Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε.

Ο nikosblade, δεν ήθελε πιστεύω να καυχηθεί για κάτι, απλά ο τρόπος του ίσως ήταν τέτοιος που τον παρεξήγησες.

Καλύτερα θα ήταν αντί να δημιουργηθεί Flame, να αναλύσουμε και να δώσουμε και άλλες μετρήσεις για το παιχνίδι μιας και όλοι έχουμε πάρα πολύ δυνατές κάρτες και σίγουρα η μέτρηση με τη GX2 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Αν και ειναι ακομη νωρις για την καρτα, τα review την βγαζουν 30%+ πιο γρηγορη απο την 4870χ2,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/1

Παιδες παμε για screeshots μεσα απο το παιχνιδι.....? Τι λετε ?

9800GX2-4870X2-295 GTX

Τα Reviews τα μπερδεύουν πολύ τα πράγματα.

Και στο Topic για GTX295 Vs 4870x2 το είχα ποστάρει πριν λίγες μέρες.

Δείτε τα παρακάτω:

Crysis Warhead - 2560x1600

th_2-1.jpg

Crysis Warhead - 1680x1050

th_1.jpg

Πηγή

Screenshots δεν γίνεται να δώσουμε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τι θα λέμε? Ραντεβού στο τρίτο δέντρο δεξιά?

Και όσον αφορά αυτό που λες ότι τις έχεις αγοράσει όλες, δεν το αμφισβητεί κανείς, απλά καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία και μετρήσεις.

Φιλικά. :-)

PS: Ας τρέξει κάποιος και το Warhead Βench και θα ποστάρω και εγώ.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ θα το τρεξω! για δωσε ενα Link να το κατεβασω!

το http://www.guru3d.com δινει σαφες προβαδισμα στην 295 Gtx!

To θεμα ειναι οτι να το δουμε στην πραξη!

Εγω ουτε τα Bench εμπιστευομαι, μονο με screenshoots θα βγαλουμε ακρη τελικα!

Τα διαγραμματα που ποσταρες απο το site της ΑΤΙ? Τρελα μου φαινονται οταν δυο τρια site δινουν με ανεση υπεροχη στο 295!

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3498&p=4

και ακομη εχουμε δουλεια και απο drivers!

Δημοσ.

Το Guru3D, το Computer Base, λέει άλλα...

Οπότε καλύτερα να βγάλουμε άκρη μόνοι μας. :-)

Just Google it!

Crysis Warhead Benchmark Tool Beta Download ;)

Για να έχουμε όλοι ένα μπούσουλα να συμφωνήσουμε σε κάποιους "κανόνες" των μετρήσεων?

-Όλες οι ρυθμίσεις από τις κάρτες γραφικών Default.

Αυτό επειδή κάποιος που θα θέλει να παίξει το Game, δεν θα κάτσει να ψάχνει τις ρυθμίσεις τις κάθε κάρτας

-Όσον αφορά το Test, ας το κάνουμε με τις ρυθμίσεις που τρέξαμε και τα μόλις προηγούμενα.

Σε τόσο μεγάλη ανάλυση και με 16ΑΑ, θα επηρεάσουμε την απόδοση του παιχνδιού σε ελάχιστο βαθμό από τις CPU.

-Να εμφανίζονται η χρονισμοί της κάρτας και του CPU

Απλά για να φαίνεται πιο καθαρά το τι γίνεται και για κάποιους που δεν παρακολουθούν από την αρχή τη κουβέντα, συν ότι οι υπογραφές μας αλλάζουν και καλό θα ήταν να φαίνεται με τι σύνθεση τα είχαμε τρέξει, καθώς και τους χρονισμούς τους.

Σκοτεινέ ήρωα άρχισε εσύ...

Εγώ τελευταίος για να κάνω π@υστιά και να σας σκίσω όλους! :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον απο το 2007 εχω αλλαξει τις εξης καρτες

8800 Gt->3870->8800 gts->3870x2->9800 gtx->2x4850 cf->9800 gx2->280 gtx->295 gtx

πολλά τα λεφτά ρε Apokleire :-(

πάντω βλέπω χωρίς AF, χωρίς Force Mipmaps Trilinear, χωρίς Antialiasing Transparency Multisampling και αμφιβάλω αν έχεις βάλει Texture Quality-High Quality...στο control panel της Nvidia όλα αυτά έτσι

επίσης μην βάζεις override για το AA αλλά enchance...

Δημοσ.
Πλακα κανεις ετσι? 9800GX2 > GTX295?

(Thn 9800GX2 σκεφτομουν να την χτυπησω σαν μεταχειρισμενη, τωρα με επεισες οτι αξιζει)

Κοιτα προσωπικα πιστευω σε 2 εκδοχες.Ή για την ωρα η 295 εχει drivers για τα μπαζα ή ο Darkhero κανει κατι πολυ λαθος.

@nikosblade

Κλοκαρισμένη η GX2 ή όχι?

Αν πατησεις πανω στο screenshot που εβαλα εχει το evga precision tool.Θα δεις τα ρολογια της καρτας.

9800 gx2 , καμια σχεση με την 295 δεν εχει η μια καρτα με την αλλη! 9800gx2 ειχα μιπως κατι παιζει με το benchmark!

Nα δουμε frames μεσα στο παιχνιδι και οχι στο bench για να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα!

Για να δουμε, οπως και 4870χ2 εχει ενα φιλαρακι μου και την ειχα δοκιμασει στο crysis καμια σχεση με την smooth κινηση της 295!

Λεω να ποσταρουμε screenshots μεσα απο το παιχνιδι με fps να δουμε τι θα δουμε!

Αν και ειναι ακομη νωρις για την καρτα, τα review την βγαζουν 30%+ πιο γρηγορη απο την 4870χ2,

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/1

Παιδες παμε για screeshots μεσα απο το παιχνιδι.....? Τι λετε ?

9800GX2-4870X2-295 GTX

Ρε αδερφε sorry και ολας.Το crysis benchmark ξερεις τι ακριβως ειναι?Τι in game screens κτλ?Το προγραμμα αυτο που κανει ειναι να ξεκινα το παιχνιδι και να τρεχει λουπες απο ingame περιεχομενο.

Οντως οτι δεν εχει καμμια σχεση η μια καρτα με την αλλη ειναι προφανες.Με Τα 17 fps που πιανει η καρτα σου στα lower frames και τα 31 average (το οριο του να χαρακτηρισεις ενα game playable) δεν εχει σχεση με τα κοντα 30 fps lower frame με average τα 40 που εχω.Συνεχιζεις να μιλας για smooth κινηση.Που τη βλεπεις......?

Ρε παιδιά δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε.

Ο nikosblade, δεν ήθελε πιστεύω να καυχηθεί για κάτι, απλά ο τρόπος του ίσως ήταν τέτοιος που τον παρεξήγησες.

Καλύτερα θα ήταν αντί να δημιουργηθεί Flame, να αναλύσουμε και να δώσουμε και άλλες μετρήσεις για το παιχνίδι μιας και όλοι έχουμε πάρα πολύ δυνατές κάρτες και σίγουρα η μέτρηση με τη GX2 παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Φιλε μου σε ολα τα forums ποσταρω πραγματικα σπανια.Απλα οταν βλεπω υπερβολες και μεγαλες δηλωσεις δε γινετε να μην απαντησω.Η 9800gx2 ειναι μια καρτα που εχει κλεισει σχεδον χρονο στην αγορα και απλα καποιοι ανακαλυπτουν οτι το crysis με το που παρουν 295 παει κομματια.Ε εγω ειμαι εδω να τους αποδειξω οτι με hardware ενος ετους παει ακομα πιο κομματια. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

nikosblade στο control panel της Nvidia έχεις βάλει αυτά που λέω στο post #4070 ?

γιατί αν είναι να τα έχετε στα default, δεν λέει και πολλά :P

Δημοσ.
Αν πατησεις πανω στο screenshot που εβαλα εχει το evga precision tool.Θα δεις τα ρολογια της καρτας.

Σωστά σε βρίσκω, όσον αφορά όμως τα ρολόγια της κάθε κάρτας δεν τα ξέρω... :-p

Από την απάντησή σου υποθέτω ότι είναι Default.

Πάντως για να είναι Full Playable το Crysis, πρέπει να έχει τουλάχιστον 45-50FPS Average.

• Super Moderators
Δημοσ.

overclocked την έχει...

Δημοσ.

Πάντως για να είναι Full Playable το Crysis, πρέπει να έχει τουλάχιστον 45-50FPS Average.

Με 40fps είναι full playable το Crysis (εξαιτίας κυρίως του έξυπνου blur που έχουν βάλει το οποίο δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο ώστε να γ@μεί τα μάτια όπως στα άλλα παιχνίδια). Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια δηλαδή είναι smooth το 40άρι του Crysis, την στιγμή μάλιστα που με τίποτα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια στα 30fps cap :P

Δημοσ.

Και σε λιγότερο από 40FPS είναι μια χαρά, απλά λέω Average γιατί αν είναι 40FPS Average, αυτό σημαίνει ότι σε μεγάλο πανικό πέφτει και στα 20-25... Αυτό εννοούσα.

overclocked την έχει...

Άκυρη τότε η μέτρηση... :mad:

Βρε φίλε nikosblade, γιατί Overclocked? Δεν θέλουμε να αποδείξουμε ποιος μπορεί να βγάλει παραπάνω Frames στο Crysis, θέλουμε να ξεθολώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο το τοπίο και να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι κάρτες μας.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν παιζω ετσι, χωρις φιλτρα το παιζω! Τι νομιζατε λεω smooth τα 30 fps !

Εγω παιζω 1920χ1200 χωρις ΑΑ με κοντα στο 50 average!

Οσο για τα λεφτα που σκαω για τις καρτες, φραγκο δεν δινω....!

Δημοσ.

Άκυρη τότε η μέτρηση... :mad:

Βρε φίλε nikosblade, γιατί Overclocked? Δεν θέλουμε να αποδείξουμε ποιος μπορεί να βγάλει παραπάνω Frames στο Crysis, θέλουμε να ξεθολώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο το τοπίο και να δούμε τι ψάρια πιάνουν οι κάρτες μας.

Ωπα ωπα αδερφε...Το overclock το δικο μου δηλαδη ακυρωνει τη μετρηση ενω του φιλου DarkHero ολα καλα?Stock συχνοτητες η 295 εχει πυρηνα 576 και 1000 τις μνημες.Και αυτος υπερχρονισμενη την εχει.Πιστευω να σε καλυψα.

• Super Moderators
Δημοσ.

να υποθέσω ότι κανείς από τους 2 σας δεν έχει τα settings στο Nvidia control panel έτσι?

πάντω βλέπω χωρίς AF, χωρίς Force Mipmaps Trilinear, χωρίς Antialiasing Transparency Multisampling και αμφιβάλω αν έχεις βάλει Texture Quality-High Quality...επίσης μην βάζεις override για το AA αλλά enchance...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...