pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Και να βγει οι κονσολάδες ας μην περιμένουν τα γραφικά που έχει στο PC
Bigi444444 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Καλά θα το δούμε αυτό (αν βγει κιόλας).Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχή έλεγαν ότι δε μπορεί καν να βγει σε κονσόλα.Να μην το δούμε δλδ με λίγο χειρότερα γραφικά από τα high των πισιών με σταθερά καρέ και τρέχουμε...
Tracer27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι.Ενώ βρίσκομαι κανονικά και παίζω ξαφνικά μου πετάει ενα μήνυμα και λέει πως τα windows εξ αιτίας ενός προβλήματος πρέπει να τερματίσουν την εφαρμογή.Τρέχω Windows Vista και αυτό συμβαίνει στο επίπεδο Reckoning και κατα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενώ βρίσκομαι στο ίδιο σχεδον σημείο της πίστας.Δεν μου το είχε παρουσιάσει κάποια άλλη στιγμή... Όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει Υ.Σ Το PC μου είναι καινούριο 3 μηνών
UnrealSP Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Tι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει δηλαδή? Σκέφτομαι ότι μια πιθανή λύση πριν μας εξηγήσεις είναι η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού.
Tracer27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Είναι το γνωστό που βγάζουν τα Vista όταν crasharei κάτι...Μήπως αν κατεβάσω κάποιο patch διορθωθεί???
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 βαλε patch 1.2 αν δεν το εχεις βαλει. Επισης, τι καρτα γραφικων εχεις ?
ThrowDOWN Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 παντως με το vista sp1 και το patch 1.2 στα very high με shadows medium 26fps στο τεστ αλλα και μεσα στο game παει μια χαρα σε 1280x960 καμια σχεση με το πως πηγαινε στην αρχη. παιχνιδαρα το ατιμο.
Brazdas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο στην αρχή σχεδόν! Εκεί που είμαι μέσα στο σχολείο και βρίσκω την πρώτη όμηρο, την αρχαιλόγο. Έρχονται μετά 2 τανκς και πρέπει να τα καταστρέψω για να οδηγήσουμε την όμηρο κάπου αλλού. Πώς στο διάολο καταστρέφονται τα άτιμα τα τανκς;
Commentator Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 3 φορες με το μπαζουκας το καθενα.Τα μπαζουκας ειναι σε ενα απο τα σπιτακια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 μέσα στο κτήριο υπάρχουν "bazookas"...βρες τα δεν είναι και κρυμμένα
Galis Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ισογειο ειναι απεναντι και λιγο δεξια απο τις σκαλες καθως κατεβαινεις
Brazdas Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Εντάξει παιδιά τα βρήκα εχθές που είπε το παιδί, όλα εντάξει, να 'στε καλά! Μπροστά στα μάτια μου ήταν αλλά τίποτα!!
john2gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Για να μην ξεχνάμε πόσο μοναδικά είναι τα γραφικά του Crysis http://crymod.com/filebase.php?fileid=1463 Very High
privateer Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 The first Crysis map pack has been released from CryMod! 10 Multiplayer maps have been chosen and have been added to this Map Pack. Some of these maps are really special. There is a remake of the famous Far Cry map mp_surf and it looks even better then the original map in Far Cry. Other maps are a fixed version of the Crytek map Training and some other cool maps which have been created since the release.. http://www.crymod.com/thread.php?threadid=25781
Προτεινόμενες αναρτήσεις