john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ειπα οτι εχω GTX285 sli. Παλι μου βαζεις λογια. Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά; Είπα ότι ΔΕΝ έχεις. Γιατι πιανεις συγκεκριμενα quotes out of context? Δεν είναι out of context. Αναφερθήκαμε στα headshots. Την μια λοιπόν λες ότι δεν σου αρέσει επειδή βαράς τρεις φορές το κεφάλι κάποιου και ύστερα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, λες ότι δεν συμβαίνει συνέχεια. Την μια έτσι λες, την άλλη γιουβέτσι. Μπορει να μην τις εχω σπιτι μου αλλα ζω καθημερινα με αυτες. Thank you very much. No comments; Ε ναι, no comments! Και οπως ειπα και παλι, για αλλη μια φορα, εχουν περασεις 2 χρονια και 2 γενιες καρτων. Μια γενιά έχει περάσει στην οποία είδαμε άλμα 110%. Και για τις απαιτήσεις σου, φαντάζομαι ότι δεν ασχολείσαι με το console gaming (με τα sub-par HD, τα πραγματικά θολά textures και τα τραγελαφικά framerates). Oh w8... ασχολείσαι Να δω μολις ο Carmak βγαλει του χρονου τη δικη του μηχανη τι θα λεμε τοτε. Προφανώς αναφέρεσαι στο Doom4 (ακόμα χειρότερο είναι αν αναφέρεσαι στο Rage ); Το Doom4 θα βασίζεται στην iD Tech 5 (στην ίδια που τρέχει το Rage δηλαδή). Απλά ο σκοπός θα είναι να τρέχει στα 30fps (κι όχι στα 60 που θα είναι το Rage) με περισσότερες λεπτομέρειες επί σκηνής. Δεν σχεδιάζει άλλη game engine ο Carmack και μέχρι να βγει το Doom4 ή το Rage (που με την ευκαιρία έχει αρκετούς περιορισμούς όπως static sky-box, απουσία dynamic day-night cycle)... έχουμε πολύ καιρό. Εδώ θα είμαστε όμως όταν κυκλοφορήσουν
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην απαντας μαλλον θα ψαχνεις. Γιατι κατι μου λεει οτι δεν θα βρεις? (παλι αερολογιες μας πετας) Για να μην απανταω σημαινει οτι ποσταρω καπου αλλου και επισης σημαινει οτι οτι ειχα να πω το ειπα.
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λάθος κάνεις. Το διάβασα προσεκτικά. Επειδή αγόρασες την GTX295 πιστεύεις πως αυτομάτως νομιμοποιείσαι να γκρινιάζεις επειδή το Crysis δεν τρέχει όπως θέλεις, στις ρυθμίσεις που το θέλεις. Δεν είναι έτσι. Και δεν απευθυνόμουν προσωπικά σε σένα, αλλά σε όλους όσους γκρινιάζουν για το πόσο βαρύ είναι το παιχνίδι ακόμη και σε καθ' όλα πανίσχυρες κάρτες γραφικών. (Με τα texture packs γίνεται ακόμη ωραιότερο - αλλά και βαρύτερο το game. Αλλωστε μέρος της μαγείας του PC είναι το modding). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:24 ---------- Το παιχνίδι δεν οφείλει να κάνει τίποτα τέτοιο. Η Crytek το είπε ξεκάθαρα πως το παιχνίδι θα δείχνει καλύτερο όσο περνούν τα χρόνια διότι πολύ απλά θα εξελίσσεται το hardware. Ισως όχι η παραδοσιακή προσέγγιση (και σίγουρα καμία σχέση με τη λογική των κονσόλων) - αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ας περιορίσουμε λίγο το εγωισμό μας. Μακάρι να κυκλοφορούσαν περισσότεροι εξίσου future-proof τίτλοι σαν το Crysis, αντί για τα νερόβραστα (οπτικώς) console ports στα οποία μας έχουν πήξει. Μάλλον πάλι δεν διάβασες καλά. Και όσον αφορά αυτό που είπε η Crytek, τι σημασία έχει. Να πουλήσει θέλει και μπορεί να λέει ότι θέλει. Ισχύει αυτό που λέει η Crytek, εγώ απλά θεωρώ το παιχνίδι πολύ φασαρία για το τίποτα. Έχει αρκετά καλύτερα γραφικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια στο Very High, αλλά σέρνεται αρκετά. Σε Medium δεν βλέπεται (καλύτερα ας παίξουμε Serious Sam) και σε High είναι σε ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα καλά παιχνίδια της αγοράς. Επίσης κανείς δεν έχει αναφέρει το V-Sync. Το παιχνίδι χωρίς V-Sync δεν παίζεται. Ενεργοποιώντας το, κλειδώνει το Game στα 24fps. Μη πει κανείς να πειράξω από τους Drivers της nVidia τη τάδε ρύθμιση. Εγώ θα το κάνω για να φτιάξει, αλλά έπρεπε από μόνο του να κάνει έστω και τα βασικά... Να παίζει... 2. Ακριβως το ιδιο λεμε και εμεις. Στειλε email διαμαρτυριας στην ATI και Nvidia που οταν βγηκε αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι που λεγεται Crysis και τους εσκισε τα ραμματα δεν εκατσαν να στρωσουν τον κωλο τους και να βγαλουν την επομενη γενια καρτων με πραγματικη 2χ αποδοση ωστε να παιζει νερακι και το Crysis.(οχι στα 1024χ768 που ειναι γελία αναλυση-και που την αναφερεις με πιανουν γελια-αλλα σε HD). To software υπαρχει. Το hardware εχει μεινει πισω. (βλ. κονσολες-πειρατεια) και επιτελους -ελεος - εχεις γινει πολυ κουραστικος /εκνευριστικος- γυρνα στις κονσολες σου και μη κλαιγεσαι αλλο Το Software δεν υπάρχει. Και δεν είναι ότι δεν έχουν στρώσει κώλο για να φτιάξουν κάρτες γραφικών. Συνεννοημένοι είναι για να σου δίνουν το τυράκι σιγά σιγά. Χαλάμε σε κάποιους το ονειράκι τους, αλλά έτσι έχουν τα πράματα... Ε ρε αυτος o IKARUGA δεν θελει να νιωσει το τερας.....Θελει και max details και performance....Ρε φιλε ειληκρινα ξεκολα λιγο το κεφαλι σου και πες κατι ποιο ουσιωδες και μην μας τα πριζεις... Όταν το μόνο παιχνίδι που είναι unplayable σ' ένα High End σύστημα και το δέχονται οι περισσότεροι, πως να μη γκρινιάζει ο άνθρωπος? Όσοι γνωρίζουν μερικά πράγματα, έχει καλώς. Όλες οι ράδιο αρβύλες που πετάτε οι υπόλοιποι είναι για κλάματα (εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχει καμία απολύτως διαφορά η 8800GTX με την GTX295; Από εκεί να φανταστείς πόσα ξέρεις και πόσα λες) Για να πω την αλήθεια μια χαρά τα έπαιζα όλα τα παιχνίδια με την 8800GTX. Με τη GTX295, ε, είναι καλύτερα απλά. Όχι ότι την έβαλα πάνω, έβαλα και το Crysis και είπα ΑΜΑΝ! Καταρχήν δεν έχεις 285 σε SLI Αν είχε? Θα ήθελα να δω τι πανηγύρι θα γινόταν με 4 GPU nVidia, γιατί με Ati που το είδα, είχε πολύ πλάκα πως σκαλάρανε...
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά; Είπα ότι ΔΕΝ έχεις. Ναι το ειπες αλλα δεν ξερεις ουτε που δουλευω ουτε και τι κανω. Δεν είναι out of context. Αναφερθήκαμε στα headshots. Την μια λοιπόν λες ότι δεν σου αρέσει επειδή βαράς τρεις φορές το κεφάλι κάποιου και ύστερα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, λες ότι δεν συμβαίνει συνέχεια. Την μια έτσι λες, την άλλη γιουβέτσι. Ελα αστο, πηγαινε στο αναλογο thread και διαβασε τα απο την αρχη. Μετα ελα και βαλε οτι σαλτσες θελεις. No comments; Ε ναι, no comments! ........... Μια γενιά έχει περάσει στην οποία είδαμε άλμα 110%. Και για τις απαιτήσεις σου, φαντάζομαι ότι δεν ασχολείσαι με το console gaming (με τα sub-par HD, τα πραγματικά θολά textures και τα τραγελαφικά framerates). Oh w8... ασχολείσαι Μαλλον εχετε χασει το μερτημα ορισμενοι απο εσας. Εχει σημασια το ποσο τις % κερδισε απο γενια σε γενια οταν παραμενει unplayable? Και να σου θυμισω για αλλη μια φορα οτι μιλαμε για παιχνιδι και οχι για tech demo? Προφανώς αναφέρεσαι στο Doom4 (ακόμα χειρότερο είναι αν αναφέρεσαι στο Rage ); Το Doom4 θα βασίζεται στην iD Tech 5 (στην ίδια που τρέχει το Rage δηλαδή). Απλά ο σκοπός θα είναι να τρέχει στα 30fps (κι όχι στα 60 που θα είναι το Rage) με περισσότερες λεπτομέρειες επί σκηνής. Δεν σχεδιάζει άλλη game engine ο Carmack και μέχρι να βγει το Doom4 ή το Rage (που με την ευκαιρία έχει αρκετούς περιορισμούς όπως static sky-box, απουσία dynamic day-night cycle)... έχουμε πολύ καιρό. Εδώ θα είμαστε όμως όταν κυκλοφορήσουν Αναφερομαι και στο rage και στο doom 4 ναι. Προφανως αυτη η μηχανη θα εχει σχεδιαστει με κυριο χαρακτηριστικο τις επιδοσεις για να μπορει να ειναι κατι playable και οχι σε επιπεδα viewmaster. Δεν εχετε καταλαβει οτι το τελικο αποτελεσμα απο ενα παιχνιδι (ποιοτητα + αποδοση και επιδοση) ειναι και το αναλογο μετρο για να πουμε οτι κατι παει μπροστα. Με το να χρυσωνεις το χαπακι παιζωντας ping-pong με το θεμα γραφικα - επιδοσεις δεν κερδιζουμε τιποτα και "καλυπτουμε" και το πραγματικο προβλημα.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν είχε? Θα ήθελα να δω τη πανηγύρι θα γινόταν με 4 GPU nVidia, γιατί με Ati που το είδα, είχε πολύ πλάκα πως σκαλάρανε... Το SLI scalling στο Crysis είναι εντυπωσιακό. 31 vs 46 fps (single vs multi-gpu modes). Δεν θα μου φαινόταν παράξενο λοιπόν ένα Quad-SLI σύστημα με δύο GTX295 να το τρέχουν νεράκι το Crysis. Oh w8, να τι γίνεται με ένα Quad-SLI... 56.8fps σε 1920χ1200+Very High settings + 4xFSAA + 16xAF (αν και κρατάω πισινή μέχρι να το δοκιμάσω ο ίδιος... κάποια στιγμή ). Οπότε αφού υπάρχει το hardware, άντε αγοράστε το και σταματήστε να γκρινιάζετε (τώρα θα έρθει η άλλη καραμέλα <<Μα δεν δίνω τόσα λεφτά εγώ, είναι πολλά>> και θα συνεχίσει ο φαύλος κύκλος) http://geekdomain.wordpress.com/2009/01/23/nvidia-gtx-295-quad-sli-beat-crysis-into-submission/ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:59 ---------- Ελα αστο' date=' πηγαινε στο αναλογο thread και διαβασε τα απο την αρχη. Μετα ελα και βαλε οτι σαλτσες θελεις. [/quote'] Ηυδάκι να σου περάσει Μαλλον εχετε χασει το μερτημα ορισμενοι απο εσας. Εχει σημασια το ποσο τις % κερδισε απο γενια σε γενια οταν παραμενει unplayable? Μάλλον εσύ έχεις χάσει την μπάλα για να λες unplayable τα 30-46fps! Ή μάλλον δεν έχεις χάσει την μπάλα... απλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι unplayable
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ηυδάκι να σου περάσει [/color] Ελα ενταξει, θα αρχισω τωρα και εγω να λεω διαφορα αν ειναι λεγωντας οτι ειναι δικα σου. Πιστευω να βαλεις και εσυ ξυδακι να σου περασει και να μην παραπονεθεις. Μάλλον εσύ έχεις χάσει την μπάλα για να λες unplayable τα 30-46fps! Ή μάλλον δεν έχεις χάσει την μπάλα... απλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι unplayable "Ξυδακι να σου περασει" τοτε γιατι μαλλον εσυ εχεις φαει το τυρι ωραια και ομορφα και πιστευεις οτι σου πασαρουν και καπως θα πρεπει να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. 30-46 FPS με συστημα που αγγιζει αρκετα χιλιαρικα ειναι το λιγοτερο βλακωδες. Υπαρχει και ενα μετρο ξερεις. Μου θυμιζεις κατι τυπους που πανε και αγοραζουν BMW 116 μονο και μονο για να εχουν προπελα στο καπο τους ενω το αυτοκινητο ειναι ακριβο περα απο καθε λογικη συγκριση με τα υπολοιπα αλλα λενε στον εαυτο του "ναι αλλα εχω BMW". Κατσε και ασχολησου εσυ λοιπον με τα 5-10 frames που σου δινει η καθε νεα καρτα των 500 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και ασε εμενα να κοιταω το ιδιο το παιχνιδι και την αποδοση και επιδοση αυτου (παντα σε συγκριση με τα υπολοιπα). Υ.Γ. Το οτι καποια παιχνιδια τρεχουν με 15-20 και 30 frames απο φυσικου τους δικαιολογειται απο το γεγονος του οτι δεν χρειαζεται να τρεχουν παραπανω για χαρη θυσιας του gameplay. Ενα παιχνιδι που χρειαζεται pinpoint accuracy και συνεχομενη κινηση ναι το βρισκω unplayable με τα minimum framerates στα 22 και τα max στα 46.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΙ SLI και μ....ιες παιρνεις μια 5870 η περιμενεις για το GT300 και το Crysis θα τρεχει ανετα...IKARUGA αν εχεις 30 fps minimum σε settings 1920x1200 με 4xAA και 16xAF οπως θα εχει η 5870 αν ειναι αληθεια ειναι υπερplayable....
liakjim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Για να μην απανταω σημαινει οτι ποσταρω καπου αλλου και επισης σημαινει οτι οτι ειχα να πω το ειπα. Μπλα-μπλα-μπλα-κλαψ-μπλα-σνιφ-μπλα-μπλα
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μπλα-μπλα-μπλα-κλαψ-μπλα-σνιφ-μπλα-μπλα Ελα ενταξει πηγαινε στη μαμακα σου τωρα που την αφησες και εδω και 20 χρονια ασε με εμενα.
liakjim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ελα ενταξει πηγαινε στη μαμακα σου τωρα που την αφησες και εδω και 20 χρονια ασε με εμενα. χαχαχαχαχαχα . Αλλαζω σταση. Στην αρχη για τα λεγομενα σου ενιωθα απορια , μετα εκνευρισμο , μετα θυμο ενω πλεον απλα γελαω με την παρτη σου. Αναμενω με ανυπομονησια να δω τι αλλο θα γραψεις αγορακι (ετσι και αλλιως το γελιο μακραινει την ζωη )
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ελα ενταξει, θα αρχισω τωρα και εγω να λεω διαφορα αν ειναι λεγωντας οτι ειναι δικα σου. Πιστευω να βαλεις και εσυ ξυδακι να σου περασει και να μην παραπονεθεις. Η πλάκα είναι ότι είναι δικά σου, αυτούσια τα quotes. Epic fail "Ξυδακι να σου περασει" τοτε γιατι μαλλον εσυ εχεις φαει το τυρι ωραια και ομορφα και πιστευεις οτι σου πασαρουν και καπως θα πρεπει να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. 30-46 FPS με συστημα που αγγιζει αρκετα χιλιαρικα ειναι το λιγοτερο βλακωδες. Υπαρχει και ενα μετρο ξερεις. Μου θυμιζεις κατι τυπους που πανε και αγοραζουν BMW 116 μονο και μονο για να εχουν προπελα στο καπο τους ενω το αυτοκινητο ειναι ακριβο περα απο καθε λογικη συγκριση με τα υπολοιπα αλλα λενε στον εαυτο του "ναι αλλα εχω BMW". Κατσε και ασχολησου εσυ λοιπον με τα 5-10 frames που σου δινει η καθε νεα καρτα των 500 ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και ασε εμενα να κοιταω το ιδιο το παιχνιδι και την αποδοση και επιδοση αυτου (παντα σε συγκριση με τα υπολοιπα). ProTip: Το ότι βγήκε μάπα η BWM που αγόρασες εσύ (λέγε με 4870) δεν σημαίνει ότι όλες οι BWM είναι άχρηστες . Εδώ έρχεται αυτό που λέμε... έρευνα αγοράς. Και για την ακρίβεια εγώ ξέρω πως να ξεζουμίσω την κάρτα μου ώστε να έχω καλό framerate. Κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν και κλαίγονται στην προσπάθειά τους να βγάλουν μούφα το παιχνίδι (μάντεψε για ποιον χτυπάει η καμπάνα ) Υ.Γ. Το οτι καποια παιχνιδια τρεχουν με 15-20 και 30 frames απο φυσικου τους δικαιολογειται απο το γεγονος του οτι δεν χρειαζεται να τρεχουν παραπανω για χαρη θυσιας του gameplay. Ενα παιχνιδι που χρειαζεται pinpoint accuracy και συνεχομενη κινηση ναι το βρισκω unplayable με τα minimum framerates στα 22 και τα max στα 46. Όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Ειδικά για framerate και αναλύσεις δεν θα έπρεπε να κάνετε καν λόγο όσοι ασχολείστε και με το console gaming, period. Και τα 46fps average σημαίνει ότι θα φας τα drops σου στα 29 και θα έχεις και μερικά μέγιστα στα 110. Όπως και να έχει, καλύτερο framerate και γραφικά θα έχεις για να κουνιέσαι στους "κονσολιέρηδες", των οποίων μερικά παιχνίδια τρέχουν ακόμα σε αρχαίες όπως αποκαλείτε μερικοί εδώ πέρα, sub-720p αναλύσεις (μιας και το έδινες ως επιχείρημα σε προηγούμενα posts)
outlaw star Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 για άλλη μια φορά εξελίσσονται σκηνές απείρου κάλλους!...καλό παιχνίδι,φανταστικά γραφικά αλλά και απίστευτα βαρύ ακόμη και μετά απο τόσο καιρό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:00 ---------- Η πλάκα είναι ότι είναι δικά σου, αυτούσια τα quotes. Epic fail ProTip: Το ότι βγήκε μάπα η BWM που αγόρασες εσύ (λέγε με 4870) είσαι λίγο υπερβολικός μια χαρά κάρτα είναι...εξάλλου το crysis είναι και λίγο nvidia favored:-)
ThrowDOWN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Το game ειναι full playable και τωρα, το θέμα είναι το κόστος simple. Όταν θα μπορω με single καρτα να παιζω το game σε 1920χ1200 με very high , 4x AA,16Af με fps average στα 40 τότε θα είμαι ευχαριστημένος.κοντά είμαστε. μακαρι να βγαινανε και αλλα τετοια games , εχουμε γεμισει αιδιες.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Η πλάκα είναι ότι είναι δικά σου, αυτούσια τα quotes. Epic fail Και οπως ειπα τις παιρνεις out of context. Το να μου ποσταρεις 2 απο τις 10 γραμμες που εγραψα και να τις πασαρεις και σαν την απολυτη προταση που εγραψα ειναι μαλλον τραγελαφικο. Γι αυτο και ειπα οτι μου θυμιζεις WoW community. Ακριωως οπως ειχε κανει ο lead designer καποια σχολια για την death knight class και ολλοι πεσαν να τον φανε χωρις λογο. Περισσοτερο διαβασμα και λιγοτερο quoting θα ηταν καλυτερα. ProTip: Το ότι βγήκε μάπα η BWM που αγόρασες εσύ (λέγε με 4870) δεν σημαίνει ότι όλες οι BWM είναι άχρηστες . Εδώ έρχεται αυτό που λέμε... έρευνα αγοράς. Και για την ακρίβεια εγώ ξέρω πως να ξεζουμίσω την κάρτα μου ώστε να έχω καλό framerate. Κάποιοι άλλοι δεν ξέρουν και κλαίγονται στην προσπάθειά τους να βγάλουν μούφα το παιχνίδι (μάντεψε για ποιον χτυπάει η καμπάνα ) Το γεγονος οπως ειπα οτι εχω αμεση επαφη με μπολικα PC την ημερα λογο εργασιας και πολλες φορες τα φιλοξενω και για μερες στον χωρο μου και στο σπιτι μου μπορω να λεω και εγω την δικη μου αποψη και εμπειρια. Το να μου λες οτι "καταφερες" να τρεξεις (μιλαμε για παιχνιδι τωρα ετσι?) μετα απο 150000000 επεμβασεις το crisis δεν τιμαει τους δημιουργους του παιχνιδιου και τη δημιουργια τους. Όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Ειδικά για framerate και αναλύσεις δεν θα έπρεπε να κάνετε καν λόγο όσοι ασχολείστε και με το console gaming, period. Και τα 46fps average σημαίνει ότι θα φας τα drops σου στα 29 και θα έχεις και μερικά μέγιστα στα 110. Όπως και να έχει, καλύτερο framerate και γραφικά θα έχεις για να κουνιέσαι στους "κονσολιέρηδες", των οποίων μερικά παιχνίδια τρέχουν ακόμα σε αρχαίες όπως αποκαλείτε μερικοί εδώ πέρα, sub-720p αναλύσεις (μιας και το έδινες ως επιχείρημα σε προηγούμενα posts) Σαφως και οσα δεν φτανει η αλεπου. Προφανως γι αυτο ολοι προσπαθουν να τρεξουν τα παιχνιδια τους με 60+ frames. Γι αυτο θυσιαζουν οπτικο αποτελεσμα για χαρη των επιδοσεων. Το οτι η Crytek εκανε το ιδιο αλλα γυρισε τους ορους (δηλαδη γραφικα και οχι επιδοσεις) το βρηκατε καποιοι απο εσας ριζοσπαστικο και -καινουργιο-. Δεν εχω τι να πω, πραγματικα. Δεν πειραζει ομως, προφανως υπαρχεις εσυ που ασχολειται με το τι υπαρχει πισω απο το παιχνιδι και υπαρχω και εγω που ασχολουμαι με το ιδιο το παιχνιδι οπως -πρεπει- να ασχοληθω.
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Και οπως ειπα τις παιρνεις out of context. Το να μου ποσταρεις 2 απο τις 10 γραμμες που εγραψα και να τις πασαρεις και σαν την απολυτη προταση που εγραψα ειναι μαλλον τραγελαφικο. Οι 8 υπόλοιπες γραμμές σου δεν μιλούσαν για τα headshots, μόνο οι δύο. Αλλά θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις και ξεκινάς τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας Το γεγονος οπως ειπα οτι εχω αμεση επαφη με μπολικα PC την ημερα λογο εργασιας και πολλες φορες τα φιλοξενω και για μερες στον χωρο μου και στο σπιτι μου μπορω να λεω και εγω την δικη μου αποψη και εμπειρια. Το να μου λες οτι "καταφερες" να τρεξεις (μιλαμε για παιχνιδι τωρα ετσι?) μετα απο 150000000 επεμβασεις το crisis δεν τιμαει τους δημιουργους του παιχνιδιου και τη δημιουργια τους. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ την δουλειά μου ως επιχείρημα (ο Ελληναράς μόνο έτσι μερικές φορές "νιώθει"), αλλά αφού το πας έτσι, σαν reviewer κι εγώ ξέρω καλύτερα τα πράγματα μετά τις τόσες συνομιλίες μου με τους devs και έχω μεγαλύτερη γκάμα από hardware για να τεστάρω. Και δεν χρειάζεται να κάνεις 1500000000 επεμβάσεις για το CrYsis (εκτός κι αν έχεις το μικρόβιο και θέλεις να δείχνει το παιχνίδι όπως γουστάρεις την Χ/Ψ στιγμή). Κατέβασε τα settings αφού δεν τραβάει η κάρτα σου και κλάψου στην ΑΤΙ, απλά πράγματα. Σαφως και οσα δεν φτανει η αλεπου. Προφανως γι αυτο ολοι προσπαθουν να τρεξουν τα παιχνιδια τους με 60+ frames. Γι αυτο θυσιαζουν οπτικο αποτελεσμα για χαρη των επιδοσεων. Το οτι η Crytek εκανε το ιδιο αλλα γυρισε τους ορους (δηλαδη γραφικα και οχι επιδοσεις) το βρηκατε καποιοι απο εσας ριζοσπαστικο και -καινουργιο-. Δεν εχω τι να πω, πραγματικα. Δεν πειραζει ομως, προφανως υπαρχεις εσυ που ασχολειται με το τι υπαρχει πισω απο το παιχνιδι και υπαρχω και εγω που ασχολουμαι με το ιδιο το παιχνιδι οπως -πρεπει- να ασχοληθω. Εσύ δεν ασχολείσαι καν όμως, εθελοτυφλείς και βγάζεις τον ήλιο φεγγάρι (γούστο σου καπέλο σου, ποσώς μας ενδιαφέρει όμως τους υπόλοιπους αν είσαι τυφλός εδώ που τα λέμε). Το θέμα είναι ότι στα PCs θα βρεις τρόπο για το holy-grail των 60fps, είτε με το να κατεβάσεις την ανάλυση, είτε με αναβάθμιση (για να μην θυμίσω τις ονειρικές μάχες εδώ στο Insomnia πριν μερικά χρόνια όταν έλεγα ότι δεν είναι smooth το gaming στα 30fps και αρκετά παλικάρια που είχαν φάει ΤΗΝ παραπληροφόρηση με τα 24fps στις ταινίες έγραφαν ολόκληρες εκθέσεις με ασυναρτησίες). Στις κονσόλες τρως έναν μεγαλοπρεπέστατο πούλο... δεν σε έχω δει εκεί να παραπονιέσαι όμως για την κατάντια. I wonder why... PS: Και μιας και παραπονιέσαι ΤΟΣΟ για το Crysis, έσκασες τα λεφτά για να το αγοράσεις; Αν ΝΑΙ (δώσε και nick για κάνα Online match), γιατί δεν περίμενες μετά από όσα είχες ακούσει για το πόσο βαρύ είναι (σκέψου ότι σήμερα κοστίζει μόλις 15 ευρώ). Γιατί δεν το δοκίμασες πρώτα στον εργοστασιακό σου χώρο ώστε να δεις τι ψάρια πιάνει και να μην σκάσεις άδικα τα φράγκα (τόσο στο hardware όσο και στο software); Γιατί δεν κάνεις κράτει αφού έχεις "μηχανήματα" για να τεστάρεις μέχρι να το τρέχει τέλεια για εσένα, να προβείς τότε σε αγορά και κάθεσαι και κλαίγεσαι όλη την ώρα;Στην τελική, αγορασέ το ΕΣΥ όταν έχεις το hardware να το τρέχει τέλεια, μα και πάλι θα δείχνει πιο όμορφο από όλα τα άλλα παιχνίδια. Όπως και να έχει, κερδισμένος βγαίνει ο gamer από την υπόθεση Crysis, αφού θα κοστίζει λιγότερα από ότι αν έβγαινε σήμερα. Αλλά ούτε αυτό βλέπετε μερικοί! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από john2gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις