Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ναι αυτο εννοω.Αλλα δεν ξερω αν θα μπορω να παιξω στα ultra.Τα Very high σκεφτομουν να βαλω στο 3ο κομματι των cvar

Κρατα backup των original cvars και τα ξαναλλαζεις οποτε θες χωρις προβλημα..

Δημοσ.

Ρε παίδες για καποιο ανεξηγητο λόγο έχασε τα save game του παιχνιδιού. Μπορεσα και τα εκανα recovery με το pc inspector αλλά τα κάνω copy paste στο φάκελο των save games και το παιχνίδι μου ξεκινάει απο την αρχή. Ξερει κανείς πως θα τα κανω ξανα load?

Δημοσ.

Ρε παιδια αναρωτιεμαι αληθευουν ολα αυτα που διαβασα στο τοπικ του Gears of war 2 σχετικα με το crysis? Οτι δηλαδη θα βγει σε κονσολες και οτι οι κονσολες ps3&360 μπορουν να το παιξουν με καλυτερα γραφικα απο τα ultra high settings sto pc στθερα στα 60 fps???? Επειδη ειμαι κατοχος 360 πρεπει να σας πω οτι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανα game που να χει καλυτερα γραφικα απο το crysis. Τι καρτα γραφικων χρειαζεται ενα pc για να ειναι καλυτερο απο ps3&360?

Δημοσ.
Ρε παιδια αναρωτιεμαι αληθευουν ολα αυτα που διαβασα στο τοπικ του Gears of war 2 σχετικα με το crysis? Οτι δηλαδη θα βγει σε κονσολες και οτι οι κονσολες ps3&360 μπορουν να το παιξουν με καλυτερα γραφικα απο τα ultra high settings sto pc στθερα στα 60 fps????

-.-

Επειδη ειμαι κατοχος 360 πρεπει να σας πω οτι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανα game που να χει καλυτερα γραφικα απο το crysis. Τι καρτα γραφικων χρειαζεται ενα pc για να ειναι καλυτερο απο ps3&360?

HD3870/8800GT

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδια αναρωτιεμαι αληθευουν ολα αυτα που διαβασα στο τοπικ του Gears of war 2 σχετικα με το crysis? Οτι δηλαδη θα βγει σε κονσολες και οτι οι κονσολες ps3&360 μπορουν να το παιξουν με καλυτερα γραφικα απο τα ultra high settings sto pc στθερα στα 60 fps???? Επειδη ειμαι κατοχος 360 πρεπει να σας πω οτι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανα game που να χει καλυτερα γραφικα απο το crysis. Τι καρτα γραφικων χρειαζεται ενα pc για να ειναι καλυτερο απο ps3&360?

ahem...στο topic του GoW2 ο p3tran είπε για settings medium και ελαφρώς προς high...όχι ultra high

• Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε η πρώτη έκδοση του SDK για τη δημιουργία mod(ifications) για το Crysis.

With the tools and the assets provided now modders will be able to not only get their own creations exported into the Sandbox2 Editor but will also be able to create complete new levels and modifications with outstanding content.

This SDK is only the first version that has been released to the community in order to provide the necessary exporters, plug-ins, and also respective documentation.

With patch 1.2 not being far away from being released, the SDK will get updated with the game source code. The update will then be available for download around the time the patch is released.

Source.png Πηγή: Ανακοίνωση κυκλοφορίας του SDK v1.0

Δημοσ.

να πω και την δικη μου γνωμη

αρχιζω απο τα κακα σχολια

Ο σουπερ ντουπερ cool μαμιας rambo-assasin Αμερικανος με την στολη των power ranger παει μαζι με τους συναδελφους του να σκοτωσουν τους αθλιους,κακους,ποταπους Κορεατες σκιστοματιδες.Κλασσικη Αμερικανικη προπαγανδα, την βλεπυμε πολλα χρονια.Επισης εχουμε και τα τερατακια-εξωγιηνους λιγο απο matrix και alien μαζι.Μπαμ μπουμ σφαγη των παντων,χλωριδας και πανιδας,ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω

τα θετικα θα τα πω μετα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...