ntinos19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 όσο για τη περίπτωση που λέει ο ikaruga24 με το κράνος καμιά φορά συμβαίνει αλλά πολύ πολύ σπάνια (πρέπει να είσαι καντέμης), για το καπέλο ούτε κουβέντα... αν σου συνέβη πραγματικά κάτι τέτοιο ένα έχω να πω. είσαι πολύ τσάπας στο σημάδι και το παίρνεις ξυστά... ΥΓ. για το κράνος μου έχει τύχει 2 φορές όλες και όλες και το λέω.
pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 john χαρα στο κουραγιο σου! Εγω δεν αντεξα αλλο...τελος απο εμενα! Αστον να σερνεται και να κλαιγεται....
DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μια άλλη ανακρίβεια που ακούγεται συστηματικά είναι πως το Crysis δεν φαίνεται ωραίο στα low και medium settings...πραγματικά αναληθές. Σε σχεση με τα αντίστοιχα settings των περισσοτέρων "ανταγωνιστικών" shooters (και μεταγενέστερων) - ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το απύθμενο μίσος και το κράξιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τόσο πολύ ενόχλησε σαν αποκλειστικότητα του PC, ώστε να πρέπει να το θάψουμε πάση θυσία;
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το ήξερα ότι θα πετούσες μ@λακία. Γι' αυτό πάρε το video που έκανα upload με τα dual-guns (παρατήρησε ότι έχω μια σεβαστή απόσταση, όπως επίσης και τον άλλο Κορεάτη που σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια δεν κάθεται σαν γκαβάδι) http://rapidshare.com/files/278699293/crysis_headshot.avi Και πάλι δεν έχεις ανεβάσει ή δείξει κάτι δικό σου. Τραγελαφικός ρε γμτ, αρκείσαι σε γνώσεις και απόψεις τρίτων! Ανέβασε video που να υπάρχει το πρόβλημα λέμε ή τράβα screenshot με τις τραγικές επιδόσεις του Crysis στην 4870, μην μιλάς όλη την ώρα στο ντούκου. Εντάξει είσαι Crysis hater no matter what κι όχι αντικειμενικός, το καταλάβαμε. Move aside και μην troll-άρεις άλλο το thread με ασυναρτησίες, αερολογίες και κλαψουρίσματα. Θα σου περάσει... που θα πάει Το θεμα δεν ειναι τι μου διχνεις εσυ, το θεμα ειναι τι εχω παιξει εγω. Και δεν προκειται να κανω install παλι απο την αρχη + νεα patches μονο και μονο για να τραβηξω βιντεο για να δειξω σε εσενα. Πολυ ωραια, το ειδα το βιντεο......και? Τι σημαινει αυτο? Οτι συμβαινει παντα? Από το νήμα που έδωσες... δώσε βάση... "Crysis Multiplayer » Weapon Damaging". Σαφώς και στο MP υπάρχει διαφορά, είναι αυτό που λέμε multiplayer weapon balancing. Εσύ όμως δεν αναφέρεσαι στο multiplayer αλλά στο single player. Θεέ μου... τι Epic Fail ήταν το παράδειγμα που έδωσες . Θεός, τώρα πραγματικά προσκυνώ ρε ikaruga :lol Εχεις δικιο σε αυτο, διαλεξα λαθος απο τα πολλα που εχει. Δεν ειναι αναγκη να σου ποσταρω και το καθε link ξεχωριστα, κανε ενα google kαι θα δεις και εσυ μονος σου οτι το προβλημα δεν το εχω μονο εγω. http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26786384 Κατι το οποιο διαβασα κατα τη διαρκεια του googlismatos ειναι οτι το εφτιαξαν αρκετα το συγκεκριμενο προβλημα με το τελευταιο patch που πλεον ειναι 1 βολη στη μαπα και 2 βολες αν φοραει κρανος, καπελο κτλ. Να πω οτι Crysis δεν εχω παιξει εδω και 1 χρονο που ηταν και η τελευταια φορα που το τερματισα σαν δοκιμη προς την 4870. Τωρα το τι mod και το τι hackpart εχει βγει και εχετε βαλει στο παιχνιδι δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει. Το ζητημα ειναι οτι το φαινομενο υπηρχε, δεν ημουν τρελος, δεν το φανταστηκα.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To end this humiliation... στο νήμα του Gamespot ένας μόνο έλεγε ότι χρειάστηκε να πυροβολήσει κάποιον τρεις φορές (και λέει ότι μπορεί να φταίει το... fps του ). Anyway λέει ο άλλος ότι το διόρθωσαν στα patches. Ας δούμε λοιπόν τα patch notes: Patch 1.1 => http://www.mycrysis.com/filebase.php?fileid=636 Patch 1.2 => http://www.mycrysis.com/filebase.php?fileid=1073 Πουθενά δεν αναφέρουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ DEVELOPERS για πρόβλημα στο να σκοτώσεις κάποιον με headshot στο Single Player μέρος. Και προφανώς γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που ΕΦΤΙΑΞΑΝ το παιχνίδι από τον κάθε άγνωστο του εκάστοτε forum! Τώρα αν συνεχίζεις τον χαβά σου, είτε δεν είχες καλό σημάδι όταν πυροβολούσες, είτε ένας Θεός ξέρει τι έπαιζες
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν πειραζει John, φανταζομαι οτι βαριεσαι να κοιταξεις και τα υπολοιπα αρθρα για το θεμα, δεν σε κατηγορω (ουτε καν παρακατω δεν πηγες απο τα λιγοστα ποστς του link που εδωσα). Το οτι τα patches γραφουν οτι γραφουν δεν σημαινει οτι ειναι και πληρες log του τι δουλεια εχουν κανει και τι fix εχουν δωσει. Μην μου πεις τωρα οτι γραφονται τα -παντα-. Γιατι τα βλεπουμε συνεχεια αυτα τα πραγματα, απο το WoW μεχρι και το Vampire the Masqurade οτι πολλα δεν loggaρονται. Και μονο του οτι βρισκεις links για το θεμα τοσο ευκολα θα επρεπε να σου πει κατι. Τελος παντων δεν πειραζει, δεν ειναι κατι το οποιο μπορω να στο δειξω αμεσα αφενως γιατι βαριεμαι να ξαναβαζω το παιχνιδι και αφετερου οτι μιλαω εμφανως με fanboi.
onty Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον kagura πιστευω ειναι ωρα να σταματησεις να γεμιζεις σελιδες με το ιδιο βιολι γιατι το εχεις παρακανει. Αν εχεις να πεις τιποτα αλλο οκ αλλιως δωσε τοπο στην οργη η οτι λες να το τεκμηριωνεις . Θελω να διαβασω για το crysis και οχι για το αν θα την πει ο ενας στον αλλο .
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 it's fanboy nοt fanbοi.. Γνωριζω αλλα το fanboi κυκλοφορει σαν γλωσσα του ιντερνετ.
outlaw star Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως ίσως αν βγάζανε ένα patchaki που να εκμεταλλευότανε τους quad cores ίσως να βελτιωνόταν κάπως η κατάσταση με τα framedrops....όπως είχε κάνει η capcom με το lost planet αν θυμάμαι καλά και του έδινε μεγάλο boost
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 +1 με τον onty απο πανω αμα θες πηγαινε παρε 3 gtx 285 x58 core i7 και κατσε και παιξε να δεις πως ειναι αμα σου βγεικε τοσο χαλια η 4870 δεν φταιμε εμεις εγω μια χαρα παιζω και διασκεδαζω σε dx10 ola high εχτως 2-3 που ειναι σε very high
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον kagura πιστευω ειναι ωρα να σταματησεις να γεμιζεις σελιδες με το ιδιο βιολι γιατι το εχεις παρακανει. Αν εχεις να πεις τιποτα αλλο οκ αλλιως δωσε τοπο στην οργη η οτι λες να το τεκμηριωνεις . Θελω να διαβασω για το crysis και οχι για το αν θα την πει ο ενας στον αλλο . Αλλος ενας fanboi ορμησε. Δεν γεμισα εγω τις σελιδες σου, ολοι οι αλλοι που θελουν να με αποδειξουν λαθος το εκαναν. Εγω γνωριζω ακριβως τι λεω, τωρα αν ο αλλος (αλλοι) θελουν να προσπαθησουν να το αλλαξουν ειναι προβλημα τους.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το Crysis παραμένει GPU limited κι όχι CPU limited. Στο μόνο που ίσως έβλεπες βελτιώσεις από κάτι τέτοιο outlaw (που δεν πρόκειται να γίνει αφού ασχολείται πλέον η Crytek με την CryEngine 3) είναι στα heavy-physics scenarios ή σε κάνα Physics Map (όπως το Tornado που είχα post-άρει). Η μόνη λύση, είναι η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών. Οπότε είτε αγοράζει κάποιος μια GTX295 (με την προϋπόθεση ότι έχει άλλη μια για να κάνει Quad-SLI και με τον λογαριασμό στην ΔΕΗ να εκτοξεύεται στα ύψη ), είτε περιμένει να δει τι ψάρια πιάνουν οι κάρτες που έρχονται από Nvidia/ATI
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το SLI scalling στο Crysis είναι εντυπωσιακό. 31 vs 46 fps (single vs multi-gpu modes). Δεν θα μου φαινόταν παράξενο λοιπόν ένα Quad-SLI σύστημα με δύο GTX295 να το τρέχουν νεράκι το Crysis. Oh w8, να τι γίνεται με ένα Quad-SLI... 56.8fps σε 1920χ1200+Very High settings + 4xFSAA + 16xAF (αν και κρατάω πισινή μέχρι να το δοκιμάσω ο ίδιος... κάποια στιγμή ). Οπότε αφού υπάρχει το hardware, άντε αγοράστε το και σταματήστε να γκρινιάζετε (τώρα θα έρθει η άλλη καραμέλα <<Μα δεν δίνω τόσα λεφτά εγώ, είναι πολλά>> και θα συνεχίσει ο φαύλος κύκλος) Αν αυτό είναι το mimimun Frame Rate, είναι καλούτσικο. Αν είναι το Average, πρέπει να κλαίμε πάλι. Και ναι, θα συνεχιστεί το φαύλος κύκλος. Πολύ μεγάλη επεξεργαστική ισχύς (4 High End GPUs) για να χαζοπαίξει ένα παιχνίδι! 30-46 FPS με συστημα που αγγιζει αρκετα χιλιαρικα ειναι το λιγοτερο βλακωδες. Ενα παιχνιδι που χρειαζεται pinpoint accuracy και συνεχομενη κινηση ναι το βρισκω unplayable με τα minimum framerates στα 22 και τα max στα 46. +1 Το game ειναι full playable και τωρα, το θέμα είναι το κόστος simple. Όταν θα μπορω με single καρτα να παιζω το game σε 1920χ1200 με very high , 4x AA,16Af με fps average στα 40 τότε θα είμαι ευχαριστημένος.κοντά είμαστε. μακαρι να βγαινανε και αλλα τετοια games , εχουμε γεμισει αιδιες. Αν είσαι μαζοχιστής, πάω πάσο... Το να μου λες οτι "καταφερες" να τρεξεις (μιλαμε για παιχνιδι τωρα ετσι?) μετα απο 150000000 επεμβασεις το crisis δεν τιμαει τους δημιουργους του παιχνιδιου και τη δημιουργια τους. Ακριβώς. Ωστόσο είναι μαγκιά του κάθε χρήστη όπως ο john2gr έχει το μεράκι και μπορεί και ξεζουμίζει με ρυθμίσεις το σύστημά του ώστε να έχει ένα καλό αποτέλεσμα τόσο σε θέμα ταχύτητας, όσο και σε θέμα ποιότητας. Προσοχή όμως, αυτό μη το παίρνουμε δεδομένο. Παιχνίδι είναι, πρέπει να παίζει σωστά χωρίς επεμβάσεις! Άλλο πράγμα αν κάποιος έχει την όρεξη! Και δεν χρειάζεται να κάνεις 1500000000 επεμβάσεις για το CrYsis (εκτός κι αν έχεις το μικρόβιο και θέλεις να δείχνει το παιχνίδι όπως γουστάρεις την Χ/Ψ στιγμή). Κατέβασε τα settings αφού δεν τραβάει η κάρτα σου και κλάψου στην ΑΤΙ, απλά πράγματα. Στις κονσόλες τρως έναν μεγαλοπρεπέστατο πούλο... δεν σε έχω δει εκεί να παραπονιέσαι όμως για την κατάντια. I wonder why... Καλα 60αρι αι σταματα μην μιλησω για frames στις κονσολες..... Και εσύ βρε αδελφέ με Ati προσπαθείς να τρέξεις καλά το Crysis? Αυτό με τις κονσόλες δεν το έχω καταλάβει να πω την αλήθεια. Ποιο είναι το πρόβλημα. Πέρα από μερικά παιχνίδια (πχ GTAIV) που η αλήθεια είναι ότι έχει τρελό Frame Drop, τα υπόλοιπα παιχνίδια τρέχουν θαυμάσια... IKARUGA ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω crysis με την 295 gtx και τον intel ssd , να μου πεις ποσο Uplayable ειναι!Sorry φιλε αλλα εισαι EPIC FAIL! Είναι θέμα bottleneck HDD? Δεν προλαβαίνει να διαβάσει από τον HDD και γι' αυτό δεν τρέχει σωστά? Παράξενο μου κάνει αυτό... Πόσταρε αν θέλει μετρήσεις, ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Οπως ειπαμε και πριν το crysis σε οτιδηποτε λιγοτερο απο high ειναι απλα μετριοτατο σαν αποτελεσμα οπτικο και δεν εχει το framerate που χρειαζεται. Γιατι λοιπον να εχω ενα παιχνιδι που διχνει χειροτερα απο παλιοτερα παιχνιδια απο το ιδιο με χειροτερο framerate? Υπαρχει καποιος λογος γι αυτο? Λιγότερο από High είναι πολύ κακό. Το Frame Rate, πάντως είναι πολύ καλό με Settings κάτω από High. Το αν τρέχει με Settings λιγότερο από High στα 50-60 FPS και κάποιο άλλο παιχνίδι με αντίστοιχα ή καλύτερα γραφικά στα 120-170, δεν έχει διαφορά, οπότε δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος. Ειπα οτι ισως ειμαι εγω ο περιεργος αλλα τα 30 δεν μου φτανουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ειναι jerky, κοφτο, αποτομο και γενικα 1 βημα πισω σε αυτον τον τομερα και αυτο ειναι κατι που δεν μπορω παρα να παρατηρω καθε φορα που το βλεπω. Δωσε μου (οχι εσυ φυσικα) ενα μονιμο framerate των 50+ και ειμαι οκ. Το τι ειναι γενικα αποδεκτο στα ματια του καθενα νομιζω οτι δεν μπορει να το αποφασισει ο οποιοσδηποτε. Και εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα με το Hardware που έχω... Να και ενας σωστος επιτελους τι παθατε ολοι με τα 60 καρε.....Να μην σου πω αμα ετρεχα το Crysis τοσο smooth για μενα θα ειχε χασει την αξια του οποτε καλα κανει και σερνεται..... Ίσως το πιο ουσιώδες και ειλικρινές post που έχω διαβάσει. Σου αρέσει να παλεύεις με το Game και όχι να παίζεις το Game και πάρα πολύ καλά κάνεις! Σε παραδέχομαι που μιλάς ειλικρινά! Sorry όμως, εγώ θέλω Instal>Game Settings High>Single Player και φύγαμε... χωρίς πολλά πολλά. Σου φενεται οτι πιανει νουμερακια με GTX295? Γιατι αν πιανει αυτος νουμερακια εσυ πιανεις δεκαδικους...... @@ νουμεράκια πιάνει... /offtopic με συγχωρείτε που επεμβαίνω απλά ήθελα να σημειώσω ότι το software βρίσκεται 18 μήνες πίσω από το hardware /offtopic Άστα... Και αν δεν κάνω λάθος είχαν πει από τη Crytek ότι μετά από τα δύο χρόνια το παιχνίδι θα παίζει σωστά. Πάμε για τα τρία τώρα και ακόμα αυτά έχουμε στο χέρι... Μια άλλη ανακρίβεια που ακούγεται συστηματικά είναι πως το Crysis δεν φαίνεται ωραίο στα low και medium settings...πραγματικά αναληθές. Σε σχεση με τα αντίστοιχα settings των περισσοτέρων "ανταγωνιστικών" shooters (και μεταγενέστερων) - ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το απύθμενο μίσος και το κράξιμο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τόσο πολύ ενόχλησε σαν αποκλειστικότητα του PC, ώστε να πρέπει να το θάψουμε πάση θυσία; Εμένα δεν μου αρέσει σε Settings λιγότερα από High. Θα μου το αλλάξεις? Το μίσος και το κράξιμο είναι επειδή το Game είναι αρκετά βαρύ, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Θα πει κάποιος χρησιμοποιεί τις τάδε τεχνικές και και και... Δεν ξέρω καμία τεχνική, αυτό που βλέπω στην οθόνη μου, δεν μου φαίνεται αντάξιο των χαμηλών επιδόσεων.
DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα δεν μου αρέσει σε Settings λιγότερα από High. Θα μου το αλλάξεις? Το μίσος και το κράξιμο είναι επειδή το Game είναι αρκετά βαρύ, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Θα πει κάποιος χρησιμοποιεί τις τάδε τεχνικές και και και... Δεν ξέρω καμία τεχνική, αυτό που βλέπω στην οθόνη μου, δεν μου φαίνεται αντάξιο των χαμηλών επιδόσεων. Αυτό είναι δικό σου θέμα. Αν εσύ έχεις κολλήσει με τις απόλυτα max ρυθμίσεις και λες ότι σέρνεται δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και εντυπωσιασμένος με την GTS250 στα high - και δεν είμαι ο μόνος. Επίσης το παιχνίδι και απόλυτα scalable είναι - και απόλυτα playable με οτιδήποτε γύρω στα 30fps - το motion blur βοηθάει πολύ στο μάτι. Το λάθος σου είναι ότι πιστεύεις πως επειδή έχεις την Χ κάρτα στο Υ μηχάνημα (τα οποία μπορεί να χρυσοπλήρωσες), το game πρέπει δικαιωματικά να γονατίσει και να προσκυνήσει ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Οχι, δεν είναι έτσι. Και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα προσπάθειες σαν το Crysis που πάνε λίγο παραπέρα από το σημερινό hardware και δίνουν περιθώρια βελτίωσης με μια αναβάθμιση. Και σε τελική ανάλυση ευτυχώς που δεν έχει επικρατήσει παντού η plug'n'play casual φιλοσοφία των κονσόλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις