Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω βρε παιδιά. Εγώ διαφορά δεν βλέπω. Με πολύ δυσκολία βλέπω διαφορά και μάλιστα μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Πως μπορώ να καταλάβω αν έχει εγκατασταθεί?

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως μετα απο real life mod,to mod για τις εκρηξεις(δεν θυμαμαι πως το λενε),ειχα τρελες διαφορες.Μαλιστα εβαλα και τον 185.68 beta driver της nvidia και το παιχνιδι πηγαινε σφαιρα.Ηταν λες και ειχα αλλη καρτα γραφικων στο pc.Αφου το ειδε ο φιλος μου και ετριβε τα ματια του,πως με την 9600gt μπορω να εχω τετοιο γραφικο στο crysis!Πραγματικα πολυ καλη δουλεια!

Δημοσ.
^^ Τέλεια!!

Πιστευω οτι για nvidia 9600gt ειναι αρκετα καλα τα πραγματα(μετα απο ολα τα mod φυσικα). :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

FYI, νικητής του διαγωνισμού "Scene From A Movie" ήταν το Blade Runner.

Και τώρα... κλάψτε με το framerate (αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμα τα specs του PC :P)

i616292_BladeRunnerCryengine202.jpg

i616294_BladeRunnerCryengine201.jpg

Δημοσ.

Σοκ και πέος. :P

Αυτή η pic ήρθε να μας θυμήσει πως είμαστε μερικά χρόνια μακριά ακόμα απ'το να έχουμε κάρτες ικανές να το τρέξουν.

Δημοσ.

πάντως όλη η ομορφιά αλλά και το "βάρος" πρέπει να κρύβετε στα 19 Dlights...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Ωραία όλα αυτά και καλά, εγώ πως μπορώ να τα δω στο PC μου παίζοντας Crysis, γιατί από εικόνες έχω δει πολλές?

Δημοσ.

Τα assets είναι αντικείμενα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι Mappers σε νέους χάρτες τους. Δεν αποτελούν re-textures για να μπουν στο κανονικό Crysis (αν και εδώ που τα λέμε θα με ενδιέφερε ένα). Μοναδική εξαίρεση είναι το Hawkeye Re-Alight το οποίο είναι η μετεξέλιξη του Real Life και θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

Εν ολίγοις, όσα περισσότερα assets υπάρχουν, τόσο μεγαλύτερη ποικιλία θα υπάρχει στους νέους χάρτες ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...