PETROS13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Ancient Aliens που περνούν δύναμη από ενέργεια και θέλουν να καταστρέψουν τους humans. Όχι καθόλου υπερφυσικό. δεν έχουν πει ακόμα αν ήταν Aliens ή κάτι βιολογικό .. βιολογικοί Aliens
pappous_soulis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα για πλάκα το παιχνίδι σε 1920x1200 με 4xAA και very high settings.. Πάνω απο 20fps δεν πήγε με την καμία,αλλά είναι το πιο όμορφο slideshow που'χω δει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 πόσο μπαμ κάνουν οι γωνίες ακόμα και με 4χAA σε 1920χ1200... αυτά να τα βλέπουν αυτοί που υποστηρίζουν πως το ΑΑ δεν έχει σημασία σε τέτοιες αναλύσεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αμάν εκεί κόλλησες τώρα?
Lefteris29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα εχει βγει ενα νεο configuration,το Cuban Ultima Doom Sword's CustomCrysisConfig v1.3 [+PICS & Benchmarks],το οποιο κανει μεγαλη διαφορα στα γραφικα του Crysis. Μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα system ή autoexec.cfgs και εχω κανει και εγω διαφορα tweaks αλλα κατα βαθος κανενα δεν με ικανοποιησε απολυτα. Το συγκεκριμενο εχει αλλαγες στον φωτισμο και στα χρωματα,με διαφορετικα ηλιοβασιλεματα, βραδια κτλ οπως και σε πολλα αλλα που ,κατα την γνωμη μου, το κανει αρκετα ρεαλιστικο. Συγκεκριμενα αμα κλεισεις και την μουσικη μεσα απο το menu και αφησεις μονο τα εφε και τα voices και παιξεις σε σκοτεινο περιβαλλον νιωθεις οτι παιζεις διαφορετικο παιχνιδι. Η διευθυνση ειναι: http://crymod.com/filebase.php?fileid=864&sid=3a2792d281b44f23f31df329ec86b9e5
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 οι 5 πρωτες ωρες gameplay ειναι πολυ καλες οι αλλες 5 με εξωγεινους ειναι για μενα τουλαχιστον ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΠΑ Ε, το 30% ειναι aliens...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ε τι να γίνει, αφού όταν θέλουν "sci-fi epic" πρέπει να βάζουν και εξωγήινους... Εγώ θέλω AvP2 κατάσταση, που να παίζεις το ίδιο story από την μεριά των εξωγήινων ή απλά ένα cool παιχνίδι που να είσαι *μόνο* εξωγήινος και να τα βάζεις με τους κακούς εισβολείς ανθρώπους όπως είχαν κάνει παλιά μερικά παιχνίδια (όχι δεν λέω το "destroy all humans" γιατί εισβολή κάνουν οι εξωγήινοι).
littlelouievegos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ θέλω AvP2 κατάσταση, που να παίζεις το ίδιο story από την μεριά των εξωγήινων ή απλά ένα cool παιχνίδι που να είσαι *μόνο* εξωγήινος και να τα βάζεις με τους κακούς εισβολείς ανθρώπους όπως είχαν κάνει παλιά μερικά παιχνίδια (όχι δεν λέω το "destroy all humans" γιατί εισβολή κάνουν οι εξωγήινοι). Ενδιαφερουσα αποψη. Και με δεδομενη την ανθρωπινη ιστορια πολυ πιθανοτερο σεναριο απο ολα αυτα που μας ξεφουρνιζουν..
laplace Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 πολυ βαρυ παιχνιδι ρε γμτ,εχω καρτα hd 256 με επεκταση στα 1024 κ cpu 1,6 dual dore 2 και ram 2048 κ παλι γονατιζει..
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα εχει βγει ενα νεο configuration,το Cuban Ultima Doom Sword's CustomCrysisConfig v1.3 [+PICS & Benchmarks],το οποιο κανει μεγαλη διαφορα στα γραφικα του Crysis. Μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει πολλα διαφορετικα system ή autoexec.cfgs και εχω κανει και εγω διαφορα tweaks αλλα κατα βαθος κανενα δεν με ικανοποιησε απολυτα.Το συγκεκριμενο εχει αλλαγες στον φωτισμο και στα χρωματα,με διαφορετικα ηλιοβασιλεματα, βραδια κτλ οπως και σε πολλα αλλα που ,κατα την γνωμη μου, το κανει αρκετα ρεαλιστικο. Συγκεκριμενα αμα κλεισεις και την μουσικη μεσα απο το menu και αφησεις μονο τα εφε και τα voices και παιξεις σε σκοτεινο περιβαλλον νιωθεις οτι παιζεις διαφορετικο παιχνιδι. Η διευθυνση ειναι: http://crymod.com/filebase.php?fileid=864&sid=3a2792d281b44f23f31df329ec86b9e5 Πιστεύω προσωπικά οτι το natural mod είναι πολύ καλύτερο. Το βασικό πρόβλημα για μένα που παραμένει είναι τα χαμηλής ανάλυσης textures που χρησιμοποιούνται στα βράχια. πολυ βαρυ παιχνιδι ρε γμτ,εχω καρτα hd 256 με επεκταση στα 1024 κ cpu 1,6 dual dore 2 και ram 2048 κ παλι γονατιζει.. Τι να πούμε και μεις με τους τετραπύρηνους και τις GTS/GTX
S2Katana Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ε τι να γίνει, αφού όταν θέλουν "sci-fi epic" πρέπει να βάζουν και εξωγήινους... Εγώ θέλω AvP2 κατάσταση, που να παίζεις το ίδιο story από την μεριά των εξωγήινων ή απλά ένα cool παιχνίδι που να είσαι *μόνο* εξωγήινος και να τα βάζεις με τους κακούς εισβολείς ανθρώπους όπως είχαν κάνει παλιά μερικά παιχνίδια (όχι δεν λέω το "destroy all humans" γιατί εισβολή κάνουν οι εξωγήινοι). Aυτο ειναι πολυ ενδιαφερον!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και είναι ενδιαφέρον σε αντίθεση με τα stories που κυκλοφορούν τελευταία. Προφανώς οι developers καίνε δολάρια για κάρβουνο,άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.
Galis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 το cuban mod δεν βγαζει πιο πολλα καρε απο το natural?Ενα αλλο HP's mod τι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις