Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε επίπεδο gameplay δε μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση..Όσο για τα γραφικά, αν και δεν το είδα σε ότι πιο κτήνος κυκλοφορεί, ήταν τρομερά. Αλλά το CoD 4 είναι κλάσεις ανώτερο game.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το single player του όμως είναι υπερβολικά μικρό και για κάποιους που δεν γουστάρουν multiplayer δεν αξίζει να δώσουν τα 50 euro που θέλει (περίπου)

Δημοσ.

Για αυτό το λόγο το νοικιάζεις ένα απόγευμα, το τερματίζεις και το γυρνάς! Έχεις κάνει τη δουλειά σου με 2 ευρώ! Προσωπικά δεν παίζω multi και αποφάσισα να μην το αγοράσω αφού τελείωσα το single, τα λεφτά πήγαν σε Titan Quest + Immortal Throne και KotOR 1+2, όλα μαζί 50 ευρώ καινούρια από ebay :) !

Δημοσ.

καλά και το crysis δεν ήταν κανά τεράστιο παιχνίδι...πάντως πιο άνετα βάζω να ξαναπαίξω το cod4 στο single player παρά το crysis...το patch φαίνεται ωραίο και στον υπερυπολογιστή της nasa ήδη σκέφτονται κάποιοι πως θα γίνει να το παίξουν σε full details

Δημοσ.
καλά και το crysis δεν ήταν κανά τεράστιο παιχνίδι...πάντως πιο άνετα βάζω να ξαναπαίξω το cod4 στο single player παρά το crysis...το patch φαίνεται ωραίο και στον υπερυπολογιστή της nasa ήδη σκέφτονται κάποιοι πως θα γίνει να το παίξουν σε full details

xaxaxa...καλο!

Βασικά κάναμε ένα pcaki με GX2 και Q9450 να δούμε τι λέει!

Δημοσ.

Σε μένα πάντως τρέχει μια χαρά στα high και η κάρτα είναι η 8800 της παλιάς σειράς. Από τι είχα διαβάσει εδώ μέσα φοβόμουν ότι με το game θα έτρωγε κολλήματα και τέτοια. Πιό πολλά κολλήματα είδα στο stalker και στο gothic 3 ακόμα και frame drop παρά σε αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα. Και πιστεύω αξίζει τα λεφτά του έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν είχα κάνει μκία με τα γραφικά του (και βαριέμαι να τα ξαναφτιάχνω με τα διάφορα customisations :P), θα έπαιζα το multiplayer, γιατί εκτός των γραφικών, εμένα μου άρεσε και η ελευθερία του gameplay. Μετά παίζω BF2 πεζός για λίγο και είμαι αργός, ψοφάω από πτώση μισού μέτρου, δεν μπορώ να περάσω πάνω από φράχτες, κλπ.

Ιnfantry freedom of movement = Crysis.

Δημοσ.

παιδες εχω ενα προβληματακι με το παιχνιδι

εχω την hd3870x2 και περασμενους τους 8.5 drivers ati και οταν βαζω το παιχνδι να τρεξει παιζει κανονικα και μετα απο λιγο μου βγαζει προβλημα και επιστρεφει στα windows εχω τα vista

καμια ιδεα;

Δημοσ.
Σε μένα πάντως τρέχει μια χαρά στα high και η κάρτα είναι η 8800 της παλιάς σειράς. Από τι είχα διαβάσει εδώ μέσα φοβόμουν ότι με το game θα έτρωγε κολλήματα και τέτοια. Πιό πολλά κολλήματα είδα στο stalker και στο gothic 3 ακόμα και frame drop παρά σε αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα. Και πιστεύω αξίζει τα λεφτά του έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Και στο δικο μου pc το S.T.A.L.K.E.R. τρεχει με ολα φουλ 1280χ1024 χωρις κολληματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδες εχω ενα προβληματακι με το παιχνιδι

εχω την hd3870x2 και περασμενους τους 8.5 drivers ati και οταν βαζω το παιχνδι να τρεξει παιζει κανονικα και μετα απο λιγο μου βγαζει προβλημα και επιστρεφει στα windows εχω τα vista

καμια ιδεα;

έχεις patchάρει το game?

• Super Moderators
Δημοσ.

το πρόβλημα αυτό άρχισε όταν έβαλες τους 8.5 ή υπήρχε και με τους προηγούμενους?

Δημοσ.

θα σε γελασω λογικα μολις εβαλα τους 8,5 λες να βαλω τους 8,3;δεν ξερω εχει αρχισει και μου σπαει τα νευρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...