john2gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι, άλλωστε είναι τόσο δύσκολο να την πεις στον console gamer όταν το tech demo της CryEngine3 τρέχει με medium-high details χωρίς FSAA, χωρίς AF και χωρίς καν να μπορεί να διατηρήσει 30fps στα 720p PS: Την βλέπω να έρχεται την καραμέλα...
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 κιολας οχι και 1024χ768. καλυτερα να τα κατεβασεις στα medium και να το εχεις 1680χ1050 ΥΓ εγω θα προτημουσα να ειχα μαι οθονη 1920χ1080 +medium παρα 1680χ1050 και high. ΥΓ2 σε dx10 βγαζεις τοσα η σε 9??
DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι, άλλωστε είναι τόσο δύσκολο να την πεις στον console gamer όταν το tech demo της CryEngine3 τρέχει με medium-high details χωρίς FSAA, χωρίς AF και χωρίς καν να μπορεί να διατηρήσει 30fps στα 720p PS: Την βλέπω να έρχεται την καραμέλα... Υστερα φταίει το Crysis που είναι πολύ κακογραμμένο κι όχι η ισχύς των συστημάτων που δεν επαρκεί...
ntinos19 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 1280*1024 είναι η μέγιστη ανάλυση της οθόνης (17")
pappous_soulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μα δεν συγκρινα τιποτε αρτιστικο μεταξυ αυτων. Συγκρινα καθαρα την οπτικη αποδοση με τις επιδοσεις. Το να μου δωσεις ενα παιχνιδι το οποιο "γαμει και δερνει" σε γραφικα αλλα απο επιδοσεις......αστο καλυτερα, τοτε δεν μιλαμε για κατι που ειναι "χρονια μπροστα". Εγω το "χρονια μπροστα" το μεταφραζω σαν το παιχνιδι που ειναι καλυτερο -σε ολα- πανω στον τεχνικο τομεα. Αν αποτυγχανει εστω και σε εναν απο αυτους και ειδικα οπως στην περιπτωση του Crisis "δωσε αυτο, παρε αυτο" δεν μπορουμε τοτε να μιλαμε για τεχνολογια που μας παει μπροστα. Για δώσε ένα παράδειγμα. Γιατί όπως το θέτεις κανένα game δεν πληρεί τα κριτήρια σου. Δεν εχει σημασια τι λεει ο κονσολακιας αλλα οταν τον "βριζουμε" εμεις για τα low res textures, νερουλιασμενα γραφικα και δεν ξερω και εγω τι αλλο και κανουμε τα στραβα ματια για κατι εξισου χτυπητο σε ενα παιχνιδι -και καλα- το καλυτερο ever (τεχνολογικα παντα) στο PC δεν το βλεπω και πολυ αντικειμενικο απο μερους μας (γενικα μιλαω παντα και οχι συγκεκριμενα). Το ιδιο δεν κανουν και αυτοι? Δεν δινουν κατι απο γραφικη ποιοτητα (σε σχεση με το PC) για να παρουν καλυτερες επιδοσεις? Ποια η διαφορα λοιπον στην περιπτωση του crisis που κανουμε ακριβως το αντιθετο? Δεν κάνουμε τα στραβά μάτια για τη περίπτωση του Crysis. Κανείς δεν αρνήθηκε πως είναι απίστευτα βαρύ παιχνίδι. Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν χειροτερα παραδειγματα αλλα ουδεποτε κανενα απο αυτα δεν παρουσιαστηκε ως το μεγαλυτερο τεχνολογικο αλμα απο εποχη Doom 3. Και ρωταω παλι, γιατι θεωρουμε οτι το Crysis μας παει μπροστα απο την στιγμη που εμφανεστατα εχουμε σοβαρους συμβιβασμους για να πετυχει το οπτικο του αποτελεσμα? Γιατί μας έφερε την οπτική ποιότητα των τίτλων που θα παίζουμε πχ σε 2 χρόνια απο τώρα, το 2007. Μας έχεις ζαλίσει τόση ώρα, και δεν μπορείς να βάλεις στο μυαλό σου το γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει το ανάλογο hardware για να τρέξει το παιχνίδι ικανοποιητικά. Προσπάθησε να καταλάβεις ότι για να τρέξεις κάτι πρέπει να'χεις και hardware με αντίστοιχες επιδόσεις. Το ότι δεν υπήρχε το 2007 αυτό το υλικό, αλλά θα υπάρξει το 2010 δε σημαίνει πως το παιχνίδι είναι για τον πέοντα, και ότι είναι υπερτιμημένο. (Θα μπορούσε να σημαίνει πως η τεχνολογία των GPU είχε μείνει κάπως πίσω instead?)
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ποσα χρονια δηλαδη? Και για ποσο μπροστα μιλαμε οταν ουσιαστικα η διαφορα απο αλλα παιχνιδια του ειδους ειναι μικρη? Γιατι να μην ξεχναμε, και οι επιδοσεις μεσα στο κολπο ειναι. Δεν μπορεις να μου παρουσιαζεις ενα παιχνιδι που ναι μεν εχει καλυτερα γραφικα απο καποιο αλλο (οχι και σε τεραστιο βαθμο) και να μου το διχνεις σε slideshow ενω ο "αντιπαλος" δεν φτανει που τρεχει με 100+ frames αλλα ΕΧΕΙ να διξει και ενα αρτιο γενικα αποτελεσμα. Πρεπει να το καταλαβετε οτι η τεχνολογια δεν ειναι μονο still pictures, ειναι συνδιασμος επιδοσεις + ποιοτητα γραφικων και εικονας. Γι αυτο λεω οτι το Crisis υποφερει. Βαλε το σε οτι μηχανημα γουσταρεις, σε οτι setting θελεις και θα "σερνεται". Συγνωμη αλλα αυτο για μενα δεν μαρτυραει ενα παιχνιδι "χρονια μπροστα" οπως λες γιατι ειμαι σιγουρος οτι και αλλα παιχνιδια και εταιριες με το αναλογο τιμημα μπορουσαν να εχουν τα ιδια η και καλυτερα αποτελεσματα. Δεν μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω... +1 φίλε μου. Αν βγει ένα παιχνίδι στο PS3 που κολλάει τρελά για παράδειγμα και έχει τρελά γραφικά, θα πούμε το παιχνίδι είναι χρόνια μπροστά? Θα πούμε ότι είναι προβληματικό! Ας πούμε ότι έχω ότι καλύτερο σε Hardware υπάρχει και δεν μπορώ να παίξω το Crysis σε full settings, ε όχι, ας το έβγαζαν όταν θα ήταν έτοιμο το Hardware. Ότι έχει γίνει, έχει γίνει καθαρά για λόγους Marketing. Crysis = 3Dfart... απλά για να τσιμπάμε... Έχει φοβερά γραφικά, αλλά όπως λέει και ο φίλος μας, δεν υπάρχει και καμιά τεράστια διαφορά. Είμαι gamer και μάλιστα αυστηρός, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια με πολύ καλά γραφικά και επιδόσεις όπως θα έπρεπε να ήταν σε ένα μηχάνημα για Gaming. Υπάρχουν και παιχνίδια που είτε δεν έχουν καλά γραφικά και έχουν κακές επιδόσεις, είτε έχουν καλά γραφικά και έχουν κακές επιδόσεις. Το Crysis είναι από αυτά τα παιχνίδια... Φιλικά.
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 hardware υπαρχει λεφτα δεν υπαρχουνε να ειναι καλα το sli-crossfire για τετοια παιχνιδια ΥΓ αμα ολα τα παιχνιδια ητανε σαν το μουφο call of duty τοτε δεν θα πουλαγανε hardware
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Sozz σε πηγε νααα μολις ειδες το virus ?....
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Welcome to PC Gaming Part 2 In this world, the games have menus. In those menus there is something we call Graphics Options. In there, you can adjust your fucking game! Μου φαίνεται ότι μερικοί κοιτάτε το e-penis σας στην πρόταση <<Τρέχει τέλεια το PC μου το Crysis στα max settings>> κι όχι το παιχνίδι που παίζετε ή το τι σας προσφέρει; Καλά καλά δεν ξέρετε τον λόγο που είναι τόσο βαρύ στα Very High settings, απλά θέλετε να τρέχει τέλεια επείδη σας την βάρεσε. Επίσης δεν ξέρετε καν ότι μπορείτε να το κάνετε να δείχνει καλύτερο από τα Very High settings (το γέλιο της αρκούδας θα είναι να διαβάσει κάποιος τι κάνει το LOD, να πάει να το βγάλει εντελώς, να φάει στην μάπα τα μονοψήφια frames και να πει <<Μάπα το καρπούζι>>, την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως το Call Of Juarez έχουν ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ LOD :lol: ) Ε λοιπόν τρέχει τέλεια για το hardware που προορίζεται. Επίσης τρέχει τέλεια για όλους τους consoles gamers που τρώνε εδώ και χρόνια τα 15-30fps στην μάπα και ξαφνικά θέλουν το Crysis με constant 60fps σε υψηλές αναλύσεις με όλα full. Δεν έχετε λοιπόν το hardware; Κατεβάστε ανάλυση, βγάλτε φίλτρα, βάλτε medium settings (που με την ευκαιρία είναι καλύτερα από αρκετά άλλα παιχνίδια της σημερινής εποχής). Είστε ψαγμένοι (το θέμα είναι να είστε. Όχι να το παίζετε και να μην ξέρετε το "LOD" τι αλλάζει, το "POM" τι είναι, το SSAO τι είναι και πως να το πειράξετε ώστε να δείχνει όπως ΕΣΕΙΣ θέλατε/θέλετε κλπ κλπ) ; Παίξτε με τα Cvar αρχεία και φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Welcome to PC Gaming Part 2 In this world, the games have menus. In those menus there is something we call Graphics Options. In there, you can adjust your fucking game! Μου φαίνεται ότι μερικοί κοιτάτε το e-penis σας στην πρόταση <<Τρέχει τέλεια το PC μου το Crysis στα max settings>> κι όχι το παιχνίδι που παίζετε ή το τι σας προσφέρει; Καλά καλά δεν ξέρετε τον λόγο που είναι τόσο βαρύ στα Very High settings, απλά θέλετε να τρέχει τέλεια επείδη σας την βάρεσε. Επίσης δεν ξέρετε καν ότι μπορείτε να το κάνετε να δείχνει καλύτερο από τα Very High settings (το γέλιο της αρκούδας θα είναι να διαβάσει κάποιος τι κάνει το LOD, να πάει να το βγάλει εντελώς, να φάει στην μάπα τα μονοψήφια frames και να πει <<Μάπα το καρπούζι>>, την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως το Call Of Juarez έχουν ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ LOD :lol: ) Ε λοιπόν τρέχει τέλεια για το hardware που προορίζεται. Επίσης τρέχει τέλεια για όλους τους consoles gamers που τρώνε εδώ και χρόνια τα 15-30fps και ξαφνικά θέλουν το Crysis με constant 60fps. Δεν έχετε λοιπόν το hardware; Κατεβάστε ανάλυση, βγάλτε φίλτρα, βάλτε medium settings (που με την ευκαιρία είναι καλύτερα από αρκετά άλλα παιχνίδια της σημερινής εποχής). Είστε ψαγμένοι (το θέμα είναι να είστε. Όχι να το παίζετε και να μην ξέρετε το "LOD" τι αλλάζει, το "POM" τι είναι, το SSAO τι είναι και πως να το πειράξετε ώστε να δείχνει όπως ΕΣΕΙΣ θέλατε/θέλετε κλπ κλπ) ; Παίξτε με τα Cvar αρχεία και φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας. +1 για τον Johny
pappous_soulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Welcome to PC Gaming Part 2 In this world, the games have menus. In those menus there is something we call Graphics Options. In there, you can adjust your fucking game! Μου φαίνεται ότι μερικοί κοιτάτε το e-penis σας στην πρόταση <<Τρέχει τέλεια το PC μου το Crysis στα max settings>> κι όχι το παιχνίδι που παίζετε ή το τι σας προσφέρει; Καλά καλά δεν ξέρετε τον λόγο που είναι τόσο βαρύ στα Very High settings, απλά θέλετε να τρέχει τέλεια επείδη σας την βάρεσε. Επίσης δεν ξέρετε καν ότι μπορείτε να το κάνετε να δείχνει καλύτερο από τα Very High settings (το γέλιο της αρκούδας θα είναι να διαβάσει κάποιος τι κάνει το LOD, να πάει να το βγάλει εντελώς, να φάει στην μάπα τα μονοψήφια frames και να πει <<Μάπα το καρπούζι>>, την στιγμή που όλα τα παιχνίδια όπως το Call Of Juarez έχουν ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ LOD :lol: ) Ε λοιπόν τρέχει τέλεια για το hardware που προορίζεται. Επίσης τρέχει τέλεια για όλους τους consoles gamers που τρώνε εδώ και χρόνια τα 15-30fps και ξαφνικά θέλουν το Crysis με constant 60fps. Δεν έχετε λοιπόν το hardware; Κατεβάστε ανάλυση, βγάλτε φίλτρα, βάλτε medium settings (που με την ευκαιρία είναι καλύτερα από αρκετά άλλα παιχνίδια της σημερινής εποχής). Είστε ψαγμένοι (το θέμα είναι να είστε. Όχι να το παίζετε και να μην ξέρετε το "LOD" τι αλλάζει, το "POM" τι είναι, το SSAO τι είναι και πως να το πειράξετε ώστε να δείχνει όπως ΕΣΕΙΣ θέλατε/θέλετε κλπ κλπ) ; Παίξτε με τα Cvar αρχεία και φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας. Άσε μας ρε johny, απλά είναι μπετόβλακες στην Crytek και δεν μπορούν έστω να φτιάξουν high-res textures ανάλυσης 2048x2048 με κόστος μόλις μερικά mb απ'τη videomemory. Oh wait..
sozz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 βασικα εγω πειραζω 2-3 απο εκει αλλα αυτα που ειπες δεν τα εχω βαλει ΥΓ ωραια τετοια να πειραξετε ειναι οι εκρηξεις χαχαχα ριχνεις μια βομβα και τρανταζει ολη οι γη ΥΓ 2 ρε warhead τι ητανε αυτο ρε ταραμα παλη καλα που προλαβα και σε εβγαλα απο το msn
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μου φαίνεται ότι μερικοί κοιτάτε το e-penis σας στην πρόταση <<Τρέχει τέλεια το PC μου το Crysis στα max settings>> Χαίρομαι όταν τα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλά στο PC μου. Έχω ξοδέψει αρκετά λεφτά και προσωπική εργασία και μιας και είναι το μεράκι μου, όταν κάποιο παιχνίδι βαρύ τρέχει σωστά και καλά με χαροποιεί. κι όχι το παιχνίδι που παίζετε ή το τι σας προσφέρει; Καλά καλά δεν ξέρετε τον λόγο που είναι τόσο βαρύ στα Very High settings, απλά θέλετε να τρέχει τέλεια επείδη σας την βάρεσε. Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά μπορώ να πω μερικούς από τους δικούς μου λόγους. - Στα Very High Settings βλέπω διαφορά, οπότε θέλω να το έχω εκεί. - Θέλω να τρέχει στα Very High Settings λόγω ψυχολογίας. Όπως είπα και πιο πάνω έχω ξοδέψει χρήμα και χρόνο. Είναι το μεράκι μου. - Θέλω να τρέχει στα Very High Settings, γιατί αλλιώς έχω και το PS3. Επίσης δεν ξέρετε καν ότι μπορείτε να το κάνετε να δείχνει καλύτερο από τα Very High settings (το γέλιο της αρκούδας θα είναι να διαβάσει κάποιος τι κάνει το LOD, να πάει να το βγάλει εντελώς, να φάει στην μάπα τα μονοψήφια frames και να πει <<Μάπα το καρπούζι>>, την στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια όπως το Call Of Juarez έχουν ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟ LOD ) Εγκαθιστώ το παιχνίδι, βάζω όλα τα Settings στο τέρμα και αρχίζω να παίζω. Το να πειράξω αρχεία του παιχνιδιού, να εγκαταστήσω Texture Pack, διαφορετικά mods και κυρίως να χρειαστώ τρίτο πρόγραμμα (nHancer) για να έχω το αποτέλεσμα που θέλω και αυτό όχι πάντα, δεν μου λέει κάτι. Γι' αυτό έχω δώσει και ένα μηνιάτικο για VGA. Το παιχνίδι οφείλει να παίζει σωστά, όταν το έχεις αγοράσει αυθεντικό πάντα, χωρίς να πειράξεις τίποτα πέρα από τα Settings από το Menu του παιχνιδιού. Επίσης όταν έχεις ότι καλύτερο σε Hardware και πάλι το παιχνίδι οφείλει να τα παίζει όλα στο τέρμα. Από την άλλη μεριά κάποιος μπορεί να έχει το μεράκι και να ψάξει παραπάνω το παιχνίδι όσον αφορά τα γραφικά του και που μπορεί να επέμβει πάνω σε αυτά (Texture Packs, mods, τρίτα προγράμματα, κλπ). Αυτό βέβαια είναι κάτι τελείως διαφορετικό και δεν πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο, ότι για να παίξω το παιχνίδι στο τέρμα όπως το προσφέρει ο κατασκευαστής με το τελευταίο hardware, χρειάζεται να κάνω όλα τα παραπάνω. hardware υπαρχει λεφτα δεν υπαρχουνενα ειναι καλα το sli-crossfire για τετοια παιχνιδια ΥΓ αμα ολα τα παιχνιδια ητανε σαν το μουφο call of duty τοτε δεν θα πουλαγανε hardware Σε πληροφορώ ότι με 2 4870x2 η κατάσταση ήταν τραγική... Αμέσως της έδωσα και πήρα τη GTX295, όπου τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα. Οπότε, χρήματα και Hardware υπάρχει, αλλά δυστυχώς υπάρχει και Marketing και μας θέλει να τρώμε το τυράκι σιγά σιγά αγοράζοντας τη μία κάρτα μετά την άλλη για να κερδίσουμε 5-10 fps τη φορά...
DrFreeman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 To ότι κάποιος αγόρασε μια πανάκριβη κάρτα μια συγκεκριμένης γενιάς δεν σημαίνει πως νομιμοποιείται να διαμαρτύρεται για τις επιδόσεις του Crysis στα απολύτως max settings. Οπως προαναφέρθηκε, υπάρχουν ρυθμίσεις (ευτυχώς - το PC δεν είναι κονσόλα). Οπως επίσης προαναφέρθηκε, τo κάθε επίπεδο settings έχει τις ανάλογες απαιτήσεις. Αν θέλεις τις απολύτως max ρυθμίσεις σε πανύψηλες αναλύσεις, ή επενδύεις στο (ακριβό) SLI/Xfire ή περιμένεις το hardware που επίκειται εντός του έτους. Σε κάθε περίπτωση, τζάμπα ή φθηνό high end PC gaming δεν υπάρχει. Κανείς δεν αρνήθηκε ποτέ ότι υπάρχει κόστος. Προσωπικά πιστεύω κι εγώ πως όλη αυτή η γκρίνια είναι σύμπτωμα από το πολύ console gaming...όταν γυρνάς στο PC τα πράγματα σε ξενίζουν λίγο...
Heatspreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μάλλον δεν διάβασες καλά το προηγούμενο post μου. Για να μην απαντήσω πάλι λέγοντας τα ίδια, απλά διάβασε το λίγο πιο προσεκτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις