησε) στην ίδια πάντα ανάλυση του φάνηκε αρκετά καλύτερο σα γραφικά...εμένα πάλι σε 1280χ1024 με ένα συνδιασμό απο high και medium settings ώστε να έχω smooth framerate στο δικό μου μάτι χωρίς να κάθομαι να μετράω τα frames ακόμη και σήμερα μου φαίνεται απλά εκπληκτικό...τι να πεις απόψεις...
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα Sozz με GTX260 και το παιζεις High.....Εγω με την 8800gt δηλαδη επρεπε να το χα Mainstream(medium) δεν σου φτανουν τα 25 frames?
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Περιμενε το crysis στο ps3 να το παιξεις! Με τα 2 τεραflop του PS3 :lol: Δεξου οτι αυτη ειναι η καρτα σου , αυτα μπορει να βγαλει στο CRYSIS και δε σε παραπλανησε κανεις! Ηξερες τι εβγαζε στο CRYSIS , τοτε το λαθος ειναι δικο σου για τα λεφτα που εσκασες για την καρτα. Αφου δεν σε ικανοποιει! Πουλα εσυ και ο ikaruga να βρουμε την υγεια μας ρε αδερφε....εχουμε εδω τον john2gr και του μαμησατε ολο το topic με τα κλαματα σας!!!!!!!!!!! Ελεος.... Πω πω πω, χολη και δηλητηριο που προσβαλαμε τον Θεο σας και την προσωπικοτητα σας και την γυναικα σας και τη μανα σας μαζι απλα και μονο παρατηρωντας διαφορα στο Crysis. Μαθε να κανεις λιγο κρατη γιατι αν θελεις ενα τοπικ αποκλειστικα για να προσκυνησεις και να εξυψωσεις το Crysis τοτε να κανεις ενα δικο σου τοπικ που θα γραφει "ΥΜΝΗΣΤΕ ΤΟ CRYSIS" γιατι εδω μιλαμε για το crysis γενικα, με τα καλα του και τα κακα του και με τις αποψεις ολων. Αν σε χαλαει εσενα η αποψη του αλλου τοτε "ξυδακι" οπως ειπε και καποιος παραπανω. Το οτι παιζει το ενδεχομενο να ηξερε η εταιρια τι εβγαζε οτι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του και ηξερε τι hardware υπαρχει στην αγορα....τι να εκανε να περιμενε ποτε θα παιζει σε 1920x1200+x16AA+X16AF με 60 fps να το βγαλει στην αγορα για να χαρει ο IKARUGAS και o HEATSPREADER ή να εκανε βελτιστοποιηση οπου θα ηθελε ισως αλλα 2-3 χρονια για καρτες που θα ηταν ξεπερασμενες τοτε!.... Καντε μια ομαδικη συναθροιση ολοι οι κλαιοντες για να ηρεμισουμε!!!!!! Πολυ μπροστα για την εποχη του......Οπως το Viewmaster ενα πραγμα? Να συμπηρωσω οτι υπαρχουν developers που συμφωνουν με την οπτικη ανωτεροτητα του Crysis ΑΛΛΑ οχι οτι δεν θα μπορουσαν να καταφερουν καλυτερα αποτελεσματα στοχευοντας μονο στο 2-5% των PC gamers. Ισα ισα μαλιστα προτιμησαν το μεγαλυτερο κομματι της πιτας με τα αναλογα αποτελεσματα. Το οτι η Crytek απλα αγνοησε τα παντα και θυσιασε τις επιδοσεις στο βωμο του οπτικου αποτελεσματος δεν ειναι κατι καινουργιο και δεν το βλεπουμε πρωτη φορα. Το οτι προκειται για τεχνολογια σε πειραματικο σταδιο και ειναι -σιγουρο- οτι υπαρχουν προβληματα ισοροπιας στην μηχανη το ξερουμε και το βλεπουμε. Το οτι στην πορεια θα γινει καλυτερη (βλεπε C.E 3 PC version) θα γινει και αυτο στην πορεια αλλα για την C.E 2 δεν ακουω λεξη. Ειναι ενας απλος συμβιβασμος και τιποτα παραπανω οσο εντυπωσιακο και αν ειναι το τελικο αποτελεσμα (σε τεχνικο επιπεδο παντα). Ειναι πραγματικα τραγικο το οτι μεταφραζεται την παρατηρηση σε "κλαμα". Υπαρχει λογος που ο heatspreader μιλαει για "καταναλωση τυριου" ξερεις. Εμενα παντως μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο ευκολα πιστευετε στο marketing και σε αυτα που σας πασαρουν. Στη βραση κολλαει το σιδερο παλικαρι, παρτο χαμπαρι.
sozz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εγω συναιχια βριζω το cod γιατη νομιζω πως ειναι το 2 καλυτερο fps παιχνιδι και η διαφορα με το crysis ειναι τεραστια!!! warhead σε dx 10 μαλλον δεν σε περναι για παραπανο αμα εχεις xp βαλε τα very high στα high και παιξε το game παραπανο fps θα εχεις απο οτι να βαλει vista(το μονο κακο θα ειναι οτι στα αλλα game δεν θα εχεις dx 10:whistle: ikaruga24 ειναι μια πιστα στο warhead που εισαι μεσα σε μια σπηλια εκει να δεις κατη fps που βγαζεις εχω δοκιμασει και σε fsaa 16xq και επεζα μια χαρα
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 1) Δεν σκάω χρήματα - εσύ τα σκας και μετά διαμαρτύρεσαι. Εγώ ούτε τα σκάω, ούτε κλαίγομαι. Δεν τα σκάω για το Crysis, αλλά μιας που τα σκάω διαμαρτύρομαι που δεν παίζει. 2) Αν το παιχνίδι φτιάχτηκε να παίζεται στην εποχή του στα medium-high settings με το top hardware και 2 χρόνια μετά στις very high με το αντίστοιχο hardware - πάντα σε υψηλές αναλύσεις (1680χ1050+) τότε ναι είναι λογικό. Κι ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια games. Δεν μου παίζει σε Very High Settings και πάρα πολύ καλά... 3) Εγώ δεν έχω καμία ψύχωση με τις ρυθμίσεις. Βλέπω πως το game δείχνει υπέροχο ακόμη και σε medium settings Συμβιβάζεσαι φίλε μου. Στα Medium δεν βλέπεται το Game. Προτείνω να χαλαρώσετε λιγάκι...Α και μια που το θυμήθηκα...το αναμάσημα με το τυράκι (που έχει γίνει αηδία) αφήστε το ρε παιδιά. Βρείτε τίποτα καινούριο. Ειδικά αφού δεν ταιριάζει στην προκείμενη. Το κάνω Quote για να το χρησιμοποιήσω λίγο πιο κάτω... εγω θα κατσω με το crysis και ας ειναι και στα 30-35 fps στα high που θα ειναι 2 φορες καλυτερα και επειδη εχεις την τελευταια καρτα μονη της και δεν το παιζεις εκει που θες παρε αλλη μια και κανε την quad-sli Αγόρασε και αυτό το μηχανηματάκι για να βλέπεις ακόμα καλύτερα Slideshow... Ναι, θα έχω 1000Ευρώ σε κάρτες για να παίζω το Crysis με τα Frames να πέφτουν και εκεί κάτω από 50FPS... Παράλογο όχι. Αλλά αν αναλογιστείς πως παιχνίδια που βγαίνουν τώρα υστερούν σε γραφικά σε σχέση με αυτό το "παιχνίδι 2ετίας"... Ξέρεις κάτι? Υστερούν, αλλά ξαναλέω ότι δεν είναι τόση πλέον η διαφορά! Δε σε ανάγκασε κανένας να τα σκας κάθε 6μηνο για κάρτα γραφικών. Δική σου η επιλογή, δικό σου και το πρόβλημα. Δεν σκάω κάθε 6μηνο για κάρτα γραφικών και γι'αυτό αγοράζω πάντα High End Hardware. Δεν αγοράζω επίσης κάρτα γραφικών για το Crysis... Έχω καταλάβει ότι δεν παίζει για να τσιμπάμε ότι δεν έχουμε καλό Hardware, ώστε να πάντα να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο VGA για δούμε αν τελικά τρέχει αυτό το πολυσυζητημένο παιχνίδι. Και ωραίο gameplay έχει, και προσεγμένο ήχο, και γαμάτο multiplayer, παρ'όλο που λίγοι παίζουν πλέον. Και εν τέλη, αν δεν θες να μπλέκεις με ρυθμίσεις και συμβιβασμούς, παράτα το pc gaming και παίζε στο ps3 σου. Αρκετά καλό σε όλα όσα είπες, δεν είπα το αντίθετο. Υπάρχουν όμως πολύ καλύτερα παιχνίδια... (Όπως λέμε για τα γραφικά, να τα λέμε όλα...) Θέλω να μπλέκω με ρυθμίσεις και το είπα άλλες δύο φορές τουλάχιστον. Με ρυθμίσεις του Game από το Option να μπλέξω και να ρυθμίσω. Να πειράζω αρχεία του συστήματος δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Αν κάποιοι θέλετε να είναι έτσι το PC Gaming, πάσο, αλλά δεν είναι έτσι. Έτσι είναι το bench gaming... Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που παίζετε Crysis περισσότερο κοιτάτε τα Frames που τρέχει το παιχνίδι σε κάθε στιγμή, παρά το παιχνίδι... Φιλικά... παράτα το pc gaming και παίζε στο ps3 σου. Περιμενε το crysis στο ps3 να το παιξεις! Με τα 2 τεραflop του PS3 :lol: Απαντάω με το παρακάτω Quote: Προτείνω να χαλαρώσετε λιγάκι...Α και μια που το θυμήθηκα...το αναμάσημα με το τυράκι (που έχει γίνει αηδία) αφήστε το ρε παιδιά. Βρείτε τίποτα καινούριο. Ειδικά αφού δεν ταιριάζει στην προκείμενη. Εσείς είστε αυτοί που αμέσως συγκρίνουν τις κονσόλες με το PC gaming όταν το PC Gaming δεν τα βγάζει πέρα... Και όποιος έχει θέμα με τις κονσόλες, δεν χρειάζεται να στεναχωριέται και να τον τσούζει, έχουν πέσει αρκετά οι τιμές και μπορεί να πάρει μία... Δεν λέω ονόματα, όποιος έχει το πρόβλημα το ξέρει... Δεξου οτι αυτη ειναι η καρτα σου , αυτα μπορει να βγαλει στο CRYSIS και δε σε παραπλανησε κανεις! Ηξερες τι εβγαζε στο CRYSIS , τοτε το λαθος ειναι δικο σου για τα λεφτα που εσκασες για την καρτα. Αφου δεν σε ικανοποιει! Πουλα εσυ και ο ikaruga να βρουμε την υγεια μας ρε αδερφε....εχουμε εδω τον john2gr και του μαμησατε ολο το topic με τα κλαματα σας!!!!!!!!!!! Ελεος.... 1) Μα δεν έσκασα λεφτά για να παίζω το Crysis, μη κρίνεις από μερικούς εδώ... Ξέρω το παιχνίδι γιατί δεν παίζει, το είπα παραπάνω. 2) Το Topic είναι του john2gr? Μήπως προσπαθείς να φαίνεσαι καλός και να κάνεις φίλους, μήπως και σε υποστηρίξουν? Το οτι παιζει το ενδεχομενο να ηξερε η εταιρια τι εβγαζε οτι ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του και ηξερε τι hardware υπαρχει στην αγορα....τι να εκανε να περιμενε ποτε θα παιζει σε 1920x1200+x16AA+X16AF με 60 fps να το βγαλει στην αγορα για να χαρει ο IKARUGAS και o HEATSPREADER ή να εκανε βελτιστοποιηση οπου θα ηθελε ισως αλλα 2-3 χρονια για καρτες που θα ηταν ξεπερασμενες τοτε!.... Καντε μια ομαδικη συναθροιση ολοι οι κλαιοντες για να ηρεμισουμε!!!!!! Συγγνώμη, αλλά δεν είμαστε καθόλου offtopic. Κουβεντιάζουμε για ένα παιχνίδι στο Topic του παιχνιδιού. Επειδή σε μερικούς χαλάμε το ονειράκι τους και ίσως του ενοχλούμε, δικό τους πρόβλημα.
DrFreeman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν συμβιβάζομαι σε καμία περίπτωση. Ολα είναι θέμα του πόσα θέλεις να ξοδέψεις και του τι λαμβάνεις ως αντάλλαγμα. Αν εσύ θέλεις να το παίξεις γίγαντας με e-penis την κάρτα γραφικών (και έχεις τα οικονομικά να το κάνεις) αυτό είναι δικό σου πρόβλημα - όχι δικό μου σίγουρα, γιατί δεν σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο. Το Crysis παραμένει εντυπωσιακά καλύτερo οπτικα από τα ανταγωνιστικά games ακόμη και στα medium settings ενώ στις υψηλές ρυθμίσεις δεν έχει κανέναν αντίπαλο ακόμα και σήμερα. Λογικό να απαιτεί και τα περισσότερα. Ολα τα υπόλοιπα λέγονται για να συνεχίζεται το "hating" προς το Crysis. ΥΓ: Οποιος μιλάει για συμβιβασμό και το πιστεύει, δεν ασχολείται με κονσόλες. Εκεί τα πάντα είναι ένας συμβιβασμός για λόγους κόστους και "casuality".
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Το Crysis είναι απαίσιο σε Medium Settings, χειρότερο από τα περισσότερα καλά παιχνίδια στο PC. Κανένας συμβιβασμός με τις κονσόλες. Παίξε Metal Gear (όταν το έπαιξα, είχα γράψει σε Post, τύφλα να έχει το Crysis, αν ψάξεις Post μου θα το δεις), Batman, Uncharted και πολλά άλλα... Κανένα συμβιβασμός... Και δεν έχω τίποτα με το PC Gaming και αυτό φαίνεται. Τις απόψεις μου λέω για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν εσύ θέλεις να το παίξεις γίγαντας με e-penis την κάρτα γραφικών (και έχεις τα οικονομικά να το κάνεις) αυτό είναι δικό σου πρόβλημα - όχι δικό μου σίγουρα, γιατί δεν σκέφτομαι με αυτό τον τρόπο. Βρε, πάλι τα ίδια? Έγραψα πιο πριν γιατί θέλω να παίζω το Crysis με Max ρυθμίσεις. Θα το ποστάρω πάλι... Χαίρομαι όταν τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλά στο PC μου. Έχω ξοδέψει αρκετά λεφτά και προσωπική εργασία και μιας και είναι το μεράκι μου, όταν κάποιο παιχνίδι βαρύ τρέχει σωστά και καλά με χαροποιεί.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Οτι και να λετε το game εχει:Maximum Gameplay,Maximum Graphics,Maximum Music,Maximum Combat,Conclusion=Maximum Game! Μην κλεται επειδη κοματιασε την gtx295......
Heatspreader Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μην κλεται επειδη κοματιασε την gtx295...... Omg και 3 lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις