Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Tι, παιζει και ο Ghost?Θα το παρω! Καλά ρε 1) Τόσο καιρό που μιλάω για το παιχνίδι, τι κάνω; Στην βιτρίνα το βλέπω; Έβαλα και screenshots. 2) Να πάρεις ένα παιχνίδι γιατί παίζω εγώ, δεν θα το συνιστούσα... 3) Περίμενε να βγει και το 2ο Patch που ελπίζουμε ότι θα στρώσει κάπως περισσότερο τα πράγματα στο multiplayer.
S2Katana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οχι μωρε, ενταξει, τωρα κερδισε την εμπιστοσυνη μου. Βασικα εχει να γινει χαμος με τα mods, αρα θα ειναι διαχρονικο, αρα αξιζει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οχι μωρε, ενταξει, τωρα κερδισε την εμπιστοσυνη μου. Όχι επειδή παίζω εγώ ελπίζω. Δεν είναι πως δεν θέλω να παίξουν περισσότεροι το παιχνίδι, αλλά με κάτι τρελά hacks που κυκλοφορούν, δεν θέλω να απογοητευτεί κάποιος εξαιτίας μου... Να δούμε πάντως, αρχίζουν σιγά-σιγά τα βήματα για καλύτερο (μακάρι) security. http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=597
S2Katana Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ναι εχω δει διαφορα στο youtube, αυτα καταστρεφουν το παιχνιδι...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Πάντως πιστεύω ότι και η 9800 δεν τα δώσει παραπάνω από max 20 fps. Το game θέλει further optimization όπως και να έχει...δεν είναι δυνατόν να έχω full high 1280*1024 no ΑΑ και να έχω 40 fps και όταν βάζο ΑΑ*2 or*4 or*8 να είναι κολλημένο στα 20fps.Καλά στο carrier είναι τραγική η κατάσταση. p.s. καλά έχω φάει τρελό κόλλημα με το combat theme του game.Παίζει να το ακούω 100 φορες την ημερα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Να σας ρωτησω παιδια.. Εγω εχω την 8800GT και παιζω το Crysis σε Resolution 1680x1050, με όλες τις επιλογές στο High.. Επισης, εχω εγκαταστησει το Patch v1.1 και τo BloodDecalFix1 (for Patch v1.1).. Εσεις που, δυστηχως, δεν σας παρακολου8ουσα..Μηπως εχετε τπτ αλλο Must για το Game? Κανενα Update ή Patch που να Fixarei, προσ8ετει ή κανει το Game να φαινετε πιο ομορφο (Οπως κτ patches του Oblivion..)? Κτ που το εχετε ψαξει και μου προτεινετε και εμενα να το χρησιμοποιησω/installaρω! Ευχαριστω! Koritsi_Gia_FPS!
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 The Crysis Hardware Experiment Recommendations from Crytek and New Videos! Greetings Community, The Experiment Over Christmas we took the time for a little in-house experiment. With only a limited budget of around US $900 we wanted to set up a brand new machine that can handle Crysis on High settings. We should note that Very High settings are reserved to keep Crysis future-proofed, just like Ultra was in Far Cry. Together with EA we looked in shops around the world and bought the hardware parts to put together our machine starting from scratch. While we had a budget in mind, we wanted to still make sure this machine would have top-notch hardware such as a multicore processor or a DirectX10 graphics card. The Videos As youʼll see from the 8 minutes of video we recorded, Crysis looks absolute fabulous on High settings with this configuration and runs very smoothly on a 1280x720 resolution. They show different locations from the Crysis Singleplayer Campaign with everything set to High. - Download – Video 1 - Download – Video 2 - Download – Video 3 - Download – Video 4 The Configuration Below you find a rough list of parts we purchased so you can see and check for yourself about the total costs of such a high-end computer. The prices may vary from country to country, but overall the costs should be within the same range (shipping included). CPU Intel Core2Duo E6750 GPU GeForce 8800GT 512MB Motherboard NVIDIA nForce 650i Socket 775 PSU 600W ATX12V RAM 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit HDD SATA 250GB 7200RPM DVD 20x DVD±R Burner Case ATX Midi Tower Computer Case OS Microsoft Windows XP Home with SP2 The Message With this experiment we have shown that Crysis runs smoothly and provides and amazing, unparalleled performance on High settings and on an affordable machine that is readily available today. We know most of you already have a great base to work with, so compare your current hardware with the setup mentioned above and consider an affordable upgrade – you do not have to purchase a new machine. Crysis is very scalable and looks great on Medium settings compared to current next-gen games. Your Hardware? Of course we would like to know what kind of hardware you are running the game on and how it is running. We encourage you to run a benchmark test in Crysis which you can share afterwards with the members of your favorite Crysis forum (which you can do by starting here). Regards, -Crysis Dev Team Με απλά λόγια, αυτό που λέμε αρκετοί τόσο καιρό . Όπως τα Ultra settings του Far Cry δεν μπορούσε να τα αντέξει κανένα PC, έτσι και για τα Very High του Crysis χρειαζόμαστε νέο hardware (ασχέτως που αρκετοί το έχουμε στα όρια του playable με τα Very High settings). Ακόμα και στα High settings, το Crysis προσφέρει τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει μέχρι στιγμής οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν πλέον
Tsiviotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 εγω παίζω κυρίως στους ρώσικους cracked servers, total crysis 1,2 κτλ. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
john2gr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Photoreal Custom Map (Απλά WOW... κι ας έχει μερικά bugs ο χάρτης) PS: Wolfidi, απλά παίρνεις τον κατάλογο από το Zip File και τον βάζεις μέσα στο Crysis\Game\Levels. Έπειτα από την κονσόλα πληκτρολογείς "map MapName" (όπου MapName το όνομα του καταλόγου του χάρτη) και στο φορτώνει. Τέλος όχι, δεν μπορείς στο Campaign να δεις τέτοια γραφικά με την αλλαγή των .cfg
Sadman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 οντως γαματο map αλλα ψιλο-αβασιστος.Αν ητανε λιγο πιο συντονισμενο το νερο κατι γινεται
chill Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Παίδες μου άρχισε τα crashes στα checkpoints, μπορεί να συμβεί στο πρώτο checkpoint με το που ξεκινήσω, μπορεί να συμβεί μετά από 2 ώρες παιχνιδιού. Έχω το τελευταίο patch περασμένο και τους τελευταίους drivers. Καμιά ιδέα κανείς?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Και μένα crashare οποτε γούσταρε...δεν νομίζω ότι μπορείς να κανεις κάτι.
mike^^ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδια εμενα το crysis ψιλοχανει κατι frames.Εχω το Ε6750 στα 2,6 την hd3870 kai 2 gb ram 800 mhz.Το εχω στα 1024χ768 ολα στο high.Υπαρχει καμια ρυθμιση ή στη καρτα ή αλλου να κανω ωστε να παιζει πιο ομαλα?
Apoll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Οι φώτο είναι από Intel Χ3100? Γιατί κάτοι τέτοιες έχω με το Crysis σε τέτοιες κάρτες. Άσχετα αν βγάζουν 4 fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις