Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάμε αποταμίευση... για κάρτες γραφικών...

Ελπίζω μόνο όταν με το καλό βγει να μην πάω να το παίξω και να μου πει eat shit...

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι σε νορμάλ ανάλυση τύπου 1280x1024 με όλα full θα είμαι κομπλέ με την overclocked 8800GTX μου και τον Core2Duo στα 3.51Ghz :D. Όπως και να έχει όμως,με βλέπω να πουλάω την 8800GTX και να αγοράζω το R600 της ΑΤΙ αν όντως αξίζει η διαφορά τους καθότι από drivers και γενικό support δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος από την Nvidia. Η κάρτα της τα έβγαλε τα λεφτά της με όλα τα παιχνίδια που χάρηκα σε τρελές αναλύσεις και με απίστευτα fps (60 constant σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF στο TDU είναι σκέτη απόλαυση). ΑΝ η Nvidia βάλει το κεφάλι μέσα και υποστηρίξει τα Windows XP και τις 8800 έτσι όπως τους αρμόζει τότε θα μείνω με αυτή την κάρτα............αλλιώς άντε γεια.

Δημοσ.

Ta grafika tou gears of war kai tou nba2k7 sto xbox 360 den ta exo dei akoma apo Pc!

To Pc den mporei na vgei o nikitis sto gaming genika kai auto to apodiknioun to ps3 kai to 360!

Apla pisteuo oti agorazoume kaliteres kartes grafikon giati mas eksanagazoun oi eteries me tis trelles apaitiseis, kai oti polloi theloume na doume kaliteres analiseis kai frames, alla kalitera paixnidia me trella grafika san tis konsoles den prokeitai na doume pote!

Elaxistes eksaireseis ta doom3,crysis, far cry half life 2 kai fear!

Δημοσ.

Εγώ ετοιμάζομαι για ολική σούπερ ντούπερ αναβάθμιση. Νεό PC νέα οθόνη. Έχω μαζέψει ήδη 137 ευρώ... Λογικά το Crisys 4 θα το παίξω αξιοπρεπώς....

:mrgreen:

Δημοσ.

panos--26-- πίστευε και μη ερεύνα. Εδώ μερικοί λένε τα multiplatform games καλύτερα στις κονσόλες παρά στα PC's στον γραφικό τους τομέα (κι ας έχουμε αποδείξει με screenshots το αντίθετο) κι ας μην έχουν μπει τα PC's στο next gen gaming μέρος τους,νομίζεις οτί θα μας προκαλέσει έκπληξη αν πεις ότι τα γραφικά του Crysis είναι μούφα ή απλά ή κάτι που έχεις ξαναδεί; Όλοι οι "hardcore" consoles fanboys αυτό λένε άλλωστε. Και κανένα Gears Of War (το οποίο έχω δει σε HD και δεν μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα,ίσως επειδή ανέκαθεν είχα high-end/top-end PC το οποίο σε σωστά χρονικά διαστήματα αναβαθμίζω) δεν μπορεί να μου θυμίσει την γραφική οπτασία και "ηδονή"που είχα αντικρίσσει στο Unreal 1. Above and beyond από οτιδήποτε λέμε ήταν και το ίδιο θα γίνει με το Crysis.........όχι όμως σε τόσο τεράστιο βαθμό όπως τότε (νομίζω,αλλά μπορεί να βγω και λάθος :P). Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα high-res screenshots που βλέπεις παραπάνω ΠΟΛΛΟΙ (για να μην πω ΟΛΟΙ) έλεγαν ότι είναι CGI/Pre-rendered screenshots,ώσπου έσκασαν μύτη τα gameplay footages και βούλωσαν τα στόματα όλων. Τρελή ανάλυση; Σαφώς. IN-GAME GRAPHICS ΟΜΩΣ :D

Δημοσ.
panos--26-- πίστευε και μη ερεύνα. Εδώ μερικοί λένε τα multiplatform games καλύτερα στις κονσόλες παρά στα PC's στον γραφικό τους τομέα (κι ας έχουμε αποδείξει με screenshots το αντίθετο) κι ας μην έχουν μπει τα PC's στο next gen gaming μέρος τους,νομίζεις οτί θα μας προκαλέσει έκπληξη αν πεις ότι τα γραφικά του Crysis είναι μούφα ή απλά ή κάτι που έχεις ξαναδεί; Όλοι οι "hardcore" consoles fanboys αυτό λένε άλλωστε. Και κανένα Gears Of War (το οποίο έχω δει σε HD και δεν μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα,ίσως επειδή ανέκαθεν είχα high-end/top-end PC το οποίο σε σωστά χρονικά διαστήματα αναβαθμίζω) δεν μπορεί να μου θυμίσει την γραφική οπτασία και "ηδονή"που είχα αντικρίσσει στο Unreal 1. Above and beyond από οτιδήποτε λέμε ήταν και το ίδιο θα γίνει με το Crysis.........όχι όμως σε τόσο τεράστιο βαθμό όπως τότε (νομίζω,αλλά μπορεί να βγω και λάθος :P). Δεν είναι τυχαίο που αυτά τα high-res screenshots που βλέπεις παραπάνω ΠΟΛΛΟΙ (για να μην πω ΟΛΟΙ) έλεγαν ότι είναι CGI/Pre-rendered screenshots,ώσπου έσκασαν μύτη τα gameplay footages και βούλωσαν τα στόματα όλων. Τρελή ανάλυση; Σαφώς. IN-GAME GRAPHICS ΟΜΩΣ :D

File mou jonh exo vrei tin lisi!

Exo kai xbox360 kai Pc opote me kaliptoune kai ta dio ta panta!

Den eimai fanatikos me tis konsoles! I proti konsola pou agorasa einai to xbox360! I diafora sta games einai terastia alloste gia auto einai game console! Alla kai to pc den pezetai sta real time strategy, rallakia kai se merika f.p.s!

Δημοσ.
@privateer: xsereis stis teleutaies photo poy dimosieuses me ti mixanima trexane to game?

Με κανένα (τουλάχιστον οι 3 πρώτες) :-P . Αυτές οι εικόνες είναι wallpaper εικόνες με gameplay γραφικά (ή αν θες τραβηγμένες σε υψηλή ανάλυση από τον frame buffer κατευθείαν). Αφού η εικόνα με τον σκουπιδοτενεκέ είναι 3115x2001 ,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Όσο για τις 3 τελευταίες που είναι in-game προφανώς είναι direct footages από το demo της GDC,μιας και το level ήταν το ίδιο και λεγόταν ότι το Crysis έτρεχε σε ανάλογη ανάλυση. Άρα έτρεχε σε Core2Duo 6600 + 8800GTX (ΟΧΙ SLI) και είχε αρκετές πτώσεις το framerate καθότι είναι και σε beta στάδιο ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...