Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εννοω οτι κατα τη γνωμη μου το Far Cry, στο High, ειναι καλυτερο απο το medium του Crysis.Και...playable.B)

συμφωνώ γιατί πολύ απλά το Far Cry δεν έχει πίστες με πολλές απαιτήσεις, και παίζεται εύκολα χωρίς πολλά κολλήματα.

αντιθέτως αν δεις το Crysis, μόνο την τελευταία πίστα γίνεται χαμός... :-)

Δημοσ.
Πόσοι το έχετε αυθεντικό?

Να κανονίσουμε το Σάββατο αν είναι για ένα multiplayer όλοι παρέα :-)

Κρίμα..θα ήταν καλή ιδέα αν το dvd δεν ήταν ενός θείου μου..

αν και προτιμώ pro evolution πιο πολύ ..! :-)

Δημοσ.

Εγώ παίδες είμαι νέος στα φορουμ σας, αλλά όχι και στο άθλημα!!!! Σας συγχαίρω για την δουλειά που κάνετε. Και μετά από το σύντομο αυτό γλυψιματάκι πάμε στο ψητό.

1) Αντικειμενικά και χωρίς LOL και... ''λακαμίες'' το PC μου το λέτε τοπ ή όχι?

2) Παίζω το Crysis σε 1024χ768, Antialiasing 4x, Vertical Synch και όλα στο advanced στο Very High. Όλα έτρεχαν ΝΕΡΟ μέχρι την αποστολή που σκοτώνεται ο Major Strictland από εκείνη την εξωγήινη ''πιπεριά'' . Μετά το χάος. Κάθε load/save/checkpoint/level start περιμένω 10 λεπτά και συνήθως κολλάει εντελώς. Φορτωμένα όλα τα updates. Hardware/software/system/game.:)

Δημοσ.

Πώς διαγράφω ένα μήνυμα? Δεν βλέπω κουμπί. Παω επεξεργασία/διαγραφή αλλά πού είναι η διαγραφή???? N00b-ίζει επικίνδυνα η ερώτηση αλλά δεν το βλέπω!!!!

Δημοσ.

Η 3870 σε κρατάει αρκετά πίσω (ειδικά όταν μιλάμε για τα Very High). Αν είχες πάρει μια 3870X2 τότε θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα και θα ήσουν σε ανάλογα επίπεδα με όσους έχουν 8800GTX. Ξέρω ότι είναι νέα η κάρτα σου και έδωσες ένα σεβαστό ποσό, αλλά δυστυχώς δεν είναι από τις δυνατές κάρτες που απαιτούνται για τα Very High του Crysis. Μην ξεχνάς ότι αρκετοί έχουμε κάνει overclock ακόμα και στα εντελώς high-end μοντέλα καρτών γραφικών (για να μην πω ότι μερικοί έχουν πάει και σε SLI).

Κοινώς θέλω να πω ότι θα πρέπει να τα βάλεις στο High τα settings.

PS: Προσωπικά σκεφτόμουν να πάρω άλλη μια 8800GTX να την κάνω SLI... αλλά μετά σκέφτηκα ότι φεύγω για στρατό σε λίγες μέρες οπότε δεν έχει νόημα μια τέτοια αγορά. Γι' αυτό δεν πήγα στο SLI (ειδικά αν η 9800GX2 είναι μόλις 30% καλύτερη από την 8800Ultra, όσοι έχουν 8800GTX αξίζει με τα χίλια να πάνε σε SLI όταν βγουν οι νέες κάρτες δίνοντας 350-400 ευρώ, αντί για 600 που θα κάνουν οι 9800GX2 :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...