Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδέχεται να τον έχει πιει το save σου (σε άλλους δεν lock-άρει στο τελικό σημείο). Αν έχεις διαλύσει τα τέσσερα κανόνια με το rocket launcher και αν έχει απενεργοποιηθεί η ασπίδα από το αριστερό μέρος και συνεχίζεις να μην μπορείς να το κάνεις lock, τότε κάνε load το αρχικό savepoint του αεροπλανοφόρου (ένας φίλος μου περίμενε 10 λεπτά για να lock-άρει όταν δίνεις την χαριστική βολή :P)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω εχω κολλησει στο αεροπλανοφορο, οποτε βγαινω στο καταστρωμα που ερχονται τα πετουμενα εξωγηινα, καθαριζω κανα δυο, και μετα πεθαινω, δεν μπορω να το περασω με τιποτα.

Δημοσ.
Με μια 8800 θα ειναι σφαιρατο... Με την καρτα γραφικων που εχεις ισως κανεις καποιους...συμβιβασμους...

θα το παίζει σε medium details

Εντάξει μωρέ τότε...Συμβιβάζομαι,κ σε medium εντάξει θα είναι..:-)

Ευχαριστώ που απαντήσατε.

Δημοσ.
εγω εχω κολλησει στο αεροπλανοφορο, οποτε βγαινω στο καταστρωμα που ερχονται τα πετουμενα εξωγηινα, καθαριζω κανα δυο, και μετα πεθαινω, δεν μπορω να το περασω με τιποτα.

προσπάθησε να γίνεις αόρατος όποτε να βλέπεις σκούρα ή να απομακρυνθείς με ταχύτητα.

επίσης καλί είναι για τα τερατάκια το shotgun kai to gaus rifle.

Δημοσ.

το crisys μπορεί να θεωρηθεί νομίζω ως ο Βασιλιάς όλων των παιχνιδιών! υπάρχει κανένα pc που να μπορεί υποστηρίζει τέλεια όλές τις ρυθμίσεις στο μέγιστό??

Δημοσ.
το crisys μπορεί να θεωρηθεί νομίζω ως ο Βασιλιάς όλων των παιχνιδιών! υπάρχει κανένα pc που να μπορεί υποστηρίζει τέλεια όλές τις ρυθμίσεις στο μέγιστό??

Συμφωνω απολυτως! Το Crysis ειναι ο βασιλιασς των παιχνιδιων. Το εχω φταστει στην τελευταια πιστα και στο δικο μου pc παιζει πολυ καλα

• Moderators
Δημοσ.

O Krang απ'ότι θυμάμαι είναι εξωγήινος από την διάσταση X κι επειδή σε είχε του κλώτσου και του μπάτσου στο καρτούν, δεν μπορείς να τον λες "ρομπότ". :P

Αφού κάνεις τον πορωμένο, τότε κάνε καλύτερο role-playing και βασικά όχι τέτοιο spam στο topic του Crysis...

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.

Ουφ...

Αγόρασα το crysis ORIGINAL σήμερα.

Το εγκατέστησα ομορφα και ωραία έβαλα και το patchάκι αλλα έλεος.Το παιχνίδι σε συνεχως κολάει.

Λοιπον

Ο υπολογιστής μου είναι

amd x2 3800+ am2

asus m2n sli deluxe

2x1gb geil 800mhz ddr2

Sapphire hd 3850 512MB pci-e

Creative sb audigy 4

WD 1600JS sata 2

Seasonic m12 700watt

Windows vista x64 original

Conn-x 2mbps

Λοιπον,

Πρωτη μου κίνηση ήταν να προσαρμώσω τα γραφικά.Αφου τα προάρμοσα διαπίστωσα οτι σε κάποια σημεία ενω πήγαινε τέλεια το παιχνίδι κολούσε τελέιος και ξανα συνέχιζε με αποτέλεσμα πολλές φορες να με σκοτώνουν ή να πέφτω πανω σε άλλα αμαξια και γενικά να χάνω.

Στο τελος λέω να βαλω ολα τα γραφικά στο low όπως και έκανα.

Η κατάσταση όμως ήταν ακριβώς η ίδια!

Αυτο συμβαίνει και στο singleplayer αλλα και στο online.

Προλαβαίνω μερικους λέγοντας πως το latency μου στο multiplayer online ήταν μόλις 70 και η κατασταση ήταν το ίδιο χάλι.

Ξέρω οτι το pc μου δεν ειναι και το καλύτερο που υπάρχει όμως δεν μπορω να φανταστώ πως γινεται και κολάει το crysis.

Δεν ξέρω θα τρελαθώ.

Οι προδιαγραφες του υπολογιστή μου είναι πολύ ανώτερες και απο τα recomended που θέλει το crysis.

edit- να πω πως έχω βάλει το service pack 1 BETA για τα vista και έχω τους 8.1 ati drivers και γενικά τα πάντα ενημερωμένα

Τι μπορώ να κάνω?

plz βοήθεια

Δημοσ.
ahem η βέλτιστη (με καλά hz) ναι...

αλλιώς 15αρες παίζουν έως 1280χ1024@60hz...

Για την βέλτιστη μιλάμε προφανώς, όχι για την μέγιστη να θες και μεγεθυντικό φακό να δεις τα fonts.

Δηλαδή τι πρόβλημα θα έχω σε 1024χ768?
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...