Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
δεν ειναι αυτο που ειναι σαν αραχνη ?? εχει και αλλο πιο μετα ???

Την 'αράχνη' (hunter) την τρως με ό,τι έχεις, ρουκέτες, κλπ.

Μετά ετοιμάσου για το άλλο. :P

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
:mrgreen: Παιδια υπαρχει προβλημα εκανα overclock το cpu απο 2.2gz σε 2,4 και μετα απο 10 λεπτα περιπου κολλησαν τα παντα γιατι? Να το ξαναδοκιμασω η μπορει να τιναχτει το pc στον αερα? Περιεργο ομως, δεν ειδα διαφορα στην ταχυτητα του crysis.. Μηπως πρεπει να τον ανεβασω και αλλο? Μολις εκλεισα το pc και το ξαναανοιξα ειδα οτι ειχε παει απο μονο του πισω στα 2.2GHZ (STOCK SPEED) Για προτεινετε μου καποια καλη ψυχτρα για να του βαλω ετσι ωστε να μπορεσω να κανω overcloking χωρις προβλημα. Ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που μπορει να φτασει το cpu μου?
Δημοσ.
:mrgreen: Παιδια υπαρχει προβλημα εκανα overclock το cpu απο 2.2gz σε 2,4 και μετα απο 10 λεπτα περιπου κολλησαν τα παντα γιατι? Να το ξαναδοκιμασω η μπορει να τιναχτει το pc στον αερα? Περιεργο ομως, δεν ειδα διαφορα στην ταχυτητα του crysis.. Μηπως πρεπει να τον ανεβασω και αλλο? Μολις εκλεισα το pc και το ξαναανοιξα ειδα οτι ειχε παει απο μονο του πισω στα 2.2GHZ (STOCK SPEED) Για προτεινετε μου καποια καλη ψυχτρα για να του βαλω ετσι ωστε να μπορεσω να κανω overcloking χωρις προβλημα. Ποια ειναι η μεγιστη ταχυτητα που μπορει να φτασει το cpu μου?

ο ορισμος του οφ τοπικ:whistle:

OFF%2520TOPIC!.jpg

Δημοσ.

Παίδες ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Εκέι που παίζω μετά από κάποιο διάστημα κολάει η εικόνα και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αναγκαστικά κάνεις reboot. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Κατέβασα και το patchaκι αλλά τίποτα

Ο υπολογιστής είναι καινούργιος οπότε θέμα hardware δεν παίζει να είναι

Δημοσ.
Crysis patch 1.2

http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=1073

Change log στο link. ;)

Επίσης νέοι drivers nvidia για το patch. (περιέργως ακόμα release 169, ενώ έχουμε leaked 170) 169.44 στο site της Nvidia για beta drivers.

Κάνοντας και τις δυο παραπάνω αναβαθμίσεις μπορώ να πω ότι έστρωσε το CRYSIS αμέσως!!!!Τέρμα τα memory leaks (στα τελευταία checkpoints που έφτανα,,,crashαρε το σύστημα κατα τη διάρκεια του save ), φορτώνει σωσμένα παιχνίδια σε δευτερόλεπτα και γενικά ραγδαία βελτίωση..Επιτέλους!

Δημοσ.
Όχι, είναι leaked drivers.

Για το πόσο καλύτερα πάει, ως συνήθως οι απόψεις είναι διαφορετικές.

Μπηκα στο site nvidia και δεν τους εχει.. Που μπορω να τους βρω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...