Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτελους επαιξα και εγω το παιχνιδακι!

Ημουν πολυ διστακτικος κυριως λογω των μεγαλων απαιτησεων του και γιατι μου την σπαει αυτη η πολιτικη των εταιριων κατασκευης παιχνιδιων να απαιτουν ο pc gamer να χρειαζεται αναβαθμιση καθε 2 χρονια!

Το παιχνιδι λοιπον επαιξε μια χαρα με μια μιξη high και medium settings και καθολου ΑΑ στον 2πυρινο amd 4800+ με 2gb μνημουλες και μια Ati hd260 512.

Απο αποψη gameplay μου αρεσει πολυ γιατι ειναι ενα πραγματικα ανανεωμενο far cry!

Εννοειται οτι αυτο ειναι καλο αφου το far cry ηταν κορυφη στο ειδος!

Θεωρω επισης πολυ καλη την προσθηκη της βιοστολης και των δυνατοτητων που αυτη προσφερει γιατι ανεβαζει τα επιπεδα στρατηγηκης σε αλλο βαθμο απο οτι τα αλλα fps!Μπορεις δηλαδη με πολλους τροπους να φερεις εις περας τα διαφορα objectives!

Αυτα τα λιγα και ελπιζω να μου κρατησει το ενδιαφερον μεχρι το τελος!

Δημοσ.

εγω παλι δεν εχω αξιωθει να παιξω ολο το game.Μονο το demo που ειναι μικρο.Το υπολοιπο ειναι μεγαλο για να μου το φερει ο θειος και βαριεται :-D

Δημοσ.

γιατι ρε???Πιος ο λογος να δωσεις παραπανω λεφτα για ενα CD-KEY(γιατι αυτος ειναι ο μονος λογος που τα αγοραζουμε,τα games και με crack παιζουνε).Και οι πειρατες δλδ. τι θα γινουνε κλεφτες?:-D

Δημοσ.

Το δοκίμασα από περιέργεια σε 1920χ1200 με όλα στο ultra high και γέλασα με την ψυχή μου :D.

To δοκίμασα έπειτα στην 1400x1050 με όλα στο ultra high τα κατάφερνε αρκετά καλά αλλά το game crashαρε (δεν υπάρχει temp prob).

Τελικά και με patch και με τους τελευταίους οδηγούς 1400x1050 μισά high μισά ultra πάλι, δεν τραβάει παραπάνω. Άντε να σκάσει μύτη η 9800gtx γιαμ γιαμ :D.

Online που φαντάζομαι θα γίνεται πανικός με τι ρυθμίσεις θα τρέχει.

Και μου το έλεγαν όλοι "άστα τα vista babe" τι τα θελα τα ρημαδιασμένα!!!!

Δημοσ.

ε το μονο καλο που βρησκω εγω στα vista ειναι το dx10 και υποστιριξει very high/ultra ριθμισεων στα details.Και παλι με tweaks ξεπερνιεται αυτο αλλα....

Δημοσ.

Δεν κόβουν πολύ σε fps αλλά το παιχνίδι χάνει την ομαλότητα που το διακρίνει στα high. Προτιμώ να το παίζω αψεγάδιαστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα και να χάνω λίγο σε απόλαυση παρά στο ultra και να ζορίζομαι Μην νομίζεις ότι στα high το τρέχω με τρελά fps, 25-30 κινούμαι. Βασικά η κύρια μλκια που κάνω είναι ότι τρέχω και άλλα προγράμματα εν ώρα gaming (torrents :D, eset smart security, everest κλπ). Τώρα που τα έκλεισα και το ξαναέβαλα σε ultra πήγαινε μια χαρά χωρίς προβλήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...