Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

320x240 ? πολύ δεν είναι? Τεσπα, το τρέχω στο high (ολα) σε ανάλυση 1024χ768 με 20 fps, δεν το αλλάζω για να πιάσω λιγα περισσότερα fps στο very high. Το περίεργο είναι πως δεν κολάει καθόλου :P

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
βάλτε δίπλα στην οθόνη σας μια εικόνα της παναγιάς,πηγαίντε την Κυριακή να κοινωνήσετε και τρέχτε το Crysis.

Σας εγκυόμαι 45fps max :-)

θα με πεθάνεις ρε τρελοκομείο. :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Μάγκες,μάγκες βρήκα τη λύση!!

Βάλτε ανάλυση 320x240,βάλτε physics,motion blur,sound στο low και όλα τα άλλα στο very high,κάντε overclock,ανοίχτε το κουτί σας και βάλτε έναν ανεμηστίρα να βαράει,βάλτε δίπλα στην οθόνη σας μια εικόνα της παναγιάς,πηγαίντε την Κυριακή να κοινωνήσετε και τρέχτε το Crysis.

Σας εγκυόμαι 45fps max :-)

Καλή λύση δεν λεώ,απλώς ούτε το rayman(που ειναί το αγάπημενο μου παιχνίδι που μάλιστα βγήκε το 1995!)δεν παίζεται σε τέτοια ανάλυση! εγώ λέω κάλυτερα να κάλεσουμε εναν πάπα να μάς ευλόγησει το pc! :lol: αλλιώς δεν έχει πρόκοπη!
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια..πηρα την 9800 gt 512mb...

Εχω 3800χ2 και 2gb ραμ

Το Crysis OLA hight se 1280x1024 ψηλοκολλαει...

Εχετε να μου προτεινετε μερικες ρυθμισεις για να παιζει λιγο ικανοποιητικοτερα?..Και αμαλαχη κανενα site που να εχει μπιχλιμπιδια να του βαλω :P

Παντως καμια σχεση με την 7600 που ειχa :P

*Βασικα ειναι το demo του crysis..Το κανονικο θα το βαλω μετα

Δημοσ.

Εχω 3800χ2 και 2gb ραμ

Εχετε να μου προτεινετε μερικες ρυθμισεις για να παιζει λιγο ικανοποιητικοτερα?..Και αμαλαχη κανενα site που να εχει μπιχλιμπιδια να του βαλω :P

*Βασικα ειναι το demo του crysis..Το κανονικο θα το βαλω μετα

Το textures στο medium...

Δημοσ.

Ρε παιδιά πριν κάνω Format το έπαιζα μία χαρά.

Τώρα όταν το τρέχω μου βγάζει μία μαύρη οθόνη και μένει εκεί.

Έχω Vista64bit SP1. Και πριν όμως έτσι το έπαιζα.

Έχετε καμιά λύση?

Δημοσ.

Nα υποθέσω πως και πριν είχες vista 64bit?

Δοκίμασες ένα reinstall?

Με ποιους drivers είσαι?

[offtopic]το TJ07 το πήρες τελικά?[/offtopic]

Εχω 3800χ2 και 2gb ραμ

Κατ'αρχάς ρίξε λίγο o/c στην 9800GT.

Physics στο medium,κι αν συνεχίζει το κόλλημα βάλε textures στο medium.Πιο πολύ σε κόβει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.
Nα υποθέσω πως και πριν είχες vista 64bit?

Δοκίμασες ένα reinstall?

Με ποιους drivers είσαι?

[offtopic]το TJ07 το πήρες τελικά?[/offtopic]

Κατ'αρχάς ρίξε λίγο o/c στην 9800GT.

Physics στο medium,κι αν συνεχίζει το κόλλημα βάλε textures στο medium.Πιο πολύ σε κόβει ο επεξεργαστής.

ΤΟ φανταζομαι...:P

Κατι που κανατε παλια..Shafts ..(και καλα ο ηλιος περναει τα φυλα και φενεται φανταστικα) πως το κανουμε? και αλλα τετοια

Δημοσ.

γινεται να βγει το εφε που κοκκινιζει και θολωνει η εικονα οταν τις ''τρως'' μεχρι να παει η ενεργεια στο 65%.Ειναι πολυ εκνευριστικο

Δημοσ.

Τι καρτα γραφικων χρειαζεται το Crysis για να μπορεσει να παιξει με ολα στο high σε 1280χ1024 xωρις να κολλαει? Και που μπορω να βρω μια καλη ψυκτρα για να κανω overclock στο cpu?? Παραπανω απο 2,3 ghz δεν παει με τιποατα ασε που ακομα και στα 2,3 ghz ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες και ετσι αναγκαστηκα να τον παω πισω στα 2,2 ghz.

Δημοσ.

Αποκλειεται να παρω 3 τετοιες!! Που να τα βρω τοσα λεφτα ε?? Σκεφτομαι να παρω αλλη 1 8800gt. Θα μπορεσω να παιξω το Crysis σε very high η στο high με 2 8800 gt?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...