nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αν θες παιχνιδι βολων οπως το crysis βαλε ενα call of duty 2 και λιοσε online....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 αν θες παιχνιδι βολων οπως το crysis βαλε ενα call of duty 2 και λιοσε online.... Μόνο που δεν έχει τα abilities της στολής ή τα οχήματα. Όσο για το HL2... μην το κάνουμε συνέχεια το Άγιο Δισκοπότηρο του gaming. Είχα βαρεθεί να διαβάζω τα καμμένα "best top 100 games" σε περιοδικά και να βάζουν το 1 συνέχεια top. Εντάξει, καλά παιχνίδια με ωραίο story, αλλά στο multi... ;
fe31h Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 HL 2?? εχω ακουσει οτι ειναι καλο παιχνιδακι.... αλλα δεν ξερω, ειναι καλο για κανονικο παιχνιδι ή για online???? τι λετε για το orange box??? αξιζει??? οσο για το COD2 το εχω ξεσκισει! (μιας που το παιζω στα full ολα!!!!) και το pacman παντως γ@#$%!!!!
ksaplostra Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μόνο που δεν έχει τα abilities της στολής ή τα οχήματα. Όσο για το HL2... μην το κάνουμε συνέχεια το Άγιο Δισκοπότηρο του gaming. Είχα βαρεθεί να διαβάζω τα καμμένα "best top 100 games" σε περιοδικά και να βάζουν το 1 συνέχεια top. Εντάξει, καλά παιχνίδια με ωραίο story, αλλά στο multi... ; Φοβερα,ανεπανάληπτα εκστατικά abilities στολής!! Καλά για τα οχήματα και τα απίστευτα physics που τα διέπουν τι να πει κανεις...Τελικά μάλλον δεν είμαι και τόσο κολλημένος ως φαίνεται...Ρε φιλε δε γίνετε να συγκρίνεις μια ferrari με ένα fiat 500ari του 60...Απλά δεν γίνετε...Εκτος κι αν τα περιοδικά δεν είναι τόσο καμένα αλλα κάπου αλλου χωλαίνει το πράμα @"exoskeletor +1 κι άλλο 1 @fe3πρώτη orange box με χίλια μονο και μονο για το portal και το team fortress!
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 και το half life 2 deathmatch στους σωστους servers ειναι συνδυασμος half life με quake και λιγο Unreal tournament, ειναι πολυ καλο για οσους τους αρεσουν τα γρηγορα fps
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μόνο που δεν έχει τα abilities της στολής ή τα οχήματα. ε ενταξι εντελος διαφορετικο θεμα εχουν τα παιχιδια w.w.2 το cod 2020 ποσο ειναι το crysis....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Καλά προφανώς, αλλά θα μπορούσε να έχει οχήματα. (θα μου πεις υπάρχει και το BF 1942...)
iliask1980 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μόνο που δεν έχει τα abilities της στολής ή τα οχήματα. Όσο για το HL2... μην το κάνουμε συνέχεια το Άγιο Δισκοπότηρο του gaming. Είχα βαρεθεί να διαβάζω τα καμμένα "best top 100 games" σε περιοδικά και να βάζουν το 1 συνέχεια top. Εντάξει, καλά παιχνίδια με ωραίο story, αλλά στο multi... ; Εντάξει το multi των HL games όντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, πέρα από ένα HL2:DM, δεν είχε τίποτα άλλο. Μην ξχνάς όμως τα mods του HL που είναι από τα καλύτερα multiplayer games. (cs1.6, cs:S, dod, dod:s, tf, tf2 όλα αυτά τα χρωστάμε στο HL) Δεν έχω παίξει το Crysis σε multi, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα λέει και πολλά. Δεν είναι game που θα σου δώσει κίνητρο για competetive gaming. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το HL2 και η source engine είναι κιόλας 5ετών και αλοίμονο αν κάποιος μπορεί να την χαρακτηρίσει outdated, ακόμα και τώρα πιστεύω πως έχει πολύ όμορφα γραφικά και απο τις καλύτερες δυναμικές που έχουμε δει. Και συνέχεια κάνουνε update την sourceengine. (πλέον έχουνε dualcore support, hdr, motionblur και δεν ξέρω τι αλλό. Πράγματα που οταν βγήκε το HL2 δεν υπήρχανε και τα προσθέσανε μετα.)
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 εχω φτασει σε ενα σημειο οπου ειμαι στα βάθοι ενος πλοιου κατω απο το καταστρωμα που εχει ενα αντιδραστηρα.κλεινει η μία πόρτα επειτα για να βρω διεξοδο πρεπει να περασω διπλα απο τον αντιδραστηρα.ξερει κανεις τι πρεπει κανω σε αυτη την φαση,γιατι οταν περνω απο εκει πνιγομε απο τα αερια και end. ακόμη θελει πολυ να τερματισω το game ξέρει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 όχι σχεδόν έχεις τελειώσει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν έχω παίξει το Crysis σε multi, αλλά φαντάζομαι πως δεν θα λέει και πολλά. Δεν είναι game που θα σου δώσει κίνητρο για competetive gaming. Εγώ το έχω δει αρκετά competitive. Το balance του θέλει διόρθωση σε κάποια πράγματα όμως, γιατί μόλις κάποιοι πάρουν το Gauss rifle αρχίζουν και σκοτώνουν πολύ εύκολα, γιατί είναι instant-hit. Επίσης προτιμώ το καλύτερο gameplay του και την ευκολία χρήσης της στολής για διάφορα πράγματα, που απλά όταν παίζω οποιοδήποτε άλλο FPS τελευταία, καταριέμαι τον στρατιώτη που είναι αργός/ πεθαίνει μόλις πέσει από 1 μέτρο κυρίως. Εγώ είδα για HL2: Episode 2 συγκεκριμένα, άρα υπέθεσα HL2, όχι τα μύρια mods του, τα οποία υπάρχουν διάφορα που μου αρέσουν. Αλλά κι αν δεν ήταν το HL2 όμως, θα ήταν άλλο παιχνίδι "βάση" της source για mods.
andreaz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλα έβαλα το Crysis πριν μερικές μέρες και δεν μου άρεσαν τα γραφικά του .Ενταξη λόγω xp το έιδα απλά πως ειναι στα high 1280χ1024 ,4antializing . ισως στα very high με dx10 βελτιώνεται αρκετά αλλα δέν είναι λόγω αυτου΄. Τα γραφικά ειναι ρεαλιστικα αλλα δεν εχουν χαρακτήρα .Θέλω να πω οτι σε προηγουμενα games με βαριά γραφικά πχ. gears of war τα πάντα έχουν σχεδιαστέι με εφάνταστο τροπο , οι χαρακτήρες με 100 κιλα μυικής μάζας παραπάνω απο το κανονικό ,όλα ογκώδη και με αποχρώσεις του σκούρου καφέ και του κόκκινου . Η το assasins creed ας πούμε ,λές και έχουν καταργήσει καμποσα βασικα χρώματα και χρησιμοποιούν ολο αυτο το γκρι στα πάντα .Το ίδιο και με το Bioshock . Παρολα αυτα το αποτέλεσμα για το μάτι βγαίνει πιο ελκυστικό για μένα απο τοv ρεαλισμό του Crysis .Δεν ξέρω αν συμφωνεί κανείς μαζί μου .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 το πολύ χόρτο στο Crysis κάνει κακό :p
kostacurtas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τα τελευταια χρονια τα καλυτερα γραφικα θεωρουνται αυτα που πλησιαζουν οσο το δυνατον την πραγματικοτητα για αυτο και το Crysis θεωρειται το παιχνιδι με τα καλυτερα γραφικα. Βεβαια σε καποιον μπορει να αρεσει περισσοτερο ενα παιχνιδι με "φανταστικα" γραφικα παρα με ρεαλιστικα. Γουστα ειναι αυτα. Για το Gears Of War που αναφερεις παντως εγω το βρηκα αρκετα μονοτονο στο τομεα των γραφικων.
nick#18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 δεν μπορει καπια εταιρια να παρει copyrights απο την e.a. και οτι αλλο χρηαζετε και να ξαναφτιαξει ακριβος το ιδιο παιχνιδι με μια πιο light μηχανη γραφικων? και μετα να το πουλανε παλι με τα της e.a. αλλα ετσι : crysis light edition... αλλα αυτο που λεω μπορουν να το κανουν και οι ιδιοι σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις