Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα dual boot τα σιχαμερα vista για να το δοκιμασω και εκει με dx10 και παιζει αριστα ολα στο full με μια δοκιμη που εκανα

ενω στα xp στο high ειχα προβληματα

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε γαμώτο αυτό είναι πρωτοφανές

Στο multiplayer όταν μπαίνω (μετά το patch) μπαίνω κανονικά σε server και όταν αρχίζει το παιχνίδι ο κέρσορας του ποντικιού εμφανίζεται πάνω απο την εικόνα του παιχνιδιού και μου χαλάει το παιχνίδι :(

Του'χει τύχει κανενός?

Δημοσ.

Το παιχνιδι παιζει κανονικα σε high με 1440χ900 χωρισ ΑΑ.Αλλα οταν χανω και παω να κανω load απο το autosave κολλαει η εικονα,ενω ακουγεται ηχος κανονικα.Εχω βαλει patch και crack.Ξερει κανεις πως φτιαχνετε?

Δημοσ.
Παίδες μου άρχισε τα crashes στα checkpoints, μπορεί να συμβεί στο πρώτο checkpoint με το που ξεκινήσω, μπορεί να συμβεί μετά από 2 ώρες παιχνιδιού. Έχω το τελευταίο patch περασμένο και τους τελευταίους drivers. Καμιά ιδέα κανείς?

Εμένα τα έκανε αυτά από την στιγμή που εγκατέστησα το patch. Με το που το πέρασα, οι χρόνοι φορτώματος έγιναν τεράστιοι και τις περισσότερες φορές κρασάριζε κιόλας.

Δημοσ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.... Ο ΣΡΕΝΤΕΡ, Ο ΣΡΕΝΤΕΡ ΕΠΣΤΡΕΨΕ!!!!:-D:-D:-D:-) Xθες πηρα το pc . Μιλαμε πεταει το pc !! Εβαλα αλλο 1gbram &8800gt512mb. Ολα τα games πανε σφαιρα με full settings 1280x1024 εκτος απο CRYSIS. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την 8800gt 512mb. Το crysis το δοκιμασα σε 1280χ1024 tweaked very high settings για xp τρεχει στα 25 fps, και ειναι σχεδον full playble!!!! Τωρα σκεφτομαι να εγκαταστησω και το pacth αλλα απο οτι διαβαζω εδω εκει ακρετα προβληματα... Αξιζει να το εγκαταστησω? Θα δω μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα μετα το pacth?

Δημοσ.

Μα δεν υπαρχει δρομος!!! Μετα απο πολλες ωρες παιχνιδιου διαπιστωσα οτι εκανα κυκλους γυρο απο το ιδιο σημεο! Το μονο που υπαρχει ειναι 2 παγωμενα τζιμπ και μερικα κατεστραμενα σπιτια..Α και 2 alien τα οποια και καθαρισα... Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω!!!!:shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...