N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Οχι real life ρε, καλα εννοειται πως οχι, οταν λεω ελικοπτερο, δεν εννοω το vtol που πετας μετα τη σπηλια ως το αεροπλανοφορο...
outlaw star Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 πιος το ειπε αυτο??? με Intel core 2 duo 3,00ghz /4gb ram/sparkle 8800gt 512mb σλι/24'' οθονη samsung παει μια χαρα ανετα full (tested στο pc ενος φιλου) και πριν βαλει την 2η 8800gt παλι επαιζε στα full αλλα με κανα ψιλοκολληματακι που και που ποσα fps πιανει δεν θυμαμαι αλλα θα τον ρωτισω και θα σας πω[/quoteδοκιμάστε full ανάλυση με ultra high τα γραφικά και 16χ antialising και πες μου τότε..ναι ο thresh έχει δίκαιο όταν λέω full εννοώ όλα στο full αλλιώς όπως προείπα μιλάμε για high details που δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που λέω εγώ
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Αυτόν τον καιρό παίζω τρο crysis μια και βρήκα τον κολέκτορα σε πολύ καλή τιμή. Εχώ εντυπωσιαστεί από τα φοβερά γραφικά του που δεν τα είχα δει ποτέ σε κάποιο άλλο game μέχρι στιγμής. Απίθανη απόδοση στο περιβάλλων αλλά και στην φυσική και οι άνθρωποι με αυτό το game καναν μαθήματα ανάπτυξης ενός game. Το game είναι και άψογο τεχνικά. Είναι κρίμα πάντως που δεν πήγε καλά σε πωλήσεις και δύσκολα θα ξαναδούμε ένα game να εκμεταλεύτε τόσο σωστά της δυνατότητες των pc. Δυστυχώς από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τα port από κονσόλες με τα άθλια γραφικά τους. Στο σύστημα μου P5N32-e , cpu:8500, gpu 8800gts 640mb, 4g σε dual μνήμη το game παίζε στα high χωρίς προβλήματα η μεγάλη πτώση των frames η κολλήματα.
OROKUSAKI Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 πιος το ειπε αυτο??? με Intel core 2 duo 3,00ghz /4gb ram/sparkle 8800gt 512mb σλι/24'' οθονη samsung παει μια χαρα ανετα full (tested στο pc ενος φιλου) και πριν βαλει την 2η 8800gt παλι επαιζε στα full αλλα με κανα ψιλοκολληματακι που και που ποσα fps πιανει δεν θυμαμαι αλλα θα τον ρωτισω και θα σας πω[/quoteδοκιμάστε full ανάλυση με ultra high τα γραφικά και 16χ antialising και πες μου τότε..ναι ο thresh έχει δίκαιο όταν λέω full εννοώ όλα στο full αλλιώς όπως προείπα μιλάμε για high details που δεν έχουν καμμία σχέση με αυτό που λέω εγώ Εγω που το δοκιμασα στο συστημα μου(Athlon X2 4400 2,2 2GB RAM DDR 400 DUAL CHANELL 8800 GT(STOCK SPEEDS) σε ultra high 1280x1024 & AA 16X με το ζορι πιανω 5 fps... Χωρις aa αλλα με τα ιδια settings πιανω γυρω στα 40 fps...
pappous_soulis Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Εγω που το δοκιμασα στο συστημα μου(Athlon X2 4400 2,2 2GB RAM DDR 400 DUAL CHANELL 8800 GT(STOCK SPEEDS) σε ultra high 1280x1024 & AA 16X με το ζορι πιανω 5 fps... Χωρις aa αλλα με τα ιδια settings πιανω γυρω στα 40 fps... Ρε συ οροκουσάκι μη τα πετάς έτσι απότωμα. Βούτα τη γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις..
Sadman Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 τα 5 πολλα ειναι...αλλα τα 40 ειναι εξωφρενικα διαστημηκα
Galis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 πρεπει να κανουμε ενα Orokusaki thread με ατακες παντως
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 πρεπει να κανουμε ενα Orokusaki thread με ατακες παντως all time clasics
outlaw star Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 μη κάνετε έτσι όλοι σας όταν βγουν οι νέες GT280 της NVIDIA και κάνουμε ένα quad sli μπορεί και να το παίζουμε full το παιχνίδι....κάποιος αναφέρθηκε στο ότι το παιχνίδι δε πούλησε πολύ..λογικό δεν είναι με τέτοιες απαιτήσεις που έχει ή τι περίμεναν δηλαδή αυτοί που το φτιάξαν ότι όλοι θα αγόραζαν καινούργιο pc για να το παίξουν??και που βα βγει το far cry 2 εκεί να δούμε γλέντια με τις απαιτήσεις....
chek2fire Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Πέρα από τι απαιτήσεις τεχνικά το game είναι φοβερό. Και μόνο γιαυτό το πράγμα αξίζει κάποιος να το αγοράσει και γενικά να το δει σαν game. Εγώ πάντος πρώτη φορά είδα τόσο φοβερά και αληθοφανή γραφικά. Αλλά και η αίσθηση της μάχης είναι φοβερή. Αύτη η ζούγκλα που δεν ξέρεις από που θα σου έρθουν οι κορεάτες είναι όλα τα λεφτά.
outlaw star Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 σίγουρα απο τεχνικής σκοπιάς το παιχνίδι είναι άρτιο,όμως απο την άποψη του gameplay προσωπικά για μένα δεν έλεγε και πάρα πολλά.Το CALL OF DUTY 4 και το BIOSHOCK ήταν πολύ καλύτερα(άποψή μου)
kostacurtas Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Crysis Texture Update - WIP Mod At Crymod some pictures from an intended inofficial Crysis texture mod were published. On the left side, you see the normal version of Crysis, on the right side the texture enhancements. The new textures show increased color saturation and an improved contrast. Moreover, there are additional details to be seen, like structures of the floor or walls. Crytek themselves are working on an official texture update, which is scheduled for this year.
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Αυτό πραγματικά το περίμενα εδώ και καιρό. Και απορούσα πως δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. Άντε,να δούμε τίποτα καλό,σαν το Quarl's Texture Pack για το Oblivion
antonl Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 @: ^2 Λογικά μάθαν ότι βγαίνουν νέες κάρτες γραφικών και φοβήθηκαν πως ίσως θα μπορούσαμε να το παίξουμε με ανεκτό frame-rate με full γραφικά/ανάλυση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις