john2gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Crysis Tornado Demonstration PS: Προσπερνάμε το γεγονός ότι έτρεχε με 1-2fps
DrFreeman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 PS: Προσπερνάμε το γεγονός ότι έτρεχε με 1-2fps Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα...not bad at all
john2gr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το video είναι φτιαγμένο μέσω εντολών (με τον τρόπο που είχε κι η Crytek δημιουργήσει μερικά trailers του Crysis). Δεν είναι realtime capturing κοινώς Όπως και να έχει, παρόλο που τα τωρινά PCs τρέχουν κάτι τέτοιο με 2fps μόνο... ρίχουμε μια γρήγορη ματιά στο μέλλον ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:30 ---------- Crysis 2D (project ενός φοιτητή) http://www.crymod.com/thread.php?threadid=53296
DrFreeman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Το video είναι φτιαγμένο μέσω εντολών (με τον τρόπο που είχε κι η Crytek δημιουργήσει μερικά trailers του Crysis). Δεν είναι realtime capturing κοινώς Εχεις κανένα link γι'αυτά τα trailers που έφτιαξε η Crytek; Ισως να τα έχω δει και να μην το ξέρω
john2gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, in-game graphics είναι. Απλά στον editor υπάρχει εντολή για fixed framerate ώστε να φαίνεται στρωτό το video (σε αντίθεση με το real-time capturing που θα είχε χαμηλότερο framerate )
barbarian21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Σημερα εκανα install το Crysis αλλα οταν παω να το τρεξω δεν γινεται απολυτως τιποτα.Εχω Windows 7 64bit. Αν ξερει κανεις ας κανει ενα reply. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Καλησπερα, Σημερα εκανα install το Crysis αλλα οταν παω να το τρεξω δεν γινεται απολυτως τιποτα.Εχω Windows 7 64bit. Αν ξερει κανεις ας κανει ενα reply. Ευχαριστω προκαταβολικα. same problem here απλα βαλε αλλο crack και τρεξτω απο bin32
barbarian21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τιποτα...εβαλα και το 1.2v patch και το crack του 1.2 αλλα και παλι τιποτα.Μονο απο το Crysis64 μου ανοιγει ομως μου βγαζει black screen. Καμια αλλη πιθανη λυση? Ευχαριστω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τιποτα...εβαλα και το 1.2v patch και το crack του 1.2 αλλα και παλι τιποτα.Μονο απο το Crysis64 μου ανοιγει ομως μου βγαζει black screen.Καμια αλλη πιθανη λυση? Ευχαριστω. Σου ειπα τρεξε την 32bit εφαρμογη....
barbarian21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Ναι soz,το εκανα και αυτο αλλα και παλι τιποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:53 ---------- Fixed,τελικα πηγα proporties--->Compatibility,τικαρα το Run the program in compatibility mode for : και εβαλα Windows Vista (Service Park 2). Ολο αυτο το εκανα στην 32bit εφαρμογη και στο icon στην επιφανεια.
sozz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Ναι soz,το εκανα και αυτο αλλα και παλι τιποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:53 ---------- Fixed,τελικα πηγα proporties--->Compatibility,τικαρα το Run the program in compatibility mode for : και εβαλα Windows Vista (Service Park 2). Ολο αυτο το εκανα στην 32bit εφαρμογη και στο icon στην επιφανεια. εγω τι εκανα και λες soz??:lol::lol:
john2gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ξαναζώντας την Κρίση (Re-Living Crysis) Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Crytek κυκλοφόρησε τον πολυαναμενόμενο, τότε, τίτλο της. Ακολουθώντας τα χνάρια του Far Cry, το Crysis διέθετε εντυπωσιακά γραφικά, υψηλές απαιτήσεις, φοβερό ΑΙ και τεράστιους χάρτες, κάτι στο οποίο δεν μας έχουν συνηθίσει τα περισσότερα παιχνίδια...
outlaw star Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ειλικρινά αναρωτιέμαι πότε θα βγούνε κάρτες όπου θα το γονατίζουν το παιχνίδι...απο ότι βλέπω ούτε η νέα γενιά καρτών δείχνει να είναι ικανή για κάτι τέτοιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 λογικά η μεγάλη GT300 θα το έχει...
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 λογικά η μεγάλη GT300 θα το έχει... THRESH με 295gtx και το παιχνιδι εγκατεστημενο σε ενα SSD INTEL τρεχει πολυ καλα...Ο intel ssd μου ανεβασε πολυ τα Min fps μεσα στο παιχνιδι.... Αποψη μου οτι το ευχαριστιεσαι σε απιστευτο βαθμο με αυτο το setup! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:15 ---------- Ξαναζώντας την Κρίση (Re-Living Crysis) φοβερο αρθρο john μπραβο σου!!!! Προσωπικα το καλυτερο παιχνιδι τα τελευταια 2 χρονια! Απιστευτο gameplay, με απιστευτο βαθος και απιστευτα απιαστα γραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις