Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε του φουστη να μην σου επαιζε σφαιρα με 8800 και 2Gb ram.

Και εγω παντως προς το παρων προτιμω το single-game.Μόλις αρχισα να το παιζω στο hard.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Aπλά ξέχνα το.

Και η ανάλυση της 15άρας είναι 800χ600.

Η 17άρα είναι για 1024..

ahem η βέλτιστη (με καλά hz) ναι...

αλλιώς 15αρες παίζουν έως 1280χ1024@60hz...

Δημοσ.
Παιδιά στο pc μου θα παίξει το game ικανοποιητικά σε medium τουλάχιστον?

Το pc είναι:

1 gb ram

p4 3.2

ge force 8600 gt

Σε ανάλυση 1024χ768 θα παίξω μιάς και έχω 15άρα οθόνη.

Αν βάλεις αλλο ενα γιγα ραμ, υπερχρονίσεις και λιγο και τον επεξεργαστή θα το παίξεις με κάποιες επιλογές στο medium και κάποιες στο low. Aν το αφήσεις έτσι που είναι εισαι οριακά στις απαιτήσεις για τα xp κυρίως επεξεργαστή και μνήμη και μάλλον θα εισαι στο low. Ωστόσο δεν χάνεις τπτ κατέβασε το demo και βλέπεις.

Δημοσ.
Απλά συμαδεύεις στα σημεία που πρέπει και περιμένεις να γεμίσει μια μπάρα.

Πρέπει να'χεις διαλύσει τα κανόνια πρώτα.

πρώτα τα κανόνια..

στη συνέχεια σου λένε οτι θα απενεργοποιήσουν την ασπίδα του από αριστερά πρώτα..

στη συνέχεια ρίχνεις..

μετά το ίδιο και από τα δεξιά...

και μετά από κάτω ... (αφού βέβαια στα διαλείμματα ξεμπλέξεις με τα ρομποτάκια-καλαμαράκια που σου έρχονται..)

Δημοσ.

Πλατινένιο το Crysis

Αυτά για όσους θέλουν να λένε ότι το παιχνίδι δεν τα πάει καλά. Το ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες της EA κάτι θα έπρεπε να λέει σε μερικούς που αρέσκονται μόνο στα νούμερα του NPD ;-)

http://www.gamersuniverse.com/gr/index3.php?content=news&gameid=219&newsid=3304

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε, μιας και η EA δημοσιοποίησε σήμερα τις πωλήσεις των τίτλων της για το τρίτο οικονομικό της τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον CFO Warren Jensen, το Rock Band, το Crysis και το Orange Box ξεπέρασαν τις προσδοκίες της εταιρείας.

Όσον αφορά το Crysis, ο Jensen είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι ο τίτλος τα πήγαινε πολύ καλά. Σήμερα λοιπόν ανακοίνωσε ότι έγινε πλατινένιο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει σημειώσει ήδη ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Κάτι τέτοιο θεωρούσαμε ότι ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι τα περισσότερα Μέσα στήριζαν τις απόψεις των χαμηλών του πωλήσεων στα αποκλειστικά νούμερα του NPD που αφορούσαν τις πωλήσεις του Crysis στην Αμερική (χωρίς να λάβουν καν υπόψη τους τις Online πωλήσεις). Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, τέτοια νούμερα μπορούσαν εύκολα να παρεξηγηθούν και να οδηγήσουν το κοινό σε λανθασμένα συμπεράσματα. Και πόσο δίκιο φαίνεται να είχαμε τελικά...

Η EA μετά από αρκετό καιρό βάζει τα πράγματα στην θέση τους και το Crysis διαγράφει μια πορεία καλύτερη ακόμα και από αυτήν του Far Cry (μιας και τους τρεις πρώτους μήνες του είχαν πωληθεί 700.000 κομμάτια).

Δημοσ.
κατι δεν παει καλα. υπαρχει περιπτωση bug ? σημαδευω το κανονι του και συνεχιζει να γραφει no locked target.please help

δεν κατάλαβες...τα 4 κανόνια με τα όπλα που έχεις ..

σε υπόλοιπα που θα σου λέει η ομάδα σου θα ρίχνεις με το κανόνι..όταν και καλά χαλάσουν την ασπίδα..

Δημοσ.
Έτσι έτσι!!

Σκέφτομαι κ γω να τ πάρω...αλλά έχω μείνει στην σκέψη...

vista home premium en

Intel Core 2 Quad 2.4ghz

2gb ram

8600GT 512mb-->1gb

παίζει;;;;

Δημοσ.

αυτο ποθ θελω να πω ειναι οτι οταν μου λεει η ομαδα να χτυπησω το κανονι το αριστερο με το tacanon ενω το σημαδευω δεν βλεπω να γεμιζει τπτ.με αλλα λογια δεν κανει lock on

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...