Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μην ασχοληθεις με το Crysis..

Φίλε μου τερμάτισα το DEMO και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ,αλλά τελικά μου φαίνεται πως,τι και αν θέλω?...

Αφού είναι ζήτημα να το παίξει το PC χωρίς αυτά τα " κοληματακια "...:-(

Δημοσ.
Ωρέ αν έπαιξες το demo θα ξέρεις καλύτερα από μας πώς πάει στο σύστημα σου.

Σας ρωτάω διοτι:

Κάτι περίεργο...Με το συγκεκριμένο game, στο πρώτο load όλα καλά (σχεδόν:whistle:),άλλα στο 2ο και βάλε, κάνει περίπου 35-40 λεπτά να φορτώσει(load) από κει που είχα μείνει...:fear:

(Παίζετε το demo version να είναι λίγο buggy :/ )

Δημοσ.

Ε πες τα απ την αρχή :P

Αυτό δεν είναι normal ούτε με το Crysis 5 να συμβαίνει. Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Κάνε scandisk* κι αν δε στρώσει reinstall το παιχνίδι (demo).

*: Προτείνω Start menu->Run->cmd , "chkdsk X: /f" όπου X το partition που θες να τσεκάρεις. Κάν τα όλα τα partitions καλύτερα. Αν ζητήσει reboot καν του.

Δημοσ.
Ε πες τα απ την αρχή :P

Αυτό δεν είναι normal ούτε με το Crysis 5 να συμβαίνει. Κάτι άλλο δεν πάει καλά. Κάνε scandisk* κι αν δε στρώσει reinstall το παιχνίδι (demo).

*: Προτείνω Start menu->Run->cmd , "chkdsk X: /f" όπου X το partition που θες να τσεκάρεις. Κάν τα όλα τα partitions καλύτερα. Αν ζητήσει reboot καν του.

Εχω βαρεθεί με τα reinstall,4 φορες το δοκίμασα αλλα μια απο τα ιδια:X, επειδή πολυ το ειχα κουράσει το θεμα το απεγκατεστησα μια και καλή το μεσημερι στο κατω κατω ενα demo ήταν...(θα χρησιμοποιησω τισ συμβουλες σου σε αλλα παιχνιδια που εχω ;) )

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Tώρα θα φανώ περίεργος αν πω πως στο 5o κατά σειρά screenshot η σκια στο βουνό δείχνει τραγικά λάθος? :P

Δημοσ.
Tώρα θα φανώ περίεργος αν πω πως στο 5o κατά σειρά screenshot η σκια στο βουνό δείχνει τραγικά λάθος? :P

Ναι.

Πετρελαιοκηλίδα είναι :P

Δημοσ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για σκιά :P

Aπό δεξιά σαν σκιά ξεκινάει.\

Τι θα μπορούσε να είναι? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...