Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αρκετό κόσμο πάντως και το κυριότερο από όλα... έχει χαβαλέ, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Έκανα σαν μικρό παιδί όταν πάτησα έναν που έτρεχε με speed mode :P. Μετά από το σοβαρό Online μέρος του GRAW2 είναι ότι πρέπει :-D

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρέσουν οι servers που έχουν ανεβάσει και σου δίνουν όπλα για μηδενικό κόστος και πέρνεις αβέρτα ότι γουστάρεις. :-)

Ποιος άλλος εξακολουθεί να παίζει online Crysis?

• Moderators
Δημοσ.

Όχι εγώ, γιατί παίζω Crysis Wars τώρα. :P

(ή δηλαδή όταν πάρω τον νέο CPU ανεμιστήρα γιατί αυτός χάλασε και δεν είμαστε τώρα για να δοκιμάζουμε θερμοκρασίες).

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μήπως γνωρίζει κανεις γιατί ενώ έχω vista 64bit sp1 με Asus 4870x2, q9550 cpu, 2gb ddr3 ram δεν μπορώ να επιλέξω Very high graphics στο Crysis???

ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΆΠΟΥ OTI ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΩ ΔΕΞΊ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΊΔΙΟ KAI ΝΑ ΠΑΤΉΣΩ RUN IN DX10 MODE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΟ ΌΤΑΝ ΠΑΤΆΩ ΔΕΞΊ ΚΛΙΚ... :(

Δημοσ.

Ναι το έβαλα και το τελευταίο patch αλλα τίποτα.. μμμ. μήπως δεν φταίει το Crysis αλλα κάποια ρύθμιση στα Vista και γιαυτό δεν μου βγάζει καν την επιλογή για dx10 mode?

πρόσφατα εγκατέστησα τα Vista 64bit sp1 και την πρώτη φορα που έτρεξα το παιχνίδι είχα το έξεις πρόβλημα (δεν βρεθηκε το D3DX9_33) εγκατέστησα το dx9 και τώρα τρέχει αλλα όχι σε dx10.. :/

Γνωρίζει κανεις tpt...???

Δημοσ.

επειδή θέλω να το ξεκινήσω το παιχνίδι τώρα....ναι μην βαράτε δεν εχω παίξει το crysis ακομα.....Θέλω να βάλω και κάποια mods που το καλυτερεύουν,νεα textures, οπλα, ίσως καμμια δευτερεύουσα ιστοριούλα κτλ....τι προτείνεται ;;; Δοκιμασμένα πράγματα όμως και αν είναι δυνατόν και link για σχετικό download. (είναι δύσκολο σε 300 σελίδες thread να ψάξει κάποιος)

ευχαριστώ εκτων προτέρων...

Δημοσ.

Παιδια εχω το Crysis, και κανω εγκατασταση. Εβαλα custom English.

Ωστοσο κανει παρα πολλη ωρα στο copying new files. Εδω και μαι ωρα και δεν εχει φτασει ουτε μεχρι τη μεση. Κανω κατι λαθος?

Σορι αν εχει απαντηθει αλλα εχει παρα πολλες σελιδες το topic

Δημοσ.

Ωρε παλικάρια επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση:whistle:,

Μπορεί ο υπολογιστής μου να τρέξει το "Crysis" ή το "Crysis Warhead" ,έστω στα χαμηλά γραφικά αλλά χωρίς κολλήματα ???

Σας κάνω post τις πληροφορίες μου :

P4 - 2.6GHz(original)

Direct X 9

RAM 1.5GB( Και σύντομα 2.2GB)

Windows XP home

Asus silent 512mb AH3650

Τι λέτε ?:-)

( Ευχαριστώ προκαταβολικά! )

Δημοσ.

Σε χαμηλά γραφικά (ανάλυση & λεπτομέρειες) θα μπορεί να το τρέξει. Αλλά δε θα χει και μεγάλη σχέση με το Crysis :/

Δημοσ.

Δηλαδή άμα ανεβάσω την RAM ,δεν θα μπορώ να το παίξω σε λιγάκι υψηλότερη ανάλυσή :-( ?

(( Εκεί που έκανα χαρουλες για την ολοκαίνουργια μου κάρτα γραφικων :lol: :-D τώρα μου κόπηκαν τα φτερά :-( :/ ))

Δημοσ.

Δε νομίζω να βοηθήσει σε κάτι η παραπάνω μνήμη. Σε κόβει κατά πρώτο λόγο η κάρτα και κατά δεύτερο ο επεξεργαστής. Δες εδώ. Είναι σε medium γραφικά και με καλύτερο επεξεργαστή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...