pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Tην βρήκα τη λύση τελικά. Επιλέγω τα settings για post-processing στο medium και μετά το βάζω στα high και όλα εντάξει.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Είσαστε ελεεινοί ρε! Εγώ το'χω τερματίσει μια φορά στο hard και τώρα το παίζω στο delta. Πάρ'τε και μερικά screenies που έβγαλα με την νεα μου κάρτα.
stemac Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 παντως ρε παιδια εγω το χα βαλει το τελειωσα σε μια μερα στο medium diff, με high (καποια ultra high) νομιζω settings αλλα εως εκει. Τιτλοι τελους μετα Unistall... ωραιο παιχνιδι αλλα προσωπικα δε του βρηκα καθολου replayability.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Απ'την αρχή στο Delta βρε noobιά! (πλάκα κάνω) Δεν είναι δύσκολο στο delta αν προσέχεις.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 χα0αχ0χα0χαχαχαχα0χαχα0χαχα0αχ0αχχα Απ'την αρχή στο Delta βρε noobιά! (πλάκα κάνω)Δεν είναι δύσκολο στο delta αν προσέχεις. Ε ναι,στο Delta σίγουρα δεν το παίζεις John Rambo. ^^
Deathstar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εκει στο αεροπλανοφορο πως ριχνει το νεο οπλο ??? μου βγαζει No Target Locked
nick#18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Είσαστε ελεεινοί ρε!Εγώ το'χω τερματίσει μια φορά στο hard και τώρα το παίζω στο delta. Πάρ'τε και μερικά screenies που έβγαλα με την νεα μου κάρτα. πεζω καθε φορα 1 με 1,50 ωρες εχω και διαβασμα!!!
Commentator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ρε παιδια εκει στο αεροπλανοφορο πως ριχνει το νεο οπλο ??? μου βγαζει No Target Locked λειτουργει μονο στο τελευταιο boss
Deathstar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 λειτουργει μονο στο τελευταιο boss δεν ειναι αυτο που ειναι σαν αραχνη ?? εχει και αλλο πιο μετα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις