Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και είναι ενδιαφέρον σε αντίθεση με τα stories που κυκλοφορούν τελευταία. Προφανώς οι developers καίνε δολάρια για κάρβουνο,άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Δεν μας δίνουν κι εμάς δολλάρια παρά να τα καίνε; Να τους βγάλουμε όσα σενάρια θέλουν.
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Και καλα το Crysis, εκεινο ας πουμε σε προσελκυει με τα γραφικα/physics του. Τα αλλα FPS που κυκλοφορουν τελευταια, ειναι τελειως ανεμπνευστα...
Alexkass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 παίζει μια χαρά απλά δεν έχω ήχο :S παρατήρησα ότι όσο είναι το crysis ανοιχτό δεν έχουν ήχο και τα vista... τι παίζει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Showcasing πάλι το ατού του Crysis. http://pcgamingroom.com/shooter-discussion/320-crysis-fully-glory.html (56k death) Υπ'όψιν ότι με τέτοια ανάλυση κλπ, όπως λέει αυτός που τις πόσταρε, με 8800GTX και βάλε, μην περιμένετε παραπάνω από 5 - 10 fps. Αλλά κάνουν ωραία wallpapers.
Tracer27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Γειά και απο εμένα, παιδιά έχω κολλήσει στο επίπεδο core έχω προχωρ'ησει αρκετά μέσά, είμαι εκέι που είναι μία απο αυτές τις μηχανές και κάνει μια ρύθμιση σε ένα panel και μετά βγαίνω σε ένα χώρο με κάτι διαχωριστικά σαν μαγνητικά πεδία.Τι κάνω μετά??ο τύπος λέει νομίζω κάτι για ρύθμιση κάτι τέτοιο... Thanks
Wolfidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Showcasing πάλι το ατού του Crysis.http://pcgamingroom.com/shooter-discussion/320-crysis-fully-glory.html (56k death) Υπ'όψιν ότι με τέτοια ανάλυση κλπ, όπως λέει αυτός που τις πόσταρε, με 8800GTX και βάλε, μην περιμένετε παραπάνω από 5 - 10 fps. Αλλά κάνουν ωραία wallpapers. Δεν νομίζω να υπάρχουν λόγια για αυτά τα screeshots....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν νομίζω να υπάρχουν λόγια για αυτά τα screeshots.... "Πως θα ήθελα να παίζω με full fps και βλέποντας το παιχνίδι έτσι, ίσως σε 2 χρόνια..." "Ακόμα να φορτώσει η σελίδα;"
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μα τι screenhots ειναι αυτα?? Τι κανανε και βγαζει τετοια γραφικα???? Ουτε στα ultra high settings που το παιζω δεν ειναι ετσι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μα τι screenhots ειναι αυτα?? Τι κανανε και βγαζει τετοια γραφικα???? Ουτε στα ultra high settings που το παιζω δεν ειναι ετσι... Όπως λέει ο nanosuitguy που έβαλε τα screenshots: "Veryhigh, & tweaked TOD, & 8x Multisampling plus 16 coverage samples aka "16xQ", & Supersampling Transparency Anti-Aliasing. Combine this with a high resolution (CRT monitor are required) and you will get the about the same image quality as in those pictures. But please do notice, that you will not have by far, acceptable framerates. Expext 5 - 10 frames per second on a 8800GTX and average good cpu + 2gb of ram. Still it will look kickass."
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ουτε στα ultra high settings που το παιζω δεν ειναι ετσι... Δύσκολα .
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Σημερα εκανα defragment στο σκληρο δισκο(ειχα πανω απο 1 χρονα να του κανω) με αποτελεσμα να βρισκεται σε αθλια κατασταση. Δοκιμασα το Crysis και ειδα διαφορα. Πριν το defragment επιανα 25 fps σε ultra high και τωρα πιανω 35!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 παναγία μου...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 παναγία μου... Κατάλαβες τι χαμός θα γινόταν πριν από το defragment.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 CryEngine 2 Sandbox 2 manual Για όσους δυσκολεύονται στον editor,ένα πολύ καλό online tutorial για τα βασικά και όχι μόνο.
OROKUSAKI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Οντως γινοταν χαμος! Ενας γνωστος μου που ειδε το pc μου προχθες μου ειπε οτι δεν εχει δει αλλο σκληρο δισκο σε χειροτερη κατασταση απο το δικο μου!! Αφου να σκεφτεις οτι μου πηρε 3 ωρες να κανει το defragment, ενω απο οτι μου ειπε αυτος το δικο του pc που ειναι χειροτερο απο το δικο μου(Core duo 1.8ghz, 1gb ram ddr677mhz 7900gs το κανει σε μιση ωρα) Και εχουμε ιδιο σκλειρο δισκο 300gb εχω εγω, 300 εχει και αυτος. Απ τα 300 gb μονο τα 45 εχουν μεινει ελευθερα και συντομα δεν θα υπαρχει ουτε 1 mb ελευθερο!! Ναι σκοπευω να το γεμισω πληρως!!!:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις