Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κατεβασα και τα δυο patch αλλα τιποτα δεν αλλαξε.....παραμένει το πρόβλημα.... Φταίει μήπως που η οθόνη μου δεν βγάζει μεγαλη ανάλυση;;;;;

ευχαριστω.......

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα MaDaAmAx1985,ειμαι με winxp sp3 και με καρτα ati 4670. Περασα το 1.2 patch αλλα παλι very high δεν παει με τιποτα,η αναλυση που τρεχω ειναι 1366χ768.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει που δεν ανεβαινει αλλο;

Δημοσ.

παιδια χθές εφαγα τον κοσμο αλλα δεν μπόρεσα να βρω τίποτα...λέω να ξεκινησω το παιχνίδη στο high οπως ειναι.....τι να κανω.....δεν μπορώ να βρω άκρη.......

Δημοσ.

*Santa Clauss is coming to town*

Λοιπόν,για να σε απαλάξω απ'το πόνο σου,κατέβασε τα custom cvars [link] ,τα οποία αντικαθιστάς στο directory C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config (το οποίο είναι το default)

Όταν θα τρέχει το game θα βάζεις τα settings στο high άλλα το αποτέλεσμα θα'ναι Very high,σου'χω βάλει και τα cvars απ'το Natural mod,το οποίο δεν έχει μεγάλη διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα άλλα τρέχει αρκετά καλύτερα απ'ότι σε very high

Άντε και ευτυχισμένο το 2009 :-)

Δημοσ.
Εχω και εγω το ιδιο προβλημα MaDaAmAx1985,ειμαι με winxp sp3 και με καρτα ati 4670. Περασα το 1.2 patch αλλα παλι very high δεν παει με τιποτα,η αναλυση που τρεχω ειναι 1366χ768.

Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει που δεν ανεβαινει αλλο;

Αυτά είναι προβλήματα της ΑΤΙ που μόνο ο Χαρδαβέλας στης ''Πύλες του ανεξήγητου'' μπορεί να λύσει...:fear::fear:

Δημοσ.

καλημερα σας και χρονια πολλα με υγεια.

πριν λιγες μερες εβαλα την 4870 με 1024 μνημη.

δεν εχω κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι, ακομα και στο crysis τα εχω ολα στα τερματα χωρις βεβαια ΑΑ! μου κολαει στο crysis warhead οταν παταω exit για να κλισω το παιχνιδι και μου βγαζει μπλε οθονη. αλλα φτεει το παιχνιδι και οχι η καρτα....

εχω μινει υπερ-ευχαριστιμενος με τις επιδωσεις της καρτας, ολa 1920*1200 και ολα τα εφε στα τερματα ακομα και με ΑΑ ΑF!!!

Δημοσ.
καλημερα σας και χρονια πολλα με υγεια.

πριν λιγες μερες εβαλα την 4870 με 1024 μνημη.

δεν εχω κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι, ακομα και στο crysis τα εχω ολα στα τερματα χωρις βεβαια ΑΑ! μου κολαει στο crysis warhead οταν παταω exit για να κλισω το παιχνιδι και μου βγαζει μπλε οθονη. αλλα φτεει το παιχνιδι και οχι η καρτα....

εχω μινει υπερ-ευχαριστιμενος με τις επιδωσεις της καρτας, ολa 1920*1200 και ολα τα εφε στα τερματα ακομα και με ΑΑ ΑF!!!

1. Κάτι άλλο φταίει και όχι το παιχνίδι.

2. Πως γίνεται εμένα να μου κολλάει και έχω και καλύτερη κάρτα? :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...