SPARTAN-480-SS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά τι λετε για patch 1.2 αφου δεν έχει βγει ακόμα...ή κάνω λάθος;Γιατί στο site της crytek υπάρχει μονο το 1.1... Παρακαλώ κάποιος να με διαφωτίσει http://www.fileplanet.com
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έβαλε ο φίλος σου τετραπύρηνο στα 2,6 με 2gb DDR3 μνήμες και 2600ΧΤ? Η κάρτα αυτή δεν αντέχει το Crysis,αν θέλει επιδόσεις να κοιτάει απο 8800GT και πάνω. Η χρηση δεν θα ηταν και games αλλα μονο htpc...αλλα γλυκαινεσαι μετα...αρα καθαρα θεμα καρτας..αλλα τι στο καλο..τοσο πολυ ..και με ολα στο low..και να μην παιζει καν..τεσπα..
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Η χρηση δεν θα ηταν και games αλλα μονο htpc...αλλα γλυκαινεσαι μετα...αρα καθαρα θεμα καρτας..αλλα τι στο καλο..τοσο πολυ ..και με ολα στο low..και να μην παιζει καν..τεσπα.. Εγω εχω εναν φιλο ο οποιος εχει εναν amd 3000+ 1.5gb ram& μια αρχαια 9550 256mb ,το δοκιμασαμε στο low (τα υπολοιπα ηταν απενεργοποιημενα) και δεν φαινοτανε τιποτα στην οθονη. Εδω εγω με την 8800gt η οποια ειναι πολυ καλυτερη απο την 2600 και δεν παιζει κανονικα σε ultra &very high settings... Και συ περιμενεις να παιξει με την 2600???
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Σε low και medium που το δοκιμασα παει σφαιρα αλλα δεν αξιζει ενα τετοιο παιχνιδι να το παιζεις στο medium.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Orokusaki μετά από τόσο καιρό δεν έχεις μάθει τι κάνουν τα κουμπάκια στην δεξιά κάτω μεριά του post σου?
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Σε low και medium που το δοκιμασα παει σφαιρα αλλα δεν αξιζει ενα τετοιο παιχνιδι να το παιζεις στο medium. βαλε τα physics στο low , τα textures very high και θα παει σφαιρα μετα , τα physics τρωνε πολυ επεξεργαστηκη ισχη στο game , και καποια εφε βαλτα στο high η στο medium
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Orokusaki μετά από τόσο καιρό δεν έχεις μάθει τι κάνουν τα κουμπάκια στην δεξιά κάτω μεριά του post σου? ούτε εσύ έχεις μάθει πως ο Orokusaki δεν πρόκειται να μάθει?
S.M.Greek Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους. Πάντως είναι απαραδεκτο να μην υπάρχει στο site της crytek...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Όταν κάνω save manually στο single player και πάω να συνεχίσω το παιχνίδι ο κέρσορας παραμένει στην εικόνα και δεν φεύγει παρα μόνο αν κλείσω και ξανανοίξω το Crysis.Το'χει αντιμετωπίσει κανένας? Μου εμφανίστηκε αφού έβαλα το 1.1 patch,αλλά δε βλέπω να αναφέρεται πουθενά στα bug fixes του 1.2... Αφού έφαγα 1 ώρα ψάχνοντας τα default αρχεία για να περάσω το patch 1.2,το πρόβλημα λύθηκε. Οι βελτιώσεις στο multiplayer είναι καλές θα έλεγα. Το μόνο που δεν θα συνηθίσω είναι τις δυο ρόδες στο πίσω μέρος του αμαξιού που είναι αόρατες.Πιο κουφό bug δεν έχω ξαναδεί.
OROKUSAKI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Που μπορω να βρω τα default αρχεια? Εχω ψαξει παντου αλλα δεν τα βρισκω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 έπρεπε να τα έχεις κάνει backup ο ίδιος...
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Kάνε backup τα πειραγμένα αρχεία,unistall,install ξανά και τα περνάς πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις