Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω πω ρε παιδια..πηρε ο αδερφος μου καινουργιο pc(q6600,4gb,leadtek 8800gt 512mb,tagan 800watt)

Eιναι σχετικα πολυ καλο..Θελω τωρα να το κλεψω! δεν μπορω να ξερω οτι εχω ενα pc στο σπιτι μου το οποιο μπορει να παιξει το crysis εστω και high....(δεν παιζει games o αδερφος μου!)

Πειτε μου οτι θα του κολαει ετσι ωστε να μην κλαιω !!

Δημοσ.

τωρα κατι μου ειπες..0χ0αχ0α

Εγω και σε 1024χ768 παιζω..αντε το πολυ 1280χ1024...Η καρτα γραφικων του ειναι καλη ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε Sed22 δεν σκόπευες να την αγοράσεις? δεν έχεις δει reviews και εντυπώσεις άλλων εδώ μέσα? γιατί ρωτάς λες και δεν ξέρεις :P

Δημοσ.

0xa0xa0xa0...Aυτη η ευγενικοτητα σου με τρελαινει ρε thresh.!

ΑΠλα!!επειδη ειναι αλλο τσιπακι.. και δεν ξερω αμα υστερει καπου..

• Super Moderators
Δημοσ.

ευγενικότητα ή ευγένεια? :P

9800GTX>9800GT>8800GTS 512mb>8800 GT 512>9600GT>8800 GTS 640>8800 GTS 320

Δημοσ.
Εντάξει το βρήκα.Καληνύχτα.Ευχαριστώ πολύ.:lol:

βαλε και τα physics στα option στο low και μετα δες ταχυτητα με γραφικα στο very high

lol ουτε ενα lagg δεν εχω .... τα physics χαλανε το game

Δημοσ.
βαλε και τα physics στα option στο low και μετα δες ταχυτητα με γραφικα στο very high

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω λιγάκι :)

Τα physics είναι σημαντικότατο μέρος του game. Αν δεν κάνω λάθος, βάζοντας τα στο low μπορείς να αλληλεπιδράσεις ελάχιστα με το περιβάλλον. Όχι κατεδαφίσεις, υλοτομίσεις κλπ

• Moderators
Δημοσ.

Χμ... θα το κοιτάξω για multiplayer αυτό.

Πάντως αν γίνει πολύ Quake (δλδ χάλια physics :P), μάλλον θα το ξανασηκώσω.

Δημοσ.
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω λιγάκι :)

Τα physics είναι σημαντικότατο μέρος του game. Αν δεν κάνω λάθος, βάζοντας τα στο low μπορείς να αλληλεπιδράσεις ελάχιστα με το περιβάλλον. Όχι κατεδαφίσεις, υλοτομίσεις κλπ

ειναι σημαντικα αλλα με τους υπολογιστες που εχουμε σημερα δεν τραβανε με physics ,

και τα physics χρησιμοποιουν πολυ ram , ισος με 4 gb ram να μην εχει προβλημα

και στο company of heroes εβαλα τα physics off και παει πολυ ομαλα και στο multiplayer εχω performance στο full

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...