Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 <<Crysis senior game designer Bernd Diemer has said that co-operative multiplay and zero gravity modes will have to be added to the game by the modding community.Crytek would loved to have added the content itself, he told Eurogamer.de in an interview, but it just didn't have time.>> εδω γελανε ακομα και τα γιδια... Προφανώς αγνοείς τι μπορεί να κάνει -και πόσο πρόθυμα το κάνει- η modding community σε ένα καλό τίτλο. Hint
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ειπα τιποτα για τους modders? για τους developers του παιχνιδιου αναφερομαι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Πράγματι, πρέπει η community να φτιάχνει πράγματα σε games που τα πληρώνει σε φουλ τιμή; Απ'ότι φαίνεται θα αρχίσουν να μας δίνουν μισοτελειωμένα παιχνίδια στα 50 ευρώ και θα λένε "οκ, φτιάχτε τα".
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νομίζω ότι υπερβαλλετε πολύ. Οι developers είχαν μια ιδεα για το παιχνίδι και αυτή υλοποιούν και την κάνουν όσο πιο δελεαστική μπορούν. Αυτά που αναφέρουν παραπάνω είναι καθαρά extras και τα αφήνουν στη modding community. Μπορούσε ο designer να μην αναφερθεί και καθόλου σε αυτά -και πάλι πιθανότατα κάποιοι από την κοινότητα θα έβγαζε σχετικά mod. (Τουλάχιστο το zero gravity mode είναι κάτι που ξέρω ότι γίνεται πανεύκολα). Νομίζω ότι θέλουν να δώσουν έμφαση (όπως έχουν κάνει και με περασμένο trailer) ότι το παιχνίδι θα είναι highly moddable.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Με φωνή λέκτορα: "Θα έρθει η μέρα που οι υπερβολές μου θα γίνουν αλήθεια και τότε θα έρχεστε και θα μου ζητάτε συγνώμη!"
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 extras το co-operative multiplay;;; εγω λεω να μην βαλουν καν ονλινε αλλα να το αφησουν και αυτο στους μοντερς...
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αφηστε να βγει πρωτα γιατι εχω την εντυπωση οτι το μικροτερο προβλημα θα ειναι το Multiplayer σε zero Gravity...
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ωχ γιατι το λες αυτο; λες να την πατησουμε με το γκειμπλει του τελικα;
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Φιλε μου το Crysis ειναι ισως απο τα μονα FPS που δεν μπορεσα να μπω στην ομαδα του BETA γιατι αποτι εμαθα ειναι κεκλεισμενων των θυρων στα κεντρικα της Crytek. Τωρα το ποσο καλο ειναι να γινει ενα παιχνιδι Beta Tested απο 10 ατομα με παραπλησια αν οχι ιδια μηχανηματα θα αφησω να απαντησει το πολυ καινουργιο Jade Empire που εγινε BETA Test απο 8 ατομα και τα Bugs ειναι αμετρητα. Οπως και να εχει ομως σε παιχνιδια αυτου του βεληνεκους οταν η εταιρεια κανει Focus τοσο πολυ στα γραφικα σχεδον παντα αφηνει κατι αλλο ατελειωτο. Ακομα το γεγονος του οτι ειναι το πρωτο ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Dx10 παιχνιδι ( Οσο καθαροαιμο μπορει να ειναι σε αυτο το σταδιο του DX10 )αφηνει κενα για ακομα περισσοτερα προβληματα. Γιαυτο λεω να μην κολατε στο Multiplayer και να ευχεστε να ειναι καλο εστω στο SinglePlayer...
KilliK Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 ωωωωωχ τωρα μας εβαλες σε αναμενα καρβουνα.για να δουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Polu sosta auta pou les file Vagabong alla min ksexnas oti sugrineis anomoia pragmata...px to Far Cry eixe ligosta bugs,varu nai alla xoris idietera bugs.Opote i proistoria tis Crytek den prodiathetei sovara provlimata stis ekdosis tis...tora apo apopsi DX10 den exo idea ti kai pos...Parola auta adiaforo gia to MP eilikrina.
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Το Far Cry ηταν ενα παιχνιδι που βγηκε βασισμενο πανω σε ενα δοκιμασμενο DirectX και οχι σε κατι που καλα καλα δεν εχει βγει οπως το DX10. Σχετικα με τα λιγοστα bugs ειναι κατι που δεν ισχυει γιατι ειχαν βγει παρα πολλα Patch για την λυση αυτων. Οπως και να εχει Αν δεν το παρουμε στα χερια μας οτι και να πουμε ειναι λιγο.
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Θα κυκλοφορήσει Public MP Beta έκδοση σε λίγο καιρό. Υπομονή
HellasVagabond Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Συνηθως τα MP BETA εχουν σαν σκοπο να τεσταρουν τις multiplayer δυνατοτητες των παιχνιδιων και δυστυχως τα περισσοτερα Bugs δεν εντασονται σε αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις