Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους, μετά από περίπου 2 χρόνια ο Sweeney παραδέχεται την ανωτερότητα του Crysis (θα θυμάστε φαντάζομαι που ο Mark Rein της Epic έλεγε παλιά ότι το Gears Of War στο PC θα έδειχνε καλύτερο από το Crysis... right; :lol: :lol: :lol: )

Does it scare you when you see Crysis... or, I don't know. What's the biggest competitor in the game engine market? Is it id's stuff, or is it another company?

TS: Today, it's Crysis. Because Crysis is doing some things on high-end PCs that we're not doing ourselves. That's a tricky case though, because we could do vastly more than we're currently doing if we focused on supporting dual high-end video cards, which have about 10 times the graphics horsepower of a console today.

The thing is, that market is about 2% the size of the overall next-generation game market -- PS3, Xbox 360, and mainstream PC. So there's a real hard business decision: if you go the route that Crytek goes, you can beat us in certain areas in graphics, but you're really sacrificing the larger market.

Because you can't run that engine on the PS3 and that sort of thing.

TS: Yeah. And some of the things they're doing are just conceptually incompatible with that level of performance. Wherever you have an order of magnitude performance difference, you can't really scale.

We can scale down in performance by a factor of three by going to a low resolution, dropping some textures, and things like that. But to scale by a factor of 10 -- you can't design a game with 10 times the detail and then scale it back to something that looks decent on the consoles. You'd end up looking much worse than a console game that was just designed for the console specs. So they have real scalability difficulties there.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ παίζω παίζω στους cracked servers του crysis (το απλό το crysis όχι το expansion) επειδή δεν έχω το παιχνίδι γνήσιο.Το πρόβλημα είναι όμως ότι έχει πολυ lag και τρώω kick συνέχεια.Το pc δεν φταίει σύγουρα επειδή έχω τετραπύρηνο επεξεργαστή intel, κάρτα γραφικών nvidia 9800 και η σύνδεση μου στο internet είναι 24 mb.Αν αγοράσω το γνήσιο crysis και το expansion τότε θα μπορώ να παίζω στο internet χωρίς να έχω lag?Εσείς παίζετε σε κάποιον Ελληνικό server ή σε ξένο?

Δημοσ.

αφου έχω 24...Το pc δεν έχει ουτε το firewall ανοιγμένο ούτε anti-virus ούτε τπτ άλλο.Μόνο το crysis έχω.Τι να κάνω?Εσύ τo crysis το έχεις γνήσιο?

Δημοσ.
αφου έχω 24

Και 100mbps να ειχες με την ποιοτητα που εχει το Internet στην Ελλαδα, παλι θα ειχες lag.. :P

ps: Αλλα ουτε 24 εχεις τωρα! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει σχέση το bandwidth αλλά το ping και το τελευταίο είναι στα ύψη

Δημοσ.

Το ξέρω ότι τα 24 mb δεν είναι 24 αλλά λιγότερα.Μήπως ξέρεται πως μπορώ να το διορθώσω το συγκεκριμένο πρόβλημα έτσι ώστε να μην έχω lag ?Αν αγοράσω το γνήσιο το crysis δεν θα μπορώ να παίξω σε servers τις εταιρίας οι οποίοι θα είναι πιο γρήγοροι?Εσείς παίζετε crysis?Αν ναι σε Ελληνικούς ή σε ξένους server?

• Super Moderators
Δημοσ.

για το lag συνήθως δεν μπορείς να κάνει κάτι, είναι θέμα ISP...

δυστυχώς δεν γνωρίζω αν οι officials έχουν λιγότερο...

όχι πλέον έχω σταματήσει εδώ και καιρό

Δημοσ.

χτες που λετε φωναξα τους φιλους μου με τα λαπτοπ τους να παιξουμε το παλιο καλο CRYSIS. ηταν η πρωτη φορα που τους φωναξα ολους μαζι. ο ενας απο εμας εχει ενα acer με vista. εδω ξεκινανε τα προβληματα.... συνδεθηκαμε ολοι στο ιδιο δικτυο (ασυρματα) ανοιξαμε το crysis και βρηκαμε τον server.. ο φιλος μου με τα ωιστα λοιπον δν μπορεσε να συνδεθει γτ του ελεγε ''Server authentication failed''...μετα εφτιαξε αυτος server και δν μπορεσε κανενας απο εμας να συνδεθει γτ το παιχνιδι ελεγε ''Client does not support DX10''..κατεβασα λοιπον το ''DirectX 10 RC2 Fix 3-Pre for Windows XP'' και παλι τπτ....μηπως ξερει λοιπον κανεις πως να παιξω crysis μεταξυ VISTA & XP....??????????

Δημοσ.

Η μαΐμουδιά που κατέβασες και έβαλες στα XP δεν δείνει dx10 υποστήριξη στα XP. Απλώς το Crysis δεν είναι καθαρό dx10 παιχνίδι, και τα εφφέ που δήθεν παίζουν μόνο σε Windows Vista ενεργοποιούνται σε dx9 απλώς πειράζοντας κάποια αρχεία. Έτσι λοιπόν, προσπαθούσατε να συνδεθείτε μεταξύ σας παίζοντας σε διαφορετικές directX εκδόσεις.

Tα XP απλούστατα ότι και να τους κάνεις ΔΕΝ υποστηρίζουν dx10. Αντιθέτως, τα Vista υποστηρίζουν dx9.

Αν θυμάμαι καλά, στα Vista με δεξί κλικ πάνω στη συντόμευση του παιχνιδιού, έχει επιλογή να το τρέξεις σε dx9. Το οποίο θα'πρεπε να κάνει ο φίλος σας για να συνδεθεί.

Και επί τη ευκαιρία, υπάρχει ήδη thread για το Crysis, και καλό είναι να μαζεύοντε εκεί όλες οι απορίες. Οπότε, next time use the search.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από ότι έχω βάλει από Mods η διαφορά στα γραφικά είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Πιστεύω ότι είναι ψέματα.

Όσο για το link που έβαλε ο john2gr σε ποια παιχνίδια υπάρχουν αυτά τα γραφικά και ποια είναι τα mods?

Ρωτάω για να τα εγκαταστήσω και να εγκαταστήσω και τα mods, όχι τίποτα άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...