papeipa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Ουπς δεν το ειδα :}!Ξερει κανεις αν μπορω να ξεκλειδωσω τα very high settings se dx9?AA με αφηνει μεχρι 16χQ
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 johny πολύ ωραίο το Reality Enhancement Mπορείς να δώσεις λινκ και για το natural mod? Edit: το βρήκα link
S2Katana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδια εγω το αυθεντικο dvd στα χερια μου.Τι να κανω μετα την εγκατασταση?Εχουν βγει patch κτλ?
pappous_soulis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Έχει βγει το 1.1 patch. Download > install και μετά βάλε τα tweaks για very high settings.
john2gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 http://www.megaupload.com/de/?d=AO1BHR4M Και το framerate... παίρνει την ψιλο-κατηφόρα
Sadman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εχω την εντυπωση πως σε συγκρισει με αυτα τα ss το CoD4 εχει καλυτερα γραφηκα... Αληεθαι custom maps ειναι?
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 εχω την εντυπωση πως σε συγκρισει με αυτα τα ss το CoD4 εχει καλυτερα γραφηκα...Αληεθαι custom maps ειναι? Οχι ρε μαν τι ειπες τωρα; Οχι θα βαλω τα κλαματα δλδ αληθεια σου λεω οταν ακουω τετοια πραγματα.. Αποψη σου ειναι το δεχομαι αλλα ειλικρινα... Δεν υπαρχει η παραμικρη συγκριση εαν μπορει καποιος να κανει κατι τετοιο.. John πιο Μod ειναι αυτο να το ψαξω γιατι το megaup ως συνηθως γαμ..
john2gr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Καλά το COD4 δεν πιάνει μία μπροστά σε αυτά τα γραφικά αλλά τέσπα, απόψεις . Είναι custom time αυτού του χάρτη. Δεν υπάρχει άλλο link πέρα από το MegaShitload . Όπως συνηθίζεται, το ΑΙ δεν είναι τόσο καλό στο custom map και υπάρχουν αρκετά Bugs. Γενικά καλύτερος είναι ο χάρτης την νύχτα με τον έξτρα φωτισμό παρά στην μέρα που είναι από default (και φαίνεται να έχει και περισσότερη ομίχλη την μέρα)
N1ghtW0lf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 john2gr i am begging you, please give me your GPU Και τι δεν θα δινα να μπορω να εχω και εγω τετοια γραφικα, αλλα με την 3850 που εχω, παρτο αυγο και κουρεφτο ... κλαψ κλαψ. Αληθεια να κανω μια ερωτηση, ισως ασχετο το φορουμ αυτο, αλλα το ειχα περιεργεια... στο CCC μου βγαζει πως το engine clock ειναι στα 300 Mhz και το Memory clock ειναι στα 829 Mhz. Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 400 Mhz και 1400 Mhz ?
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ο τελευταιος χαρτης που εδωσε ο John για οσους δεν μπορουν να το κατεβασουν απο megaup ειναι εδω Για το custom time ομως πρεπει να το βρειτε.. Και οντως το AI ειναι γτπ.. Cool map though
Sadman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 μαλλον θα ειναι οι φωτογραφιες δεν ξερω.Κατεβασα το μαπ και διχνει πολυ πιο γαματο.
Mars_ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Αληθεια να κανω μια ερωτηση, ισως ασχετο το φορουμ αυτο, αλλα το ειχα περιεργεια... στο CCC μου βγαζει πως το engine clock ειναι στα 300 Mhz και το Memory clock ειναι στα 829 Mhz. Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 400 Mhz και 1400 Mhz ? Σε 2D μόνο; Αν ναι φυσιολογικό μου ακούγεται.Δεν έχω και 3850 για να είμαι 100% σίγουρος αλλά το κάνουν αρκετές κάρτες για λόγους κατανάλωσης/θερμοκρασίας /θορύβου. edit: Α! και κάτι που ήθελα να προτείνω καιρό , σε τοπικ τόσο σημαντικών παιχνιδιών δεν θα ήταν καλή ιδέα να έμπαιναν στο 1ο ποστ όλα τα σημαντικά link π.χ. τα update και πως γίνεται το 'σπάσιμο' για να δουλεύει το very high σε XP ; Θα αποφεύγαμε και τις συχνά επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις.
Sadman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 john2gr i am begging you, please give me your GPU Και τι δεν θα δινα να μπορω να εχω και εγω τετοια γραφικα, αλλα με την 3850 που εχω, παρτο αυγο και κουρεφτο ... κλαψ κλαψ. Αληθεια να κανω μια ερωτηση, ισως ασχετο το φορουμ αυτο, αλλα το ειχα περιεργεια... στο CCC μου βγαζει πως το engine clock ειναι στα 300 Mhz και το Memory clock ειναι στα 829 Mhz. Κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι 400 Mhz και 1400 Mhz ? Αυτο ειναι το ATi PowerPlay και το engine clock κατεβαινει απο τα 690(που ειναι κανονικα)στα 300 για εξοικωνομιση ενεργιας κλπ. Οι μνημες ειναι μια χαρα(και υπολογιζε παντα πως τα 829mhz που γραφει υπολογιζονται χ2(effective DDR). Ελπιζω να σε βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις