Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PSSSSSSSSSSSSS..γραφικα ε?..Και τωρα αυτο ειναι dx10 πειραγμενο υποτιθεται....Φανταζομαι το dx11 ..που το περιμενω πως και πως.χαχα..:P

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ ενταξι....να ξερω να μην κανω καμια μαμακια....και η συμβουλη μου ¨με καρτα κατω απο 8800GT ξεχαστε τα high/very high (με το unlocker για τα xp) γραφικα και την full αναλυση

Δημοσ.
οκ ενταξι....να ξερω να μην κανω καμια μαμακια....και η συμβουλη μου ¨με καρτα κατω απο 8800GT ξεχαστε τα high/very high (με το unlocker για τα xp) γραφικα και την full αναλυση

και εγω που εχω 8800gt με το ζορι πιανω 35 fps σε very high settings... Αν ομως βαλω τα physics στο low παει σφαιρα ακομα και με very high settings!

Δημοσ.

Τι καρτα γραφικων εχει ο φιλος σου? Παντως εγω με την 8800gt 512 μονο σε medium settings πιανω 60 fps. Ωστοσο το game ειναι playble ακομα και με 35 fps σε very high settings. Βεβαια υπαρχουν καποιες σκηνες οπου πιανω και 10(!) fps(very high settings) αλλα αυτο συμβαινει σε σπανιες περιπτωσεις . Γενικα το game παιζει ικανοποιητικ στο pc μου.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι καρτα γραφικων εχει ο φιλος σου? Παντως εγω με την 8800gt 512 μονο σε medium settings πιανω 60 fps. Ωστοσο το game ειναι playble ακομα και με 35 fps σε very high settings. Βεβαια υπαρχουν καποιες σκηνες οπου πιανω και 10(!) fps(very high settings) αλλα αυτο συμβαινει σε σπανιες περιπτωσεις . Γενικα το game παιζει ικανοποιητικ στο pc μου.:-)

σε τι ανάλυση 35fps με όλα very high ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...