Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ CORE 2 DUO ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ crysis...

μονοπύρινο 3,2 θέλει και εχω δυπίρινο 3,8

Αυτο που λες φίλε μου δν μπορεί να ισχύει...

παντως σίγουρα ειναι πολυ καλύτερος επεξεργαστής

Δημοσ.

εν πασι περιπτωση

εχω σύστημα πολύ ανώτερο απο αυτο που θέλει το crysis και δεν παίζει γίνετε χαμός...

αχ εχω συγχιστει τοσο πολύ

κι εγω δν ξέρω τι να κανω εισατε η τελευταία μου ελπίδα:cry::cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Αυτος ο κυριος ο οποιος ειναι διπλα στο ρομποτ ειμαι εγω!!

Once again wtf???7 χρόνον είσαι?

κι εγω δν ξέρω τι να κανω εισατε η τελευταία μου ελπίδα:cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν υπάρχει λύση...κανε κάνα search στο επίσημο forum για random freeze, αν και φταίει το hardware φαντάζομαι.

Δημοσ.

δηλαδή πως φταιει το hardware ή πω; μπορω να το φτιάξω αφου το pc που έχω είναι κατα πολύ ανώτερο καια απο τα recomended του παιχνιδιού...

Με βλεπω να φτάνω στα ακρα με την ea...

Δημοσ.

μήπως έχει καμιά ασυμβατότητα με amd επεξεργαστές..

με 3,2 επεξεργαστή (intel).το έπαιξα..κόλλουσε μερικές φορές και με κάρτα όχι και καλή.. (x600xt) αλλά γενικά όλα καλά.

Δημοσ.

Λοιπόν, το απεγκατέστησα τελειος το παιχνίδι εκανα ενα γενικο καθαρισμα στο pc registry defrag check disk κτλ. και ξανα έβαλα το παιχνίδι χωρις να βαλω το patch...

...αλλα πάλι τα ίδια.

Επίσης έβαλα και μια παλιότερη έκδοση των drivers ati αλλα τπτ.

Μου γανηκε παντως πως πήγαινε κάπως καλύτερα...

Παιδιά ο υπολογιστής μου είναι πολύ ανώτερος και απο το recomended που θέλει το παιχνίδι αλλα δεν το παίζει...

Τι μπορώ να κάνω.

Ας με βοηθησει κάποιος....

Πραγματικα θα τρελαθώ...

Δημοσ.

Η λύση πρέπει να βρέθηκε.

Έκανα μια βόλτα στο site της sapphire για κανενα bios update της κάρτας ή κατι τέτοιο και βρήκα ένα hotfix για το crysis.

τωρα το κατεβάζω 50+ MB

να δούμε...:-D

Δημοσ.
s.m. greek πρεπει να παρης απο core 2 duo 6600 και πανο το καλιτερο ειναι quad core επεξεργαστης ... το crysis παιζει πολυ καλιτερα με τετραπυρινους

Στο PC μου που έχω τετραπύρηνο στα 3,2ghz με 8800GTS 640mb τρέχει χειρότερα απ'ότι στο PC του αδερφού μου που έχει διπύρηνο στα 2,6 και 8800GT 512mb. :P

μονοπύρινο 3,2 θέλει και εχω δυπίρινο 3,8

Χεμ χεμ...ο 3800+ δεν τρέχει στα 3,8ghz αλλά στα 2ghz. xD

Δημοσ.
Στο PC μου που έχω τετραπύρηνο στα 3,2ghz με 8800GTS 640mb τρέχει χειρότερα απ'ότι στο PC του αδερφού μου που έχει διπύρηνο στα 2,6 και 8800GT 512mb. :P

Χεμ χεμ...ο 3800+ δεν τρέχει στα 3,8ghz αλλά στα 2ghz. xD

ναι αλλα οταν λεμε 3800 εννουμε 3,8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...