sozz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν φτανει που μας βγαλανε ενα game με τετοια γραφικα που ουτε το cod 15 δεν θα εχει τους βριζουμε απο πανω παντως και στα low να το παιζεις παλη εχει τα καλυτερα
outlaw star Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αφτο το πραγμα με το κακογραμμενο σταματηστε να το λετε το Game ναι το βγαλαν ετσι για να κανεις αναβαθμιση αν ετρεχε οπως το unreal ποιος ο λογος να παρεις αλλη καρτα απο μια 8800gt πχ.Συμφερον για τις εταιριες nvidia και ati ειναι..... αφού είναι γιατί να μη το πω δε σε καταλαβαίνω ειλικρινά...δηλαδή μόνο τα θετικά πρέπει να λέμε?δε κάνουμε διαφήμιση του παιχνιδιού εδώ....ναι οκ το παιχνίδι είναι έτη φωτός μπροστά όσον αφορά το τομέα των γραφικών(δε νομίζω να το αμφισβητεί έστω και ένας) αλλά το ότι ακόμη δε τρέχει σωστά μετά απο τόσο καιρό σημαίνει και ότι κάτι δε πάει καλά...ας δούμε λοιπόν τι ψάρια θα πιάνει το gt300 και η hemlock ..όσον αφορά τις ati που θα βγουν τέλος του μήνα δε θα δούμε κάτι εντυπωσιακό μάλλον όσον αφορά το crysis αφού ως επιδόσεις θα είναι λίγο κάτω απο μια gtx 295...βέβαια είναι θετικό ότι θα δούμε μια single gpu να τρέχει με τέτοιες επιδόσεις το παιχνίδι...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 δεν φτανει που μας βγαλανε ενα game με τετοια γραφικα που ουτε το cod 15 δεν θα εχει τους βριζουμε απο πανωπαντως και στα low να το παιζεις παλη εχει τα καλυτερα Δεν αρκει αυτο ρε συ sozz, μιλαμε για παιχνιδι και οχι για tech demo. Αν ηταν ας το ειχαν σαν tech demo τι μου το βγζουν σαν παιχνιδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το Game ειναι δυσκολο ρε παιδια τι μετα απο τοσο καιρο εβαζες με 8800gtx 4χΑΑ και 16χAF για να πεις οτι ειναι ακομα και μετα απο 2 χρονια στα ιδια settings δεν τρεχει καλα....Το Unreal,CoD 4 αφτα τρεχαν ηδη GG απο εποχη 8800gt...και με ΑΑ,AF
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβως, τωρα τι μου λειει η Crytek και καθε crytek το οπτικο αποτελεσμα ΔΕΝ εχει αμεση επιδραση στο gameplay στο συγκεκριμενο παιχνιδι. Το Trine ειναι ποιο "σοβαρο" σε αυτο το θεμα μιας και τουλαχιστον κανει σωστη χρηση του περιβαλλοντος του. Δηλαδη τι, επειδη κουνιουνται μερικα φιλαρακια παραπανω και επειδη εχει καλυτερο νερακι θα πρεπει να "βαραινει" και τοσο πολυ σε σημεια που να ειναι οριακα playable? Μην τρελαθουμε τελειως τωρα. Να πω οτι ειχε ουσιαστικες διαφορες και οτι τοση οπτικη και υπολογιστικη δυναμη πηγαινε καπου με ουσια να πω ναι ρε γαμωτο, σιγουρα ειναι απαιτητικο γιατι κατι δινει στον παικτη. Τωρα τι να πω? Που καθομαι και παλευω με το εντελως αλλοπροσαλλο framerate? Που υπαρχουν πολλα σημεια στο παιχνιδι που οτι hardware και να εχεις θα παιζεις με 15 - 20 frames 2 χρονια μετα? Πως να μην το χαρακτηρισεις κακογραμμενο τοτε οταν το οπτικο αποτελεσμα δεν ειναι και τοοοοοοσο ποια μακρια απο τα υπολοιπα ωστε να δικαιολογει την διαφορα του framerate. Βλεπω συγκριτικα σε βιντεακια παραδειγμα Crysis VS xx VS xx παιχνιδια και πραγματικα σε οτιν αφορα οπτικο τομεα και αποδοση δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το crysis αδυνατει να αποδοσει οπως θα επρεπε.
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πως να μην το χαρακτηρισεις κακογραμμενο τοτε οταν το οπτικο αποτελεσμα δεν ειναι και τοοοοοοσο ποια μακρια απο τα υπολοιπα ωστε να δικαιολογει την διαφορα του framerate. Βλεπω συγκριτικα σε βιντεακια παραδειγμα Crysis VS xx VS xx παιχνιδια και πραγματικα σε οτιν αφορα οπτικο τομεα και αποδοση δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το crysis αδυνατει να αποδοσει οπως θα επρεπε. Μαλλον χρειαζεσαι κατι τετοιο : http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.tar.gr/images/myopias%2520%281%29.jpg&imgrefurl=http://www.tar.gr/content/content/print.php%3Fid%3D1793&usg=__-aEmEEzid0qrkYV_7435IMoEKTY=&h=363&w=270&sz=17&hl=el&start=1&sig2=JFV3c5bbfx1Dwyd2TOd7iQ&um=1&tbnid=6_vAO3DC6AeyBM:&tbnh=121&tbnw=90&prev=/images%3Fq%3D%25CE%25B3%25CF%2585%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CF%2585%25CF%2589%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2582%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official%26hs%3DHbR%26sa%3DX%26um%3D1&ei=BB-pSuYszMCwBoGnnNYH Γιατι η διαφορα με οτιδηποτε κυκλοφορησε μεχρι κ σημερα ειναι απλα ΧΑΩΤΙΚΗ!!!!
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι στο crysis Ολα ειναι dynamic ενω σε ολα τα αλλα games engine μηδεν! Αυτο τα λεει ολα ikaruga! Ολες οι αλλες engine ειναι γεματα στα post proces ....πλακα μου κανεις! Το cry engine ειναι ΑΙΩΝΕΣ καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο οτι αλλο παιζει εξω! αλλα βαρυ, μην τα θελουμε και ολα δικα μας!
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το οτι στο crysis Ολα ειναι dynamic ενω σε ολα τα αλλα games engine μηδεν! Αυτο τα λεει ολα ikaruga! Ολες οι αλλες engine ειναι γεματα στα post proces ....πλακα μου κανεις! Το cry engine ειναι ΑΙΩΝΕΣ καλυτερο σε χαρακτηριστικα απο οτι αλλο παιζει εξω! αλλα βαρυ, μην τα θελουμε και ολα δικα μας! Φυσικα και τα θελουμε ολα δικα μας ρε Pscrazy, αλλιως τι να το κανω? Ας το βγαλουν σαν demo και σαν tech presentation και ας το αφησουν εκει. Ελεος δηλαδη. Ενα κωλοπαιχνιδο που πλεον θα επρεπε να ειναι "νερακι" δεν μπορει να αποδωσει αυτα που θα επρεπε με συστηματα GTX 285 SLI. Τι dynamic και τι static και τι post-processing effects μου λες, αν δεν μπορω εγω να το δω και να το χρησιμοποιησω στο παιχνιδι ειναι δωρον αδωρον και οχι τιποτα αλλο αλλα σου κουνιουνται και οι consolαδες και απο πανω και εχουν και δικιο. Λες οτι εχει dynamic περιβαλλον, οκ το δεχομαι, χρησιμευει πουθενα αυτο? Οχι, απλα υπαρχει για ειχαμε να λεγαμε γιατι υπαρχει με το αναλογο κοστος σε επιδοσεις. Να το πω και διαφορετικα, ριχνω το Crysis στα low οπου διχνει 10 φορες χειροτερο απο το Half Life 2 και ΠΑΛΙ ΔΕΝ μας δινει αυτα που θα επρεπε να παρεις. Τι γινεται λοιπον εδω? Τι συμβαινει? Μηπως πραγματικα μιλαμε για κακογραμμενο παιχνιδι?
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικα και τα θελουμε ολα δικα μας ρε Pscrazy, αλλιως τι να το κανω? Ας το βγαλουν σαν demo και σαν tech presentation και ας το αφησουν εκει. Ελεος δηλαδη. Ενα κωλοπαιχνιδο που πλεον θα επρεπε να ειναι "νερακι" δεν μπορει να αποδωσει αυτα που θα επρεπε με συστηματα GTX 285 SLI. Τι dynamic και τι static και τι post-processing effects μου λες, αν δεν μπορω εγω να το δω και να το χρησιμοποιησω στο παιχνιδι ειναι δωρον αδωρον και οχι τιποτα αλλο αλλα σου κουνιουνται και οι consolαδες και απο πανω και εχουν και δικιο. Λες οτι εχει dynamic περιβαλλον, οκ το δεχομαι, χρησιμευει πουθενα αυτο? Οχι, απλα υπαρχει για ειχαμε να λεγαμε γιατι υπαρχει με το αναλογο κοστος σε επιδοσεις. Να το πω και διαφορετικα, ριχνω το Crysis στα low οπου διχνει 10 φορες χειροτερο απο το Half Life 2 και ΠΑΛΙ ΔΕΝ μας δινει αυτα που θα επρεπε να παρεις. Τι γινεται λοιπον εδω? Τι συμβαινει? Μηπως πραγματικα μιλαμε για κακογραμμενο παιχνιδι? Αν δεν ειχες 1000 μηνυματα θα ελεγα οτι εισαι troll. Μαλλον δεν εχεις δει ποτε με τα ματια σου το Crysis σε 1980χ1200 και very high για να μεινεις με το στομα ανοικτο...Οταν το κάνεις τα ξαναλεμε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Βαλτο στο ULTRA LOW λεω εγω....Γιατι δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα δεν μπορω να το καταλαβω...Σου λεμε το engine ειναι πολυ προχωρημενο και εσυ στα δικα σου...Αν θες Maximum quality στο Crysis πρεπει να βγει τερας καρτα και να το τρεχει <<νερο>> η gtx295 νομιζεις ειναι κανα σοβαρο αλμα?Το GT300 θα ειναι και αν...Ολα υποθετικα ειναι.. Δηλαδη νταξει αν ειχε και tessalation το Crysis θα εκανε 5 χρονια+ να βγει game με καλυτερα γραφικα λολ
ikaruga24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν δεν ειχες 1000 μηνυματα θα ελεγα οτι εισαι troll. Μαλλον δεν εχεις δει ποτε με τα ματια σου το Crysis σε 1980χ1200 και very high για να μεινεις με το στομα ανοικτο...Οταν το κάνεις τα ξαναλεμε... Ασε μας ρε παλικαρι τωρα λες και ειμαστε χθεσινοι στο gaming. Να σημειωσω οτι το παιχνιδι το παιζω προσωπικα σε 1680 * 1050 σε moded ultra high? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ---------- Βαλτο στο ULTRA LOW λεω εγω....Γιατι δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα δεν μπορω να το καταλαβω...Σου λεμε το engine ειναι πολυ προχωρημενο και εσυ στα δικα σου...Αν θες Maximum quality στο Crysis πρεπει να βγει τερας καρτα και να το τρεχει <<νερο>> η gtx295 νομιζεις ειναι κανα σοβαρο αλμα?Το GT300 θα ειναι και αν...Ολα υποθετικα ειναι..Δηλαδη νταξει αν ειχε και tessalation το Crysis θα εκανε 5 χρονια+ να βγει game με καλυτερα γραφικα λολ Δεν με καταλαβες, λεω οτι και στα low να το γυρισεις η αποδοση του παιχνιδιου ειναι χαλια μαυρα πραγμα που σημαινει οτι κατι δεν παει καλα. Και μη μου πεις οτι στα low διχνει ωραια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Το Low του Crysis ειναι σαν το Very High του far cry οποτε μια χαρα ειναι δεν ειναι και οτι δεν πεζεται και νταξει αν το δεις μετα extreme quality θα πεις 10 χρονια μπροστα game για καθε step στο Crysis Low,Medium,High,Ultra High ολα αφτα εχουν μεγαλες διαφορες...
pscrazy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ασε μας ρε παλικαρι τωρα λες και ειμαστε χθεσινοι στο gaming. Να σημειωσω οτι το παιχνιδι το παιζω προσωπικα σε 1680 * 1050 σε moded ultra high? Tοτε κατι δεν παει καλα με τα ματια σου....sorry φιλαρακο, κανεις σαν τους sonakides που χοροπηδανε βλεποντας uncharted και killzone !!!! Mπορεις να καταλαβεις ενα πραγμα οτι το CRYSIS ειναι χρονια μπροστα....
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω ειπα ενα Crysis με tessalation δεν θα πιανετε....Αντε με το καλο το 2
liakjim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ασε μας ρε παλικαρι τωρα λες και ειμαστε χθεσινοι στο gaming. Να σημειωσω οτι το παιχνιδι το παιζω προσωπικα σε 1680 * 1050 σε moded ultra high?[ Βλεπω συγκριτικα σε βιντεακια παραδειγμα Crysis VS xx VS xx παιχνιδια και πραγματικα σε οτιν αφορα οπτικο τομεα και αποδοση δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που το crysis αδυνατει να αποδοσει οπως θα επρεπε. Εγω άλλα καταλαβαινω...κάποιος απο εμας εχει προβλημα... guess what δεν ειμαι εγω "παληκάρι"
Προτεινόμενες αναρτήσεις