Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνω! 25+fps ειναι playble κατα τη γνωμη μου.

Δεν είναι για πολυ ώρα όμως... Δημιουργεί πονοκέφαλο μετά από κάποια ώρα... Απο 60fps κ άνω είναι το σωστό ....

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και ποιός πιάνει πάνω απο 60 fps στο Crysis? :)

Αν τα βαλεις ολα low μια χαρα τα πιανεις :-D:-D

Wolfidis εγω προσωπικα σε ολα τα παιχνιδια προσπαθω να το κραταω εκει τα fps(ή και παραπανω αν ειναι τεραμ τα γραφηκα)και παιζω επι πολλες ωρες χωρις να εχω προβλημα.

Μονο στα ΜMoRpgs μου την σπανε τα <30fps γτ παει καρε καρε....

Δημοσ.

Παίζω το παιχνίδι στο πιο easy mode, και παρόλαυτά πρέπει να αδειάσω μισό γεμιστήρα για να πεθάνει ένας αντίπαλος στρατιώτης ακόμα και απο απόσταστη 2 μέτρων! Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Δημοσ.
εχεις ξαναπαιξει fps? :D

Τα τελευταία 10 χρόνια, έχω παίξει τα περισσότερα γνωστά fps.

Τη σχέση έχει τώρα η ερώτησή σου; Δεν είναι οτι βαράω στο γάμο του καραγκιόζη! Αλλά μιλάμε οτι πρέπει να ρίξω 20 σφαίρες στο στήθος ή στο κεφάλι μέχρι να ξαπλώσει ο αντίπαλος! Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό σε άλλο fps. Στο CoD ας πούμε, ρίχνεις μια στο κεφάλι και τέρμα.

Δημοσ.

Απλή είναι η λύση, βγάλε το silencer (ή βάρα στο κεφάλι ενώ έχεις silencer :P). Και υπάρχουν mods για να κατεβάσεις όπως το Reality Enhancement ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοι σχετικά με τις απαιτήσεις του παιχνιδιου εμένα με ανάλυση στα 1024/768 και όλα στο medium και antializing 2x το παίζει αξιοπρεπέστατα και το pc που έχω είναι το εξής..: p4 3ghz(χωρις overclocking)-2048ram ddr400 -radeon x1950pro 512mb agp -tagan500w

Μόνο σε κάτι φάσεις που γινεται της πουτ@ν@ς κάνει κάτι σπασίματα αλλά για πολυ λιγο.

Αυτο το λέω γιατι βλέπω οτι πολύς κόσμος προβληματίζεται με πολυ ανώτερα συστήματα..

Δημοσ.
Ρε παιδια μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοι σχετικά με τις απαιτήσεις του παιχνιδιου εμένα με ανάλυση στα 1024/768 και όλα στο medium και antializing 2x το παίζει αξιοπρεπέστατα και το pc που έχω είναι το εξής..: p4 3ghz(χωρις overclocking)-2048ram ddr400 -radeon x1950pro 512mb agp -tagan500w

Μόνο σε κάτι φάσεις που γινεται της πουτ@ν@ς κάνει κάτι σπασίματα αλλά για πολυ λιγο.

Αυτο το λέω γιατι βλέπω οτι πολύς κόσμος προβληματίζεται με πολυ ανώτερα συστήματα..

Γιατι πολυ απλα κανεις ΔΕΝ το παιζει σε medium. Εγω το παιζω σε ultra high και η διαφορα στα γραφικα ειναι χαοτικη σε συγκριση με τα γραφικα του medium. Ξερεις τι μου ειπε ενας φιλος μου ο οποιος ειχε ερθει μια απο αυτες τις μερες σπιτι μου και το παιξαμε? "Για μια στιγμη νομιζα οτι βλεπαμε ταινια και οχι οτι παιζαμε παιχνιδι" Και δεν εχει αδικο.. Τα γραφικα του ειναι επιπεδου ταινιας οχι παιχνιδιου....

Δημοσ.
Γιατι πολυ απλα κανεις ΔΕΝ το παιζει σε medium. Εγω το παιζω σε ultra high και η διαφορα στα γραφικα ειναι χαοτικη σε συγκριση με τα γραφικα του medium. Ξερεις τι μου ειπε ενας φιλος μου ο οποιος ειχε ερθει μια απο αυτες τις μερες σπιτι μου και το παιξαμε? "Για μια στιγμη νομιζα οτι βλεπαμε ταινια και οχι οτι παιζαμε παιχνιδι" Και δεν εχει αδικο.. Τα γραφικα του ειναι επιπεδου ταινιας οχι παιχνιδιου....

Αυτο ισχύει σε full αλάζει πολύ..ειδικά με full αναλυση.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια, ο,τι λιγοτερο κατω απο High, απλα σκοτωνει το παιχνιδι.Καλυτερα παιξτε Far Cry...

Δημοσ.
Ναι ρε παιδια, ο,τι λιγοτερο κατω απο High, απλα σκοτωνει το παιχνιδι.Καλυτερα παιξτε Far Cry...

το Far Cry 2 εννοείς όταν βγει, εεε ? B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...