Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tοτε κατι δεν παει καλα με τα ματια σου....sorry φιλαρακο, κανεις σαν τους sonakides που χοροπηδανε βλεποντας uncharted και killzone !!!!

Mπορεις να καταλαβεις ενα πραγμα οτι το CRYSIS ειναι χρονια μπροστα....

crysis20090910193823.jpg

Δεν χρειαζεται να μου ποσταρεις φωτο, το ξερω καλα το παιχνιδι. Λες οτι ειναι χρονια μπροστα. Ποσα χρονια δηλαδη? Και για ποσο μπροστα μιλαμε οταν ουσιαστικα η διαφορα απο αλλα παιχνιδια του ειδους ειναι μικρη? Γιατι να μην ξεχναμε, και οι επιδοσεις μεσα στο κολπο ειναι. Δεν μπορεις να μου παρουσιαζεις ενα παιχνιδι που ναι μεν εχει καλυτερα γραφικα απο καποιο αλλο (οχι και σε τεραστιο βαθμο) και να μου το διχνεις σε slideshow ενω ο "αντιπαλος" δεν φτανει που τρεχει με 100+ frames αλλα ΕΧΕΙ να διξει και ενα αρτιο γενικα αποτελεσμα.

Πρεπει να το καταλαβετε οτι η τεχνολογια δεν ειναι μονο still pictures, ειναι συνδιασμος επιδοσεις + ποιοτητα γραφικων και εικονας. Γι αυτο λεω οτι το Crisis υποφερει. Βαλε το σε οτι μηχανημα γουσταρεις, σε οτι setting θελεις και θα "σερνεται". Συγνωμη αλλα αυτο για μενα δεν μαρτυραει ενα παιχνιδι "χρονια μπροστα" οπως λες γιατι ειμαι σιγουρος οτι και αλλα παιχνιδια και εταιριες με το αναλογο τιμημα μπορουσαν να εχουν τα ιδια η και καλυτερα αποτελεσματα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:54 ----------

Εγω άλλα καταλαβαινω...κάποιος απο εμας εχει προβλημα...

guess what

δεν ειμαι εγω

Μπορεις να κοψεις το επιθετικο σου στυλ και να πας στη μαμακα σου και να με αφησεις εμενα να εχω οποιο προβλημα θελω.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεις να κοψεις το επιθετικο σου στυλ και να πας στη μαμακα σου και να με αφησεις εμενα να εχω οποιο προβλημα θελω.

Απο την "μαμακα" μου εχω φυγει εδω και 13 χρονια. Ευχαριστω. Προφανως δεν θελεις να καταλαβεις τιποτα. Ή απλα δεν μπορεις....Δε ξανασχολουμαι. Over and out:mad:

Δημοσ.

Μπορεις να καταλαβεις και να βαλεις καλα μεσα στο μυαλο σου οτι ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ CRYSIS!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχιζεις και λες τα δικα σου....

Δημοσ.
Μπορεις να καταλαβεις και να βαλεις καλα μεσα στο μυαλο σου οτι ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ CRYSIS!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχιζεις και λες τα δικα σου....

Μπορεις να βαλεις στο μυαλο σου οτι οποιαδηποτε εταιρια μπορουσε να κανει το ιδιο και καλυτερο με το αναλογο κοστος σε επιδοσεις? Το οτι η Crytek ηταν η πρωτη δεν σημαινει οτι καινοτομησε και καπου. Εδωσε καπου και πηρε απο καπου αλλου. Αυτο εσυ το λες "χρονια μπροστα"? Γιατι εγω το λεω συμβιβασμο. Για να πω οτι το crysis ειναι χρονια μπροστα θα πρεπει να το δω στην ποιοτητα super duper ultra high να βαραει το λιγοτερο 60+ frames με 4χ ΑΑ και 16χ ΑF σε 1920 αναλυση. ΕΚΕΙ θα πω οτι πραγματι το crisis ριχνει χρονια στα αλλα.

Να σου θυμησω οτι παλια επι εποχες N64 οταν ειχαν βγαλει το 4MB ram pack πολλα παιχνιδια το εκμεταλευοντουσαν για να μας δωσουν Hi-Res γραφικα και μεγαλυτερο draw distance με το αναλογο τιμημα ομως στο framerate? Θελεις να μου πεις οτι το κατι παρομοιο που συμβαινει τωρα και με το crisis ειναι "χρονια μπροστα"?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:26 ----------

Απο την "μαμακα" μου εχω φυγει εδω και 13 χρονια. Ευχαριστω. Προφανως δεν θελεις να καταλαβεις τιποτα. Ή απλα δεν μπορεις....Δε ξανασχολουμαι. Over and out:mad:

Μπορεις τουλαχιστον να το διχνεις και να μην φερεσαι σαν 15 χρονο? Υπαρχουν και αλλοι τροποι απο τα εισαι εριστικος και επιθετικος επειδη δεν σου αρεσουν αυτα που λεει καποιος αλλος. Που να μην εξηγουσα κιολας γιατι τα λεω και απλα τα πετουσα ετσι χυμα στον αερα.

Δημοσ.
Βλεπω συγκριτικα σε βιντεακια παραδειγμα Crysis VS xx VS xx παιχνιδια και πραγματικα σε οτιν αφορα οπτικο τομεα και αποδοση δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το crysis αδυνατει να αποδοσει οπως θα επρεπε.

Άλλο πράμα το αρτιστικό κομμάτι, και άλλο οι δυνατότητες μιας μηχανής γραφικών. Με ποιά άλλη game engine θες να συγκρίνουμε την CryEngine 2? UE3? Dunia? Καμία δε την φτάνει στο οπτικό αποτέλεσμα, με μοναδική ίσως εξαίρεση την Real Virtuality 3. (βλ. ArmA 2) Απλά, έχεις μπερδέψει τ'αυγά με τα πασχάλια.

Φυσικα και τα θελουμε ολα δικα μας ρε Pscrazy, αλλιως τι να το κανω? Ας το βγαλουν σαν demo και σαν tech presentation και ας το αφησουν εκει. Ελεος δηλαδη. Ενα κωλοπαιχνιδο που πλεον θα επρεπε να ειναι "νερακι" δεν μπορει να αποδωσει αυτα που θα επρεπε με συστηματα GTX 285 SLI. Τι dynamic και τι static και τι post-processing effects μου λες, αν δεν μπορω εγω να το δω και να το χρησιμοποιησω στο παιχνιδι ειναι δωρον αδωρον και οχι τιποτα αλλο αλλα σου κουνιουνται και οι consolαδες και απο πανω και εχουν και δικιο.

Και τι θα σου πει ο consolάκιας? Και κυρίως, τι σημασία έχει?

Ποσώς την Crytek αν μπορείς εσύ, ή ο οποιοσδήποτε να το τρέξει με τέρμα τις ρυθμίσεις. Σκοπός της ήταν να βγάλει ένα παιχνίδι βασισμένο στην CryEngine 2 και να εντυπωσιάσει με τη γραφική λεπτομέρειά του. Και φυσικά το πέτυχε. Βέβαια, με τον τρόπο που συγκρίνεις το παιχνίδι με άλλους τίτλους όσων αφορά τα γραφικά, αυτό που μου'ρχεται στο μυαλό είναι ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Λες οτι εχει dynamic περιβαλλον, οκ το δεχομαι, χρησιμευει πουθενα αυτο? Οχι, απλα υπαρχει για ειχαμε να λεγαμε γιατι υπαρχει με το αναλογο κοστος σε επιδοσεις. Να το πω και διαφορετικα, ριχνω το Crysis στα low οπου διχνει 10 φορες χειροτερο απο το Half Life 2 και ΠΑΛΙ ΔΕΝ μας δινει αυτα που θα επρεπε να παρεις. Τι γινεται λοιπον εδω? Τι συμβαινει? Μηπως πραγματικα μιλαμε για κακογραμμενο παιχνιδι?

Και ναι, το παιχνίδι είναι κακογραμμένο. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα παραδείγματα κακογραμμένου κώδικα.

Δημοσ.

Αντε παλι πρωτον πως θα ηταν χρονια μπροστα αν ειχες 60+fps σε extreme quality με 16xAA και 16xAF....Δευτερον παλι κατι δεν καταλαβενεται οτι το game το βγαλαν ετσι να ειναι ποιο βαρυ ωστε να παω εγω εσυ ο ταδε να κανουμε αναβαθμισεις...

:P

Δημοσ.
Μπορεις να βαλεις στο μυαλο σου οτι οποιαδηποτε εταιρια μπορουσε να κανει το ιδιο και καλυτερο με το αναλογο κοστος σε επιδοσεις? Το οτι η Crytek ηταν η πρωτη δεν σημαινει οτι καινοτομησε και καπου. Εδωσε καπου και πηρε απο καπου αλλου. Αυτο εσυ το λες "χρονια μπροστα"? Γιατι εγω το λεω συμβιβασμο. Για να πω οτι το crysis ειναι χρονια μπροστα θα πρεπει να το δω στην ποιοτητα super duper ultra high να βαραει το λιγοτερο 60+ frames με 4χ ΑΑ και 16χ ΑF σε 1920 αναλυση. ΕΚΕΙ θα πω οτι πραγματι το crisis ριχνει χρονια στα αλλα.

Να σου θυμησω οτι παλια επι εποχες N64 οταν ειχαν βγαλει το 4MB ram pack πολλα παιχνιδια το εκμεταλευοντουσαν για να μας δωσουν Hi-Res γραφικα και μεγαλυτερο draw distance με το αναλογο τιμημα ομως στο framerate? Θελεις να μου πεις οτι το κατι παρομοιο που συμβαινει τωρα και με το crisis ειναι "χρονια μπροστα"?

Με αυτή τη λογική συμφωνώ αρκετά! (αν και οτιδήποτε βλέπουμε πρώτη φορά έστω και μόνο στον γραφικό τομέα...

μπορεί και αρκεί ώστε να θεωρηθεί καινοτομία!)

από εκεί και πέρα ο αντίλογος μας είναι αν και πόσο αξίζει "το βάρος" ένα τέτοιο εγχείρημα - αποτέλεσμα. εκεί μπαίνει και λίγο το προσωπικό γούστο! εγώ πάντως είμαι χαρούμενος που το είδα και το απόλαυσα χωρίς να μετανιώσω στιγμή την ύπαρξη του...και αυτό τελικά μετράει ;)

Δημοσ.
Άλλο πράμα το αρτιστικό κομμάτι, και άλλο οι δυνατότητες μιας μηχανής γραφικών. Με ποιά άλλη game engine θες να συγκρίνουμε την CryEngine 2? UE3? Dunia? Καμία δε την φτάνει στο οπτικό αποτέλεσμα, με μοναδική ίσως εξαίρεση την Real Virtuality 3. (βλ. ArmA 2) Απλά, έχεις μπερδέψει τ'αυγά με τα πασχάλια.

Μα δεν συγκρινα τιποτε αρτιστικο μεταξυ αυτων. Συγκρινα καθαρα την οπτικη αποδοση με τις επιδοσεις. Το να μου δωσεις ενα παιχνιδι το οποιο "γαμει και δερνει" σε γραφικα αλλα απο επιδοσεις......αστο καλυτερα, τοτε δεν μιλαμε για κατι που ειναι "χρονια μπροστα". Εγω το "χρονια μπροστα" το μεταφραζω σαν το παιχνιδι που ειναι καλυτερο -σε ολα- πανω στον τεχνικο τομεα. Αν αποτυγχανει εστω και σε εναν απο αυτους και ειδικα οπως στην περιπτωση του Crisis "δωσε αυτο, παρε αυτο" δεν μπορουμε τοτε να μιλαμε για τεχνολογια που μας παει μπροστα.

Και τι θα σου πει ο consolάκιας? Και κυρίως, τι σημασία έχει?

Ποσώς την Crytek αν μπορείς εσύ, ή ο οποιοσδήποτε να το τρέξει με τέρμα τις ρυθμίσεις. Σκοπός της ήταν να βγάλει ένα παιχνίδι βασισμένο στην CryEngine 2 και να εντυπωσιάσει με τη γραφική λεπτομέρειά του. Και φυσικά το πέτυχε. Βέβαια, με τον τρόπο που συγκρίνεις το παιχνίδι με άλλους τίτλους όσων αφορά τα γραφικά, αυτό που μου'ρχεται στο μυαλό είναι ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δεν εχει σημασια τι λεει ο κονσολακιας αλλα οταν τον "βριζουμε" εμεις για τα low res textures, νερουλιασμενα γραφικα και δεν ξερω και εγω τι αλλο και κανουμε τα στραβα ματια για κατι εξισου χτυπητο σε ενα παιχνιδι -και καλα- το καλυτερο ever (τεχνολογικα παντα) στο PC δεν το βλεπω και πολυ αντικειμενικο απο μερους μας (γενικα μιλαω παντα και οχι συγκεκριμενα). Το ιδιο δεν κανουν και αυτοι? Δεν δινουν κατι απο γραφικη ποιοτητα (σε σχεση με το PC) για να παρουν καλυτερες επιδοσεις? Ποια η διαφορα λοιπον στην περιπτωση του crisis που κανουμε ακριβως το αντιθετο?

Και ναι, το παιχνίδι είναι κακογραμμένο. Αλλά υπάρχουν και χειρότερα παραδείγματα κακογραμμένου κώδικα.

Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν χειροτερα παραδειγματα αλλα ουδεποτε κανενα απο αυτα δεν παρουσιαστηκε ως το μεγαλυτερο τεχνολογικο αλμα απο εποχη Doom 3. Και ρωταω παλι, γιατι θεωρουμε οτι το Crysis μας παει μπροστα απο την στιγμη που εμφανεστατα εχουμε σοβαρους συμβιβασμους για να πετυχει το οπτικο του αποτελεσμα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:02 ----------

Αντε παλι πρωτον πως θα ηταν χρονια μπροστα αν ειχες 60+fps σε extreme quality με 16xAA και 16xAF....Δευτερον παλι κατι δεν καταλαβενεται οτι το game το βγαλαν ετσι να ειναι ποιο βαρυ ωστε να παω εγω εσυ ο ταδε να κανουμε αναβαθμισεις...

:P

Δηλαδη θελεις να πεις οτι ο σκοπος του παιχνιδιου ηταν αποκλειστικα και μονο να μας κανει να πιαστουμε και να προσπαθησουμε σιγα σιγα να το κανουμε να τρεξει αγοραζοντας συνεχως νεες καρτες? Δεν θα το κανανε ετσι και αλλιως αυτο?

Δημοσ.

Προφανως ξεραν οτι δεν θα βγει ποιο βαρυ game και ξεραν και το code οτι ειναι δυσκολο και ειπαν θα βγαλουμε καρτες και θα τις πουλησουμε συμφωνα με το crysis και κανα stalker.....

Δημοσ.

μα και σε εναν απλο pc(οπως τον δικο μου) το παιζεις σε high γραφικα χωρις fsaa και τρεχει με καμια 35 fps που ειναι παλει 10 φορες καλυτερα απο τις μουφες τα cod:lol:

Δημοσ.
μα και σε εναν απλο pc(οπως τον δικο μου) το παιζεις σε high γραφικα χωρις fsaa και τρεχει με καμια 35 fps που ειναι παλει 10 φορες καλυτερα απο τις μουφες τα cod:lol:

δεν είσαι ο μόνος ^^

με ATI 2600 pro στο high με ~30 fps χωρίς ΑΑ και τέτοιες "χαζομάρες" αλλά σε 1024*768. :-D

Δημοσ.

ε john εγώ το ξεκίνησα οπότε θέλω μερίδιο στη δόξα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:40 ----------

δεν είσαι ο μόνος ^^

με ATI 2600 pro στο high με ~30 fps χωρίς ΑΑ και τέτοιες "χαζομάρες" αλλά σε 1024*768. :-D

ξέρω τουλάχιστον ότι οι μισοί εδώ μέσα θα σου πουν ότι σε 1024χ768 παίζαν πριν καμμιά 10ετία και ότι αυτή δε θεωρείται ανάλυση για να παίζεις οπότε..:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...