TSOPK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Foveri mixani!To Crysis tha to paiksw mono ya ta grafika alla auto pou euxomai einai na ftiaxtoun paixnidia still gta me tetoia mixani grafikwn apla tha mas kathilwsoun tetoies prospatheies Ωραια θα ηταν αλλα αν εφτιαχναν GTA με την μηχανη αυτη, μαλλον θα θελαμε 4-5 8800GTX μαζι.
activex Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ...se ena xrono apo tora diladi tha ta exoume
john2gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Χύστ3 ελεύθερα. Δεν υπάρχει κάτι τελειότερο από το Crysis και θα αξίζει ότι PC και να θέλει για να παίζει σε max settings. Special Effects Video: LINK Level Editor: LINK
john2gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Η πλάκα είναι ότι τα δέντρα στο βάθος δεν επηρεάζονται καθόλου από την πυρηνική έκρηξη......την στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να είχαν ξεριζώσει ή να εξαφανιστούν από το κύμα. Λεπτομέρεια μεν αλλά μου χτύπησε κάπως εμένα.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Περίεργο...για bug πρόκειτε λέτε? Τέλος πάντων,κανείς δεν είναι τέλειος!
Bigi444444 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εγώ πάλι εκείνη την ώρα πολέμαγα να μάσω τα σαγόνια μου και δεν το είδα! Τώρα που ξανακοιτάω το βίντεο δε μπορώ να διακρίνω αν όντως έμειναν ανέπαφα ή όχι γιατί θολώνει το βάθος.Βέβαια εκείνο το αριστερό στο ξεκίνημα του κύματος φαίνεται ότως ανέπαφο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ωραίο το 2ο βίντεο... Η πυρηνική μου θύμησε το F.E.A.R. τώρα.
Wolfidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 8elw na dw to MP pws 8a einai!!!!!!!!!!!!!!! Kai mono i idea oti mporeis na pai3eis MP se autin tin tromeri zougla me ola auta pou edei3e to video (tanks pou dialioun spitia, peribalon pou ailepidra stis ekri3is/sfaires ktl) me trelenei...... Ante na bgei kai to BTF3 me paromoia mixani..... e GhostRiderLSOV ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Ante na bgei kai to BTF3 me paromoia mixani..... e GhostRiderLSOV ? Στο Battlefield 3 και τέτοια μηχανή να έχει...πάλι τίγκα στα bugs θα είναι μόλις βγει.
S2Katana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Eνδιαφερουσες screenshots... Παντως, μεσα απο ολες αυτες τις ρυθμισεις για τη στοχευση κτλ, μου φαινεται πως θα χρειαζομαστε σεμιναριο καθε φορα που θα επιχειρουμε να σκοτωσουμε εναν αντιπαλο. Αν και δε μου αρεσει να βγαζω βιαστικα συμπερασματα, κατι μου λεει πως το παιχνιδι εχει επενδυσει πιο πολυ στον εντυπωσιασμο παρα στην ουσια.Ιδωμεν.
john2gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 http://incrysis.com/crysis/index.php?option=com_content&task=view&id=291&Itemid=2
Προτεινόμενες αναρτήσεις