Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν παιζω ετσι, χωρις φιλτρα το παιζω! Τι νομιζατε λεω smooth τα 30 fps !

Εγω παιζω 1920χ1200 χωρις ΑΑ με κοντα στο 50 average!

Για να μη λέμε εγώ παίζω έτσι και τα σχετικά τρέξε Benchmark με τις ρυθμίσεις που παίζεις.

Οσο για τα λεφτα που σκαω για τις καρτες, φραγκο δεν δινω....!

;)

Ωπα ωπα αδερφε...Το overclock το δικο μου δηλαδη ακυρωνει τη μετρηση ενω του φιλου DarkHero ολα καλα?Stock συχνοτητες η 295 εχει πυρηνα 576 και 1000 τις μνημες.Και αυτος υπερχρονισμενη την εχει.Πιστευω να σε καλυψα.

Όλες άκυρες είναι. Μόνο εγώ ήμουν Default.

Ρε μάγκες να σας πω κάτι? Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε?

Θέλω να μου πείτε τι καταλαβαίνεται και που βοηθάει στο ότι έχετε κλοκάρει τις κάρτες στο θέμα μας....

Ντάξει κάντε ότι γουστάρετε... Ας κάτσουμε να παλεύουμε με links. Δέκα links θα δείνει ο άλλος με τη GTX295 καλύτερη στι Crysis, άλλα δέκα κάποιος άλλος με την 4870x2 καλύτερη...

Μια χαρά.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Heatspreader αμαν ρε φιλε τι ζορι τραβας ειπαμε την εχω μεγαλυτερη ααααααα! δεν σε καταλαβαινω δηλαδη!

Πλακα κανω φιλαρακο, το βραδακι που θα παω σπιτι θα ποσταρω!

Δημοσ.

Αν σας καίει τόσο πολύ το ποιος την έχει μεγαλύτερη στο bench τότε... μπείτε στα CFG's, τροποποιήστε τα Very High με τις Low ρυθμίσεις, κάντε save, τρέξτε το benchmark και χτυπήστε 60άρι framerate με το Bench Program να λέει Very High :P

Δημοσ.

Ωραια ιδεα μου εδωσες johny!

Τι να πω! τι γινεται με το bench αυτο ..... η 9800 gx2 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το πως παιζω το crysis τωρα με την 295gtx! τι να πω δεν ξερω!

καταρχιν η 9800gx2 σε δθναμικοτητα ειναι η μιση δυναμη ή και πιο λιγο απο το 295!

Δηλαδη εχεις 2 αμαξια στημενα μια φερραρι και ενα φιατακι και το φιατακι νηκαει! Ειναι δυνατον! Αυτα μονο σε διαφημισεις! Μιπως το bench δειχνει οτι να ναΙ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν σας καίει τόσο πολύ το ποιος την έχει μεγαλύτερη στο bench τότε... μπείτε στα CFG's, τροποποιήστε τα Very High με τις Low ρυθμίσεις, κάντε save, τρέξτε το benchmark και χτυπήστε 60άρι framerate με το Bench Program να λέει Very High :P

κάτσε πρώτα να αλλάξουν ρυθμίσεις στο Nvidia Control Panel γιατί αν δεις πιο πάνω τα έχουν στα defaults

Δημοσ.
Ωπα ωπα αδερφε...Το overclock το δικο μου δηλαδη ακυρωνει τη μετρηση ενω του φιλου DarkHero ολα καλα?Stock συχνοτητες η 295 εχει πυρηνα 576 και 1000 τις μνημες.Και αυτος υπερχρονισμενη την εχει.Πιστευω να σε καλυψα.

Eλεος συγκρινουμε την 9800gx2 με την 295 gtx τι σχεση εχει μια με την αλλη!

Εαν η 9800 gx2 βαραει 35 average εγω θα πρεπει να βαραω κανονικα πανω απο 55 στο bench για πλακα!

Δημοσ.

Ρε παιδες θα τρελαθω την 9800gx2 την ειχα, και μαλιστα την αλλαξα για να παρω 280gtx θα με τρελανεται καμια σχεση δεν εχει με την 295gtx , οπως το παιζω τωρα! Τι να πω κατι συμβαινει!

Δημοσ.
υπάρχει και το sex στη ζωή του ανθρώπου...

Πολύ ωραία απάντηση.

Στο ερώτημα της υπογραφής σου... :P

Δημοσ.
Ωραια ιδεα μου εδωσες johny!

Τι να πω! τι γινεται με το bench αυτο ..... η 9800 gx2 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το πως παιζω το crysis τωρα με την 295gtx! τι να πω δεν ξερω!

καταρχιν η 9800gx2 σε δθναμικοτητα ειναι η μιση δυναμη ή και πιο λιγο απο το 295!

Δηλαδη εχεις 2 αμαξια στημενα μια φερραρι και ενα φιατακι και το φιατακι νηκαει! Ειναι δυνατον! Αυτα μονο σε διαφημισεις! Μιπως το bench δειχνει οτι να ναΙ!

http://www.youtube.com/watch?v=KOR04B0-Ks8&feature=related

:o:o

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...