Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά θα το δούμε αυτό (αν βγει κιόλας).Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι στην αρχή έλεγαν ότι δε μπορεί καν να βγει σε κονσόλα.Να μην το δούμε δλδ με λίγο χειρότερα γραφικά από τα high των πισιών με σταθερά καρέ και τρέχουμε...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι.Ενώ βρίσκομαι κανονικά και παίζω ξαφνικά μου πετάει ενα μήνυμα και λέει πως τα windows εξ αιτίας ενός προβλήματος πρέπει να τερματίσουν την εφαρμογή.Τρέχω Windows Vista και αυτό συμβαίνει στο επίπεδο Reckoning και κατα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενώ βρίσκομαι στο ίδιο σχεδον σημείο της πίστας.Δεν μου το είχε παρουσιάσει κάποια άλλη στιγμή... Όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει

Υ.Σ Το PC μου είναι καινούριο 3 μηνών

Δημοσ.

Tι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει δηλαδή?

Σκέφτομαι ότι μια πιθανή λύση πριν μας εξηγήσεις είναι η επανεγκατάσταση του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Είναι το γνωστό που βγάζουν τα Vista όταν crasharei κάτι...Μήπως αν κατεβάσω κάποιο patch διορθωθεί???

Δημοσ.

παντως με το vista sp1 και το patch 1.2 στα very high με shadows medium 26fps στο τεστ αλλα και μεσα στο game παει μια χαρα σε 1280x960 καμια σχεση με το πως πηγαινε στην αρχη.

παιχνιδαρα το ατιμο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω κολλήσει σε ένα σημείο στην αρχή σχεδόν!

Εκεί που είμαι μέσα στο σχολείο και βρίσκω την πρώτη όμηρο, την αρχαιλόγο. Έρχονται μετά 2 τανκς και πρέπει να τα καταστρέψω για να οδηγήσουμε την όμηρο κάπου αλλού.

Πώς στο διάολο καταστρέφονται τα άτιμα τα τανκς;

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά τα βρήκα εχθές που είπε το παιδί, όλα εντάξει, να 'στε καλά!

Μπροστά στα μάτια μου ήταν αλλά τίποτα!!:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The first Crysis map pack has been released from CryMod! 10 Multiplayer maps have been chosen and have been added to this Map Pack. Some of these maps are really special. There is a remake of the famous Far Cry map mp_surf and it looks even better then the original map in Far Cry. Other maps are a fixed version of the Crytek map Training and some other cool maps which have been created since the release..

http://www.crymod.com/thread.php?threadid=25781

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...