Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εχω την εντυπωση πως σε συγκρισει με αυτα τα ss το CoD4 εχει καλυτερα γραφηκα...

Αληεθαι custom maps ειναι?

Οχι ρε μαν τι ειπες τωρα; :confused: Οχι θα βαλω τα κλαματα δλδ αληθεια σου λεω οταν ακουω τετοια πραγματα.. :cry:

Αποψη σου ειναι το δεχομαι αλλα ειλικρινα... Δεν υπαρχει η παραμικρη συγκριση εαν μπορει καποιος να κανει κατι τετοιο..

John πιο Μod ειναι αυτο να το ψαξω γιατι το megaup ως συνηθως γαμ..

Δημοσ.

Καλά το COD4 δεν πιάνει μία μπροστά σε αυτά τα γραφικά αλλά τέσπα, απόψεις :P. Είναι custom time αυτού του χάρτη. Δεν υπάρχει άλλο link πέρα από το MegaShitload :-(. Όπως συνηθίζεται, το ΑΙ δεν είναι τόσο καλό στο custom map και υπάρχουν αρκετά Bugs. Γενικά καλύτερος είναι ο χάρτης την νύχτα με τον έξτρα φωτισμό παρά στην μέρα που είναι από default (και φαίνεται να έχει και περισσότερη ομίχλη την μέρα)

crysisqi6.jpg

Δημοσ.

john2gr i am begging you, please give me your GPU :P

Και τι δεν θα δινα να μπορω να εχω και εγω τετοια γραφικα, αλλα με την 3850 που εχω, παρτο αυγο και κουρεφτο ... κλαψ κλαψ.

Αληθεια να κανω μια ερωτηση, ισως ασχετο το φορουμ αυτο, αλλα το ειχα περιεργεια...

στο CCC μου βγαζει πως το

engine clock ειναι στα 300 Mhz και το

Memory clock ειναι στα 829 Mhz.

Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 400 Mhz και 1400 Mhz ?

Δημοσ.
Αληθεια να κανω μια ερωτηση, ισως ασχετο το φορουμ αυτο, αλλα το ειχα περιεργεια...

Σε 2D μόνο; Αν ναι φυσιολογικό μου ακούγεται.Δεν έχω και 3850 για να είμαι 100% σίγουρος αλλά το κάνουν αρκετές κάρτες για λόγους κατανάλωσης/θερμοκρασίας /θορύβου.

edit: Α! και κάτι που ήθελα να προτείνω καιρό , σε τοπικ τόσο σημαντικών παιχνιδιών δεν θα ήταν καλή ιδέα να έμπαιναν στο 1ο ποστ όλα τα σημαντικά link π.χ. τα update και πως γίνεται το 'σπάσιμο' για να δουλεύει το very high σε XP ; Θα αποφεύγαμε και τις συχνά επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.

Δημοσ.
john2gr i am begging you, please give me your GPU :P

Και τι δεν θα δινα να μπορω να εχω και εγω τετοια γραφικα, αλλα με την 3850 που εχω, παρτο αυγο και κουρεφτο ... κλαψ κλαψ.

Αυτο ειναι το ATi PowerPlay και το engine clock κατεβαινει απο τα 690(που ειναι κανονικα)στα 300 για εξοικωνομιση ενεργιας κλπ.

Οι μνημες ειναι μια χαρα(και υπολογιζε παντα πως τα 829mhz που γραφει υπολογιζονται χ2(effective DDR).

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...