Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 'χω ακόμα στο κουτί του, δεν το 'χω "περάσει" στο σκληρό, διότι μου 'πε φίλος με παρόμοιο PC, ότι "τρώει" ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ του κομπιούτερ!

Έλεος, αν είναι να χρειάζομαι PC... για την Nasa, ας μη το παίξω ποτέ!

Πάντως, σκίζει το παιχνίδι, γενικά...

Δημοσ.

τι pc ειναι με τι cpu, τι psu, τι gpu??? εγω με p4 2,66 o/c 3.00 , 2gb ram 500watt psu και με μια 7600gs o/c παει μια χαρα δηλαδη μπωρω π.χ να ακουω και μουσικη με winamp και να ειμαι msn και δεν καθηστερει καθολου....

Δημοσ.
τι pc ειναι με τι cpu, τι psu, τι gpu??? εγω με p4 2,66 o/c 3.00 , 2gb ram 500watt psu και με μια 7600gs o/c παει μια χαρα δηλαδη μπωρω π.χ να ακουω και μουσικη με winamp και να ειμαι msn και δεν καθηστερει καθολου....

Διευκρίνησε ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ "μια χαρά"... Διότι, κι ένας φίλος παίζει "μια χαρά" το PES 2008, αλλά όταν πήγα από 'κει να παίξουμε... έκανα μεταβολή κι έφυγα!

Το εν λόγο game, σαν πλοκή είναι καλούτσικο. Αυτό στο οποίο ΣΚΙΖΕΙ, είναι τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά κι ο ήχος... Αν ΔΕΝ το παίζεις στο ΦΟΥΛ ΟΛΑ, στην ΜΕΓΙΣΤΗ ανάλυση, άστο...

Δημοσ.
με τα περισσοτερα στο medium και αναλυση 1280x1024 γιατι τοσο σηκωνει και η καρτα μου

Άρα... ΤΙ "μια χαρά" λες!!!!

Αυτού του είδους τα παιχνίδια, από πλοκή/σενάριο είναι σχεδόν... μάπα!

Αυτό που σε "φτιάχνει", είναι το "μπαμ-μπουμ", ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ κι ο ΗΧΟΣ!

Αν απ' τα τρία αυτά, εσύ χαίρεσαι ΜΟΝΟ το πρώτο, αφού τ' άλλα τα 'χεις στο medium, ποιος ο λόγος που το παίζεις ή πως λες ότι "παίζει μια χαρά";;;

"Μια χαρά", είναι όταν ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΜΑ!

Δημοσ.
με τα περισσοτερα στο medium και αναλυση 1280x1024 γιατι τοσο σηκωνει και η καρτα μου

Βασικά τι εννοείς μια χαρά με τα περισσότερα στο μηδιουμ?? Δεν πιστευω να εννοεις 15-20φπς μόνο γιατί για να το παίξεις με καλή ροή θέλεις τουλάχιστον ενα 35αρι και βάλε. Εγώ με 7900γς στα 1680*1050 κάποιες φορές πρέπει να κατεβάσω όλα στο λοου για να μην τραβήξει πολύ ζόρι. Ωστόσο αντιμετοπίζω άλλο πρόβλημα.

Έχω φτάσει στον τελευταίο ψευτοπαλικαρά που πρέπει να τον χτυπήσω με το tac canon. Με το που πέφτει η πρώτη ασπίδα τον στοχεύω και κάνω Lock (στην αριστερή πρώτα) χτυπάω και αχρηστεύω το αριστερό του κανόνι. Όσο περιμένω να πέσει η δέυτερη ασπίδα εξολοθρεύω με χαρά και μίσος τα κουνούπια που πετάνε και με το που απενεργοποιείται η δεύτερη παίρνω το tac όπως μου λέει και η νεαρά αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω lock πουθενά για να χτυπήσω. Δοκίμασα με άλλα οπλα, και άπειρες θέσεις από μακριά,κοντά στο πλάι αλλά λοκ δεν γίνεται. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό; Είναι bug του παιχνιδιού ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά; Έφαγα μια ώρα προσπαθόντας αλλά μάταια. Επειδή το ποντίκι μου θα το σπάσω και δεν έχω άλλο, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

πιος το ειπε αυτο??? με Intel core 2 duo 3,00ghz /4gb ram/sparkle 8800gt 512mb σλι/24'' οθονη samsung παει μια χαρα ανετα full (tested στο pc ενος φιλου) και πριν βαλει την 2η 8800gt παλι επαιζε στα full αλλα με κανα ψιλοκολληματακι που και που ποσα fps πιανει δεν θυμαμαι αλλα θα τον ρωτισω και θα σας πω

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λέει full εννοεί μάλλον custom ultra high...που ναι δεν το παίζει κανένα pc

Δημοσ.

Το πρωτο μισό του παιχνιδιού λέει. Μετά όμως τρελή απογοήτευση. Ειδικά η τελική μάχη τελείος ανέμπνευστη.

Δημοσ.

Μεχρι και το σημειο που μπενεις μεσα στη σπηλια το παιχνιδι λεει, απο εκει και περα οντως χανει πολυ...εξωγηινοι και μαλακιες,

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω 100% με τους προλαλήσαντες. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη σπηλιά και κολυμπάς κολυμπάς και βαριέσαι τη ζωή σου,μετά παίρνεις το vtol και πετάς χωρίς νόημα το παιχνίδι σε απογοητεύει

Δημοσ.
Να κανω μια ερωτηση? Εχει καταφερει κανεις να πεταξει ελικοπτερο?

Real life? :P

Μετά από καιρό (κι ενώ είχα "τερματίσει" το demo 5-6 φορές όταν είχε βγει) αποφάσισα να ασχοληθώ με το Crysis.

Αρχικά να συμφωνήσω κι εγώ με τους παραπάνω, ότι απ' την ώρα που μπαίνεις στη σπηλιά αρχίζει το ξενέρωμα* (όπως και στο FarCry από την ώρα που συναντάς τους μεταλλαγμένους-ζόμπι-κάτι).

Έφτασα στο ελικόπτερο. Δεύτερο ξενέρωμα (ποτέ δεν την πάλευα ιδιαίτερα με τα ιπτάμενα) και το (ξανα)παράτησα.

*: Μεταξύ άλλων, τέρμα τα headshots :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...