Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φώτο με το νερό είναι παρανοϊκή τελείως...φαίνεται ότι το νερό κάνει rainbow! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ!

Καθώς κ η άλλη με το φύλλο από κοντά κ τις σκιές μέσα από τα φύλλα!

Αυτα πως τα βλέπεις στο PC σου? Απλά κατεβάζεις τους χάρτες ή πρέπει να πειράξεις κ .cfg αρχεία? (δεν το έχω παίξει το παιχνίδι κ δεν ξέρω τι κ πως) Μπορεί στο campaing να βγάλει τέτοια γραφικά με τις ανάλογες ρυθμίσεις? (υπάρχουν έτοιμα τα αρχεία να τα κατεβάσει κανείς ή πρέπει να αρχίσει να αλλάζει χειροκίνητα μια μια τις εντολές με το notepad?)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωραίες οι screenshots. :D

Γιατί δεν έβαλες τις UFO Turtles? ;)

Τι ακριβως ειναι τα UFO TURTELS?!:devil: Μηπως εννοειται τα ninja turtles??? Μισω τα turtels!!!:devil::devil:

Δημοσ.

Μα δεν είναι δυνατόν να έχω αποφασίσει ότι δεν θα αναβαθμίσω καθώς με καλεί η μαμά πατρίδα τον Μάιο, και να ποσταρει τέτοιες απίστευτες εικόνες ο john2gr ,

τελικα σε καταλαβα εισαι πρακτορας της Intel και της nVidia που θελει να μας σπρώξει στην χρήση των νεων τους hardware :lol::lol::mrgreen:

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ PATCH

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ..

:lol::cry::X

Custom maps ειναι ρε αδελφε τι δεν ειναι ετσι το κανονικο παιχνιδι λες;

Τσεκαρετε και κανα Crymod/Crysis fora καμια φορα..:P

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ..ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ PATCH

Βσκ προσεξε..Γτ καμια φορα (ή παντα..) τις βαζεις ολες τις επιλογες στο Full, ΔΕΝ κολαει, αλλα καταβα8ος ειναι πολυ χειροτερο απο τις χαμηλοτερες επιλογες..Ειναι σαν να λοιπουν Textures..Και αυτο εχει ως αποτελεσμα να φαινετε χαλια το παιχνιδι :-(

Επελεξε Λεπτομερια/Αναλυση με προσοχη! Και αφισε το game εκει που φαινετε πιο ομορφο!

Marakiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!1111

Δημοσ.

οταν λες φουλ εννοεις σε 800χ600,1024χ768???

Εκτος απο αυτο τα maps ειναι custom και ειναι τελειως διαφορετηκα απο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγω το δοκιμασα σε high settings 800x600 και παει σφαιρα, ενω σε 1280χ1024& high settings σερνεται. Σε μιση ωρα απο τωρα θα παω το pc για αναβαθμιση! Θα το εχω αυριο η μεθαυριο οποτε και θα τεσταρω το crysis με την 880gt.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...