Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ το έχω δει αρκετά competitive. Το balance του θέλει διόρθωση σε κάποια πράγματα όμως, γιατί μόλις κάποιοι πάρουν το Gauss rifle αρχίζουν και σκοτώνουν πολύ εύκολα, γιατί είναι instant-hit.

Επίσης προτιμώ το καλύτερο gameplay του και την ευκολία χρήσης της στολής για διάφορα πράγματα, που απλά όταν παίζω οποιοδήποτε άλλο FPS τελευταία, καταριέμαι τον στρατιώτη που είναι αργός/ πεθαίνει μόλις πέσει από 1 μέτρο κυρίως.

Εγώ είδα για HL2: Episode 2 συγκεκριμένα, άρα υπέθεσα HL2, όχι τα μύρια mods του, τα οποία υπάρχουν διάφορα που μου αρέσουν. Αλλά κι αν δεν ήταν το HL2 όμως, θα ήταν άλλο παιχνίδι "βάση" της source για mods.

E ναι ότι θέλει balancing,θέλει..Δεν γίνετε ένας απλός στρατιώτης να θέλει 30 σφαίρες για πέσει και ένα jeepaki 280 για να καεί.. δηλαδή ούτε M1 abrams 4x4 edition να ήτανε...Το παιγνίδι είναι μονο για να το βλέπεις,γιατί όταν το παίζεις καταλαβαίνεις τι κοροϊδία έχει πέσει..Όσον αφορά το multi του,είναι απλά βαρετό..Προτιμώ το wafare(onslaught) του UT3 ή κάνα rainbow six για ρεαλισμό παρα αυτή την αθλιότητα..

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ έχουν κανει τρομερή δουλεία στα textures , ειναι σαν να βλέπω φοτο από τις διακοπές στο χωριό μου μικρός , αλλά στα μοντέλα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά . Μόλις

σκοτώνεις κάποιον το σώμα του "πετρώνει" .

• Moderators
Δημοσ.
Το παιγνίδι είναι μονο για να το βλέπεις,γιατί όταν το παίζεις καταλαβαίνεις τι κοροϊδία έχει πέσει..Όσον αφορά το multi του,είναι απλά βαρετό..Προτιμώ το wafare(onslaught) του UT3 ή κάνα rainbow six για ρεαλισμό παρα αυτή την αθλιότητα..

Είπε κανείς ότι το Crysis είναι ρεαλιστικό ; :P

Εγώ προτιμώ το Armed Assault για ρεαλισμό. Το Crysis το παίζω για το Sci-Fi και το gameplay του.

Δημοσ.

62423602ak9.jpg

Καλησπέρα παιδιά. Εχω κολλήσει στο σημείο που βλέπετε. Εχω καταστρέψει τα κανόνια που βρίσκονται στα κυκλάκια αλλά πρέπει να καταστρέψω κάτι ακόμα. Μου μιλάει μια γκόμενα για να χρησιμοποιήσω το οπλο που κρατάω σε ενα κανόνι που ανοίγει και πετάει ακτίνα. Εκεί που σημαδεύω με το lazer. Που ακριβώς όμως ?

• Moderators
Δημοσ.

Kosmasgr

Είδες όταν μπήκες στο δωμάτιο που έφτιαχναν την στολή του Prophet (κι εσένα μετά) που σου δείχνει ο επιστήμονας το TAC Launcher;

Πρέπει να πας εκεί και να το πάρεις αφού γίνει η επίθεση και πριν ανέβεις στο κατάστρωμα, γιατί αυτά τα μεγάλα κομμάτια μόνο με τις μικρές πυρηνικές τα βγάζεις. Τώρα δεν μπορείς να κατέβεις, πρέπει να κάνεις load.

Δημοσ.

MechWarrior: Living Legends - June Update

The MechWarrior: Living Legends team is pleased to bring you the latest edition of the MechWarrior: Living Legend's monthly update. This month's update features over 2 months worth of work made by the team, as this update includes those assets that were made in both May and June. From team developments, laser fights, and tank combat, this update has them all.

Contents:

• May Newsletter?
  • MWLL is NOT switching away from Crysis
  • Next Generation Pulse Lasers
  • Palace Gates Fly Through
  • MWLL Armored Warfare
  • In Engine Assets
  • Meet The Code Monkey
  • Development Update

b2.jpg

b3.jpg

Δημοσ.

εχω φτασει σε ενα σημειο οπου ειμαι στα βάθοι ενος πλοιου κατω απο το καταστρωμα που εχει ενα αντιδραστηρα.κλεινει η μία πόρτα επειτα για να βρω διεξοδο πρεπει να περασω διπλα απο ενα αντιδραστηρα.ξερει κανεις τι πρεπει κανω σε αυτη την φαση,γιατι οταν περνω απο εκει πνιγομε απο τα αερια και end.

Δημοσ.
εχω φτασει σε ενα σημειο οπου ειμαι στα βάθοι ενος πλοιου κατω απο το καταστρωμα που εχει ενα αντιδραστηρα.κλεινει η μία πόρτα επειτα για να βρω διεξοδο πρεπει να περασω διπλα απο ενα αντιδραστηρα.ξερει κανεις τι πρεπει κανω σε αυτη την φαση,γιατι οταν περνω απο εκει πνιγομε απο τα αερια και end.

Πρεπει να κατεβασεις τους τρεις "στυλους" στον αντιδραστηρα που εχουν μεινει πανω. Βαλε την nanosuit στην δυναμη.

Δεν χρειαζεται να τους κατεβασεις και τους τρεις ταυτοχρονα, μπορεις και ενα-ενα για να μην εχεις προβλημα απο την ραδιενεργεια.

Μολις τους κατεβασεις θα ανοιξη η πορτα και θα συνεχισεις.

Δημοσ.
Kosmasgr

Είδες όταν μπήκες στο δωμάτιο που έφτιαχναν την στολή του Prophet (κι εσένα μετά) που σου δείχνει ο επιστήμονας το TAC Launcher;

Πρέπει να πας εκεί και να το πάρεις αφού γίνει η επίθεση και πριν ανέβεις στο κατάστρωμα, γιατί αυτά τα μεγάλα κομμάτια μόνο με τις μικρές πυρηνικές τα βγάζεις. Τώρα δεν μπορείς να κατέβεις, πρέπει να κάνεις load.

ΙΛΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ,και πως ριχνω δεν μπορω να καταλαβω και που ριχνω,παταω να ριξει και δεν ριχνει μηπως θελει κολπο?

Δημοσ.

Απλα πηγαίνεις τον στόχο πάνω στα κανόνια (χέρια) του τέρατος και φορτώνει (lockarei) και μετά το ψήνεις.

Δημοσ.

Εχώ κολλήσει αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ειμαί στο λιμάνι και πρέπει να καταστρέψω ένα ραντάρ που γυρίζει πάνω σε ένα πλοίο αλλά δεν έχει από κάπου για να ανέβω.Πως θα το καταστρέψω?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πρεπει να στοχευσεις το radar με τα κιαλια. Οταν το στοχευσεις και πατησεις δεξι κλικ, αν θυμαμαι καλα, θα το βομβαρδισουν μαχητικα αεροσκαφη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...