Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αν το προϊόν έχει το ίδιο support...

Το Crysis μπορούσε να ήταν τέλειο, αλλά ορίστε, δεν θα έχουμε 1.3 και πάμε σε άλλο game, ποιος μας λέει ότι δεν θα έχει κι εκείνο βασικά προβλήματα και δεν θα το αφήσουν στην τύχη του μετά;

Για ποιά προβλήματα μιλάτε γιατί εγώ δεν έχω δει κάποιο. Το game είναι τεχνικά άψογο και τρέχει παρά τα διαστημικά του γραφικά χωρίς κάποιο κόλλημα. Τα γραφικά του δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ σε game δλδ τόσο πιστή απόδοση των χώρων και τέτοια φυσική σε όλα τα αντικείμενα. Θα μπορούσες να τρέχεις το game μόνο για επίδειξη. Αλλά και το gameplay δεν είναι καθόλου κακό. Οσοι τους αρέσουν αυτά τα παιχνίδια το crysis θα τους ενθουσιάσει. Οδηγάς από tank μέχρι αμφίβια, καταστρέφεις τα πάντα στο πέρασμα σου και έχει και έντονο το στοιχείο της μάχης όταν κρύβεσε μέσα στην πυκνή ζούγκλα και κάνεις αόρατες επιθέσεις άσε και τα διάφορα σκηνικά που σε αφήνουν άφωνο όπως καταστροφή πλοίου, το γκρέμισμα του βουνού ένω κάτι γίνετε χαμός και πολλά άλλα τέτοια. Για μένα αξίζει το game τα λεφτά του γιατί έχουν κάνει φοβερή δουλειά.

• Moderators
Δημοσ.
Για ποιά προβλήματα μιλάτε γιατί εγώ δεν έχω δει κάποιο. Το game είναι τεχνικά άψογο και τρέχει παρά τα διαστημικά του γραφικά χωρίς κάποιο κόλλημα. Τα γραφικά του δεν τα έχουμε ξαναδεί ποτέ σε game δλδ τόσο πιστή απόδοση των χώρων και τέτοια φυσική σε όλα τα αντικείμενα. Θα μπορούσες να τρέχεις το game μόνο για επίδειξη. Αλλά και το gameplay δεν είναι καθόλου κακό. Οσοι τους αρέσουν αυτά τα παιχνίδια το crysis θα τους ενθουσιάσει. Οδηγάς από tank μέχρι αμφίβια, καταστρέφεις τα πάντα στο πέρασμα σου και έχει και έντονο το στοιχείο της μάχης όταν κρύβεσε μέσα στην πυκνή ζούγκλα και κάνεις αόρατες επιθέσεις άσε και τα διάφορα σκηνικά που σε αφήνουν άφωνο όπως καταστροφή πλοίου, το γκρέμισμα του βουνού ένω κάτι γίνετε χαμός και πολλά άλλα τέτοια. Για μένα αξίζει το game τα λεφτά του γιατί έχουν κάνει φοβερή δουλειά.

Με χαλάει το stuttering στο multiplayer, προσπαθώ να στρίψω κι έχω freeze 1-2 δευτερολέπτων και ψοφάω σε κάποιες φάσεις. :P

Δεν με χαλάει που είναι βαρύ, αλλά γεγονός είναι πως...εμ...είναι.

Για το gameplay δεν λέω κάτι, αφού το έχω πει πολλές φορές πως η ελευθερία κινήσεων του infantry στο Crysis μόνο από Tribes series ξεπερνιέται. ;)

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το game και μπορώ να πω ότι είναι απο τα παιχνίδια που τα ευχαριστήθηκε. Για μένα όποιος έχει σύγχρονο και δυνατό pc το game είναι must. Στην μέση το game κάνει μια κοιλιά αλλά από την στιγμή που μπαίνεις στο διαστημόπλοιο και μετά απογειώνετε και μένεις άφωνος με την κινηματογραφική του αίσθηση και τα γραφικά του. Σε πολλές στιγμές νομίζεις ότι είσαι πραγματικά σε πεδίο μάχης. Χειρίζεσε όλα τα μεταφορικά μέσα σε αντίξοες συνθήκες ενώ οι εξωγήινοι και οι λυσσαλέες μάχες που δίνεις μαζί τους είναι ανεπανάληπτες. Και τέλος το φινάλε έχει από τα καλύτερα κατά την γνώμη μου σχεδιασμένα Boss. Περιμένω τώρα πως και πως τώρα το δεύτερο μέρος..

Δημοσ.

Το ειχα παιξει πολυ λιγο και δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση, παρα τα οσα ακουγα. Λεω να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια, γιατι ολοι λετε οτι ειναι πολυ καλο. Για να δουμε λοιπον....

Δημοσ.
Το ειχα παιξει πολυ λιγο και δεν μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση, παρα τα οσα ακουγα. Λεω να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια, γιατι ολοι λετε οτι ειναι πολυ καλο. Για να δουμε λοιπον....

καλα θα κάνεις!

καλη διασκέδαση!

Δημοσ.
Στην μέση το game κάνει μια κοιλιά αλλά από την στιγμή που μπαίνεις στο διαστημόπλοιο και μετά απογειώνετε και μένεις άφωνος με την κινηματογραφική του αίσθηση και τα γραφικά του. Σε πολλές στιγμές νομίζεις ότι είσαι πραγματικά σε πεδίο μάχης.

δε μου στελνει κανεις καννα save απο εκεινο το σημειο και περα, γιατι πιστευω πως υπαρχουν μηδεν πιθανοτητες να το φτασω παιζοντας... :mrgreen:

Δημοσ.

Να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί σίγουρα αξίζει.

Δημοσ.

Καλημερα, να ρωτησω κάτι; Έβαλα προσφατα το παιχνιδι αλλα μου ψιλοκολλαει.Και ας τα εχω όλα low. Τι ψιλο... Έχω μια 9600gt στα 512, μνημη στο συστημα 2γιγα αλλα ο επεξεργαστης είναι ενας αρχαιος celeron στα 3.2. Μήπως γι αυτό; To COD4 όμως το παίζω όλα high σε 1024*768κ αι παει μια χαρα. Εκτός και αν τα παιχνιδια απέχουν παρασαγκας μεταξυ τους . Αν βάλω τον E7200 στα 2.56 θα δω διαφορα?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

O επεξεργαστής είναι 100%.

Για να βάλεις Core 2 Duo όμως θα πρέπει να'χεις και την ανάλογη motherboard.

Επιπλέον πρέπει να προσέξεις τις μνήμες σου αν είναι DDR ή DDR2,γιατί στη πρώτη περίπτωση θα χρειαστείς καινούργιες. :/

Δημοσ.

οι μνημες μου ddr2 ειναι. και η μητρικη μου παιρνει τους penryn. Απλά αυτος ο celeron ηταν λυση αναγκης μεχρι να βγει αυτος που ήθελα. Ευχαριστω πολυ για την αμεση απάντηση. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...