Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση για εμένα και τον πατέρα μου που είναι χρόνια στο θέμα pcs είστε υπερβολικοί. Χώρο για να βάλω την χ2 εκδοση δεν εχω. Με τα βίας έβαλα αυτήν. Έπρεπε να μετακινήσω σκληρούς και δεν συμαζεύεται. Ούτε το τροφοδοτικό θα μου επαρκούσε. Και η MB δεν υποστηρίζει multi-gpu αφού έχει μία PCI Express θύρα.

Μια χαρά το τρέχει. Αλλά πέρα από την κριτική για το μηχάνημα δεν μου είπατε κάτι για το βασικό πρόβλημα μου με το παιχνιδι. Που κολλάει στα saves/loads κλπ.

Ευχαριστώ.

Η κάρτα είναι εξαιρετική. Είναι στις 5-10 καλύτερες στον κόσμο και γενικά με καλύπτει. Συγνώμη δηλαδή κι όλας που δεν έχω λεφτά για πέταμα. Συγνώμη έέέέ, συγνώμη. (Έλεος πια, όπως είπε και ο πατέρας μου είστε)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα που το λες ηθελα να σε ρωτησω. Ξερω οτι για να τρεξεις το benchmark στο crysis πρεπει να τρεξεις το αρχειακι (δεν θυμαμαι πως το λενε τωρα αλλα ξερω ποιο ειναι) απο το φακελο του παιχνιδιου. 1) Πως σεταρω -αν σεταρεται- τις ρυθμισεις γραφικων του benchmark? 2) Πρεπει να το αφισω να τρεξει για ποσο? Γιατι βλεπω οτι τελειωνει την μια γυρα και ξανα μανα παλι απο την αρχη. Τι κανει? Αλλαζει μονο του ρυθμισεις? 3) Αν οντως μπορω να σεταρω το benchmark ποιες ρυθμισεις θελετε να τρεξω και να σας δοσω αποτελεσματα για αυτες?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες ρυθμίσεις που'χεις και στο παιχνίδι.

Να αφήσεις το loop να παίξει τουλάχιστον 2 φορές γιατί την πρώτη δείχνει πάντα μερικά fps λιγότερα.

Δοκίμασε high setings σε 1280x1024 αν θες για πρώτη δοκιμή.

Δημοσ.
σε αυτο το laptop θα παιζει το crysis χωρις να κανω σημαντικες υποχωρησεις στα γραφικα?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=986739

Μωρέ αν τ θέλεις για τ crysis είναι λίγο απότι καταλαβαίνω..Εμμ τ να βάλεις άλλη cpu,άλλη vga,παραπάνω ραμ;;Μάλλον κοίταξε κάτι πιο πάνω από αυτό..

Δημοσ.
Μωρέ αν τ θέλεις για τ crysis είναι λίγο απότι καταλαβαίνω..Εμμ τ να βάλεις άλλη cpu,άλλη vga,παραπάνω ραμ;;Μάλλον κοίταξε κάτι πιο πάνω από αυτό..

βασικα το πηρα σημερα αυτο το λαπτοπ μιας και ηταν πολυ καλη προσφορα και χρειαζομουν ενα λαπτοπ αυτον τον καιρο.Δεν προοριζεται για gaming αλλα το συγκεκριμενο το εχω αποθημενο μιας και το farcry ηταν κορυφαιο,τελοσπαντον θα κανω μια παραγγελεια στον θειο και θα το τσεκαρω να δω τι λεει :-D

Δημοσ.

πωσ σε ακολουθα ο prophet στο σημειο οπου πεθαινει απο το κρυο για να τον πασ στισ φωτιες?παταω κατι η σε ακολουθα μονος του?

Δημοσ.
πωσ σε ακολουθα ο prophet στο σημειο οπου πεθαινει απο το κρυο για να τον πασ στισ φωτιες?παταω κατι η σε ακολουθα μονος του?

σε ακολουθά μόνος του.

Δημοσ.
οι 5 πρωτες ωρες gameplay ειναι πολυ καλες οι αλλες 5 με εξωγεινους ειναι για μενα τουλαχιστον ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΠΑ:mad:

αν το δεύτερο είναι μόνο με τα ρομποτάκια αυτά σαν αντίπαλους δεν ξέρω αν θα μου πολυαρέσει...

μην το κάνουν και πολύ υπερφυσικό..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...