pscrazy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 IKARUGA ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω crysis με την 295 gtx και τον intel ssd , να μου πεις ποσο Uplayable ειναι! Sorry φιλε αλλα εισαι EPIC FAIL!
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Οι 8 υπόλοιπες γραμμές σου δεν μιλούσαν για τα headshots, μόνο οι δύο. Αλλά θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις και ξεκινάς τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας Ακριβως ετσι οπως το λες ειναι. Συνεχισε. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ την δουλειά μου ως επιχείρημα (ο Ελληναράς μόνο έτσι μερικές φορές "νιώθει"), αλλά αφού το πας έτσι, σαν reviewer κι εγώ ξέρω καλύτερα τα πράγματα μετά τις τόσες συνομιλίες μου με τους devs και έχω μεγαλύτερη γκάμα από hardware για να τεστάρω. Και δεν χρειάζεται να κάνεις 1500000000 επεμβάσεις για το CrYsis (εκτός κι αν έχεις το μικρόβιο και θέλεις να δείχνει το παιχνίδι όπως γουστάρεις την Χ/Ψ στιγμή). Κατέβασε τα settings αφού δεν τραβάει η κάρτα σου και κλάψου στην ΑΤΙ, απλά πράγματα. Δεν το εφερα σαν επιχειρημα για να με πιστεψεις εσυ ουτε κανενας. Το ειπα ομως σαν λογο που ειπες (σωστα) οτι εχω μια 4870 και πως μονο απο αυτη ξερω. Μην κανεις εικασιες λοιπον μονος σου. Οπως ειπαμε και πριν το crysis σε οτιδηποτε λιγοτερο απο high ειναι απλα μετριοτατο σαν αποτελεσμα οπτικο και δεν εχει το framerate που χρειαζεται. Γιατι λοιπον να εχω ενα παιχνιδι που διχνει χειροτερα απο παλιοτερα παιχνιδια απο το ιδιο με χειροτερο framerate? Υπαρχει καποιος λογος γι αυτο? Μου φενεται περιεργο παντως που αδυνατεις να δωσεις μια σαφης απαντηση καθως φενεται οτι το εχεις ψαξει περισσοτερο απο αλλους το θεμα για την οπτικη ποιοτητα του παιχνιδιου στα χαμηλοτερα settings χωρις να εχουμε το αναλογο ανεβασμα στις επιδοσεις ομως. Please, δωσε μου εναν καλο λογο. Εσύ δεν ασχολείσαι καν όμως, εθελοτυφλείς και βγάζεις τον ήλιο φεγγάρι (γούστο σου καπέλο σου, ποσώς μας ενδιαφέρει όμως τους υπόλοιπους αν είσαι τυφλός εδώ που τα λέμε). Το θέμα είναι ότι στα PCs θα βρεις τρόπο για το holy-grail των 60fps, είτε με το να κατεβάσεις την ανάλυση, είτε με αναβάθμιση (για να μην θυμίσω τις ονειρικές μάχες εδώ στο Insomnia πριν μερικά χρόνια όταν έλεγα ότι δεν είναι smooth το gaming στα 30fps και αρκετά παλικάρια που είχαν φάει ΤΗΝ παραπληροφόρηση με τα 24fps στις ταινίες έγραφαν ολόκληρες εκθέσεις με ασυναρτησίες). Στις κονσόλες τρως έναν μεγαλοπρεπέστατο πούλο... δεν σε έχω δει εκεί να παραπονιέσαι όμως για την κατάντια. I wonder why... Ασχολουμε με το PC gaming χρονια τωρα. Ο λογος που εχω πιαστει τοσο με το crysis που λες εσυ οτι το "θαβω" και στις κονσολες δεν λεω τιποτα ειναι για τον απλουστατο λογο οτι κανενα παιχνιδι σε κονσολα δεν διαφημιστηκε οτι παει την τεχνολογια "μπροστα". Οχι να δινουμε εξτρα γραφικα αλλα να κατεβαζουμε τις επιδοσεις (CRYSIS style). Οσο για το holy grail των 60 FPS, χαρηκα, αυτο το πραγμα το -απαιτω- απο οποιοδηποτε παιχνιδι (και ειδικα FPS, fighting) χρειαζεται pinpoint accuracy και συνεχομενη κινηση πολλα χρονια τωρα. Αν το παιχνιδι δεν το απαιτει τοτε δεν με χαλαει και ιδιαιτερα (βλεπε παραδειγμα HALO 1 στο PC που ειχε και επιλογη για κλειδωμα στα 30 κιολας). PS: Και μιας και παραπονιέσαι ΤΟΣΟ για το Crysis, έσκασες τα λεφτά για να το αγοράσεις; Αν ΝΑΙ (δώσε και nick για κάνα Online match), γιατί δεν περίμενες μετά από όσα είχες ακούσει για το πόσο βαρύ είναι (σκέψου ότι σήμερα κοστίζει μόλις 15 ευρώ). Γιατί δεν το δοκίμασες πρώτα στον εργοστασιακό σου χώρο ώστε να δεις τι ψάρια πιάνει και να μην σκάσεις άδικα τα φράγκα (τόσο στο hardware όσο και στο software); Γιατί δεν κάνεις κράτει αφού έχεις "μηχανήματα" για να τεστάρεις μέχρι να το τρέχει τέλεια για εσένα, να προβείς τότε σε αγορά και κάθεσαι και κλαίγεσαι όλη την ώρα;Στην τελική, αγορασέ το ΕΣΥ όταν έχεις το hardware να το τρέχει τέλεια, μα και πάλι θα δείχνει πιο όμορφο από όλα τα άλλα παιχνίδια. Όπως και να έχει, κερδισμένος βγαίνει ο gamer από την υπόθεση Crysis, αφού θα κοστίζει λιγότερα από ότι αν έβγαινε σήμερα. Αλλά ούτε αυτό βλέπετε μερικοί! Γιατι παλικαρι ειμαι πρωτα gamer και μετα graficks whore και φανταστηκα οτι το παιχνιδι θα τα σπαει και δεν θα με χαλασει ουτε στο απειροελαχιστο να το παιξω στα full LOW μιας και το παιχνιδι ακομα και εκει διχνει καλυτερο απο το πρωτο Farcry στα τελεια του. Εκανα μεγαλο λαθος. Το παιχνιδι δεν ειναι smooth σε οποιοδηποτε setting και πολυ μακρια απο το Holy grail των 60. Και το να λες οτι κλεγομαι ενω κανω μια παρατηρηση ειναι τουλαχιστον για γελια. Μπορω ανετα να το γυρισω και να πω "και εσεις γιατι προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας να φαει τυρι και να παρετε και αλλους μαζι σας?" Σιγα σιγα θα μας πεις οτι φταιμε κιολας. Οπως ειπα και παραπανω, δεν φταιει ο δρομος που ειναι γεματος λακουβες και κατεστρεψες το αμαξι σου, εσυ φταις που δεν τις αποφευγεις. Σαν να μου λες αυτο το πραγμα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:22 ---------- IKARUGA ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω crysis με την 295 gtx και τον intel ssd , να μου πεις ποσο Uplayable ειναι!Sorry φιλε αλλα εισαι EPIC FAIL! Δεν χρειαζεται, 60αρια συνεχομενα δεν προκειται να πιασεις οποτε δεν χρειαζεται να δω κατι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα 60αρι αι σταματα μην μιλησω για frames στις κονσολες.....
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ειπαμε, αν δεν χρειαζεται δεν ειναι απαραιτητο. Στην περιπτωση του Crysis ομως χρειαζεται και με το παραπανω.
activex Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ειπαμε, αν δεν χρειαζεται δεν ειναι απαραιτητο. Στην περιπτωση του Crysis ομως χρειαζεται και με το παραπανω. 30 σταθερά frame χρειάζεται... αυτό τουλάχιστο είναι γνωστό και κοινώς αποδεχτό (άντε από τους περισσότερους!) για το συγκεκριμένο πάντα παιχνίδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 30 σταθερά frame χρειάζεται...αυτό τουλάχιστο είναι γνωστό και κοινώς αποδεχτό (άντε από τους περισσότερους!) για το συγκεκριμένο πάντα παιχνίδι. +1000000000
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 30 σταθερά frame χρειάζεται...αυτό τουλάχιστο είναι γνωστό και κοινώς αποδεχτό (άντε από τους περισσότερους!) για το συγκεκριμένο πάντα παιχνίδι. Ειπα οτι ισως ειμαι εγω ο περιεργος αλλα τα 30 δεν μου φτανουν για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Ειναι jerky, κοφτο, αποτομο και γενικα 1 βημα πισω σε αυτον τον τομερα και αυτο ειναι κατι που δεν μπορω παρα να παρατηρω καθε φορα που το βλεπω. Δωσε μου (οχι εσυ φυσικα) ενα μονιμο framerate των 50+ και ειμαι οκ. Το τι ειναι γενικα αποδεκτο στα ματια του καθενα νομιζω οτι δεν μπορει να το αποφασισει ο οποιοσδηποτε.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Πριν το Crysis, ήταν το Unreal που τίποτα δεν το έκανε καλά για αρκετό καιρό (Hint: Εκείνη την εποχή προσπαθούσαμε να το τρέξουμε σε σκέτα 1280x960... ούτε λόγος να γινόταν για 1920x1440 με FSAA). Στην τελική όλο λες λες λες λες και δεν έχεις δώσει εικόνες ή χειροπιαστά πράγματα ότι δεν έχει καλό scalling το Crysis στα χαμηλά settings (που έχει αλλά εσύ εκεί, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Η ίδια φάση με τα headshots που δεν έδειξες video ή κάτι χειροπιαστό. Απλά αρκέστηκες ότι κάπως κάπου κάποτε έγινε. Ότι να 'ναι δηλαδή). Δώσε λοιπόν εικόνες από την 4870 εν δράση και μετά τα ξαναλέμε, γιατί ο λόγος σου δεν μετράει, ειδικά μετά τα όσα έχεις πει και τα τσαλιμάκια που έχεις κάνει με το να λες την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Θέλεις 50 καρέ minimum στο Crysis και σε άλλα FPS είσαι ευχαριστημένος με τα 30. Ε αυτό κι αν είναι για γέλια Hint: Η επιλογή για 30fps υπήρχε στην PC έκδοση του Halo επειδή τα animations είχαν σχεδιαστεί στα 30 καρέ, όχι επειδή δεν είχε διαφορά ή δεν το απαιτούσε το παιχνίδι. Απλά το Xbox ήταν αδύναμο για ένα τέτοιο παιχνίδι στα 60fps, πήγαν στην minimum λύση των 30 καρέ και όταν το μετέφεραν στο PC δεν έκατσαν να ξανασχεδιάσουν τα animations. Μην μπερδεύεις λοιπόν τα πράγματα. 30 σταθερά frame χρειάζεται...αυτό τουλάχιστο είναι γνωστό και κοινώς αποδεχτό (άντε από τους περισσότερους!) για το συγκεκριμένο πάντα παιχνίδι. Τα 30fps στο Crysis είναι αποδεκτά. Το smooth gaming στο Crysis ξεκινάει από τα 40fps και πάνω (παρόμοια φάση με το Dirt εξαιτίας του έξυπνου motion blur που έχουν βάλει). Δεν είναι τυχαίο που είχα κάνει demonstrate χωρίς frame counter και έλεγαν ότι τρέχει με 60 καρέ οι φωστήρες που το έπαιζαν μούρη και κατάπιαν την γλώσσα τους όταν μετά ενεργοποίησα τον counter. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από john2gr
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Να και ενας σωστος επιτελους τι παθατε ολοι με τα 60 καρε.....Να μην σου πω αμα ετρεχα το Crysis τοσο smooth για μενα θα ειχε χασει την αξια του οποτε καλα κανει και σερνεται.....
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν το Crysis, ήταν το Unreal που τίποτα δεν το έκανε καλά για αρκετό καιρό (Hint: Εκείνη την εποχή προσπαθούσαμε να το τρέξουμε σε σκέτα 1280x960... ούτε λόγος να γινόταν για 1920x1440 με FSAA). Μιλουσαμε για την εκρηξη τεχνολογιας ομως τοτε. Αντιθετα απο σημερα που πανω κατω ολα ιδια δειχνουν. Στην τελική όλο λες λες λες λες και δεν έχεις δώσει εικόνες ή χειροπιαστά πράγματα ότι δεν έχει καλό scalling το Crysis στα χαμηλά settings (που έχει αλλά εσύ εκεί, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Η ίδια φάση με τα headshots που δεν έδειξες video ή κάτι χειροπιαστό. Απλά αρκέστηκες ότι κάπως κάπου κάποτε έγινε. Ότι να 'ναι δηλαδή). Δώσε λοιπόν εικόνες από την 4870 εν δράση και μετά τα ξαναλέμε, γιατί ο λόγος σου δεν μετράει, ειδικά μετά τα όσα έχεις πει και τα τσαλιμάκια που έχεις κάνει με το να λες την μια έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Θέλεις 50 καρέ minimum στο Crysis και σε άλλα FPS είσαι ευχαριστημένος με τα 30. Ε αυτό κι αν είναι για γέλια Λεγε οτι θες και βαλε οτι σαλτσουλες γουσταρεις απο πανω. Δηλαδη τι το χειροπιαστο θελεις για να καταλαβεις οτι αν το παιζεις stealthακιας με πιστολακια με silencer οι εχθροι με τα καπελακια (οχι κρανος) θελουν 2-3 shots για να ψωφισουν? Που στα χαμηλα settings το αλλοπροσαλλο framerate συνεχιζει να παει και να ερχεται (για να μην μιλησω για την ποιοτητα των γραφικων μετα μολις πεσεις σε αυτο το επιπεδο)? Εγω γιατι να σου δειξω βιντεακια απο 4870? Youtube δεν υπαρχει να δεις μονος σου? Και ναι ρε φιλε, σε καποια παιχνιδια θελω 60 frames και σε αλλα δεν με χαλαει, ειναι ΤΟΣΟ παραξενο αυτο πια? Εχετε χασει τη μπαλα ορισμενοι και αντι για παιχνιδια βλεπετε νουμερακια μονο. Ελεος πια. Hint: Η επιλογή για 30fps υπήρχε στην PC έκδοση του Halo επειδή τα animations είχαν σχεδιαστεί στα 30 καρέ, όχι επειδή δεν είχε διαφορά ή δεν το απαιτούσε το παιχνίδι. Απλά το Xbox ήταν αδύναμο για ένα τέτοιο παιχνίδι στα 60fps, πήγαν στην minimum λύση των 30 καρέ και όταν το μετέφεραν στο PC δεν έκατσαν να ξανασχεδιάσουν τα animations. Μην μπερδεύεις λοιπόν τα πράγματα. Hint: To παιχνιδι δεν απαιτουσε 60 frames για την ομαλη λειτουργεια του. Ουτε headshots χρειαζοται, ουτε pinpont accuracy ουτε τιποτα. Το αν φτιαχτηκε για τα μετρα του Xbox η οχι λιγο με νοιαζει μιας και το ιδιο το παιχνιδι δεν εχανε σε ποιοτητα και αισθηση και αυτο εδειξε οτι με την μεταβαση στου στα 60 frames δεν κερδισε τιποτα. Αλλα ετσι ειναι, οταν βλεπεις μονο το δεντρο χανεις ολοκληρο το δασος. Ειλικρινα αναρωτιεμαι αν βλεπεις το ιδιο το παιχνιδι και οχι τους αριθμους αυτο καθε αυτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σου φενεται οτι πιανει νουμερακια με GTX295? Γιατι αν πιανει αυτος νουμερακια εσυ πιανεις δεκαδικους......
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ο εχθρός με το καπελάκι θέλει τρία shots ενώ ο άλλος με το κράνος θέλει ένα μας λες τώρα. Κάνε capture και δείξε το ντε, αυτή είναι η απόδειξη. Ή μήπως θες να σου ανεβάσω video με "one-shot-kill" headshot με τα dual pistols σε Κορεάτη με καπελάκι (θα πεις μετά ότι δεν το κάνει πάντα, μόνο σε σένα το κάνει να χρειάζονται τρία hits. Το κάνει επίτηδες σου λέω το Crysis για να το σιχαθείς ); Εν ολίγοις, είσαι φαφλατάς ikaruga, έκει θα αρκεστώ μέχρι να μου δείξεις ΔΙΚΑ σου videos για τα headshots και ΔΙΚΕΣ σου εικόνες από το παιχνίδι που να σέρνεται (για να τεκμηριώσεις την αποψή σου, δηλαδή στο Γυμνάσιο δεν σας έμαθαν ότι πρέπει να έχεις επιχειρήματα σε όσα λες κι όχι απλά τον λόγο σου; ). Γιατί όλος ο κόσμος μια χαρά παίζει με χαμηλά τα settings στο Crysis (και με υψηλά framerates), όσοι έχουν high-end μια χαρά παίζουν αν δεν το παρακάνουν στην ανάλυση και δεν έχει πρόβλημα κανένας με τα headshots! Μόνο εσύ έχεις (guess why )
BaNcU Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 /offtopic με συγχωρείτε που επεμβαίνω απλά ήθελα να σημειώσω ότι το software βρίσκεται 18 μήνες πίσω από το hardware /offtopic Εγώ πάντως έβαλα το παιχνίδι το τερμάτισα και μέχρι εκεί, δεν έκατσα να το ψάξω πολύ. Άσε που βαριέμαι να μετράω τα frames ..
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ο εχθρός με το καπελάκι θέλει τρία shots ενώ ο άλλος με το κράνος θέλει ένα μας λες τώρα. Κάνε capture και δείξε το ντε, αυτή είναι η απόδειξη. Ή μήπως θες να σου ανεβάσω video με "one-shot-kill" headshot με τα dual pistols σε Κορεάτη με καπελάκι (θα πεις μετά ότι δεν το κάνει πάντα, μόνο σε σένα το κάνει να χρειάζονται τρία hits. Το κάνει επίτηδες σου λέω το Crysis για να το σιχαθείς ); Εισαι τοσο χωμενος στα νουμερα σου που πραγματικα σου ξεφευγουν τα παντα. Ολοι αυτοι οι φανταροι με τα καπελα (κροκοδειλακιας style, κρανος) εχουν την ιδια συνθηκη για το head shot. Πρωτα χανουν το καπελο τους και μετα ψωφανε και επειδη τα πιστολακια με silencer δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα δυναμης ορισμενες φορες ακομα και οταν φευγει το καπελο τους ΔΕΝ ψωφανε. Τωρα εσυ μπορεις να λες οτι γουσταρεις. Και ναι σαφως δεν το κανει παντα και ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. Μονο εσυ προσπαθεις να βαλεις λογακια στο στομα μου προσπαθοντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Ετσι ειναι τα fanboιs, το παθαινουν αυτο. Εν ολίγοις, είσαι φαφλατάς ikaruga, έκει θα αρκεστώ μέχρι να μου δείξεις ΔΙΚΑ σου videos για τα headshots και ΔΙΚΕΣ σου εικόνες από το παιχνίδι που να σέρνεται (για να τεκμηριώσεις την αποψή σου, δηλαδή στο Γυμνάσιο δεν σας έμαθαν ότι πρέπει να έχεις επιχειρήματα σε όσα λες κι όχι απλά τον λόγο σου; ). Γιατί όλος ο κόσμος μια χαρά παίζει με χαμηλά τα settings στο Crysis (και με υψηλά framerates), όσοι έχουν high-end μια χαρά παίζουν αν δεν το παρακάνουν στην ανάλυση και δεν έχει πρόβλημα κανένας με τα headshots! Μόνο εσύ έχεις (guess why ) Εν ολιγοις δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το ιδιο το παιχνιδι σαν παιχνιδι. Λες οτι το παιζεις αλλα μονο αυτο δεν κανεις, νομιζεις οτι το παιζεις γιατι εισαι τοσο αποροφημενος στο να κοιταξεις για κατι που δεν εχει σημασια για το ιδιο το παιχνιδι που δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα. Το ολος ο κοσμος δεν εχει προβλημα το προσπερναω για πλακα. http://incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=19289 Πιασε και μονο 1 δειγμα απο τα πολλα που θα βγαλεις με ενα απλο googliσμα για το θεμα για να δεις οτι ουτε λεω οτι θελω ουτε εχω τρελαθει. Φανταζομαι ομως οτι για ενα fanboi σαν και την παρτυ σου ολα ειναι φυσικα και ολα ειναι λογικα και ολα δικαιολογουνται. Keep them coming please.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εισαι τοσο χωμενος στα νουμερα σου που πραγματικα σου ξεφευγουν τα παντα. Ολοι αυτοι οι φανταροι με τα καπελα (κροκοδειλακιας style, κρανος) εχουν την ιδια συνθηκη για το head shot. Πρωτα χανουν το καπελο τους και μετα ψωφανε και επειδη τα πιστολακια με silencer δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα δυναμης ορισμενες φορες ακομα και οταν φευγει το καπελο τους ΔΕΝ ψωφανε. Τωρα εσυ μπορεις να λες οτι γουσταρεις. Και ναι σαφως δεν το κανει παντα και ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. Μονο εσυ προσπαθεις να βαλεις λογακια στο στομα μου προσπαθοντας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Ετσι ειναι τα fanboιs, το παθαινουν αυτο. Το ήξερα ότι θα πετούσες μ@λακία. Γι' αυτό πάρε το video που έκανα upload με τα dual-guns (παρατήρησε ότι έχω μια σεβαστή απόσταση, όπως επίσης και τον άλλο Κορεάτη που σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια δεν κάθεται σαν γκαβάδι) http://rapidshare.com/files/278699293/crysis_headshot.avi Και πάλι δεν έχεις ανεβάσει ή δείξει κάτι δικό σου. Τραγελαφικός ρε γμτ, αρκείσαι σε γνώσεις και απόψεις τρίτων! Ανέβασε video που να υπάρχει το πρόβλημα λέμε ή τράβα screenshot με τις τραγικές επιδόσεις του Crysis στην 4870, μην μιλάς όλη την ώρα στο ντούκου. Εντάξει είσαι Crysis hater no matter what κι όχι αντικειμενικός, το καταλάβαμε. Move aside και μην troll-άρεις άλλο το thread με ασυναρτησίες, αερολογίες και κλαψουρίσματα. Θα σου περάσει... που θα πάει Το ολος ο κοσμος δεν εχει προβλημα το προσπερναω για πλακα. http://incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=19289 Πιασε και μονο 1 δειγμα απο τα πολλα που θα βγαλεις με ενα απλο googliσμα για το θεμα για να δεις οτι ουτε λεω οτι θελω ουτε εχω τρελαθει. Φανταζομαι ομως οτι για ενα fanboi σαν και την παρτυ σου ολα ειναι φυσικα και ολα ειναι λογικα και ολα δικαιολογουνται. Keep them coming please. Από το νήμα που έδωσες... δώσε βάση... "Crysis Multiplayer » Weapon Damaging". Σαφώς και στο MP υπάρχει διαφορά, είναι αυτό που λέμε multiplayer weapon balancing. Εσύ όμως δεν αναφέρεσαι στο multiplayer αλλά στο single player. Θεέ μου... τι Epic Fail ήταν το παράδειγμα που έδωσες . Θεός, τώρα πραγματικά προσκυνώ ρε ikaruga :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις